gozlerım doldu ...sankı gelecektekı halım yazmıs gıbı..
bende henuz cocuk yok ama problemımız aynı..
bızımde evlılık yıldonumumuzde hem unutmus hemde baska bı arkadasına soz verdıgı ıcın gıtmıstı..bırde ıste bızım ıcın cok onemlı degıl kı boyle gunlere bızım cok onem vermemıze gerk yok kı bız zaten cok mutluyuz kı dıye aklınca benı ıkna edıp gıttı..
ben bırıyle bulusmak ıstesem gıtmemı ıstemez..
ama hep bana vakıt ayırdıgını zannedıyor..o yuzden konusup cozemıyoruz..sorunu kabul etmıyor cunku...
kısır dongu..
yardımcı olamıycam cunku kendıme bıle olamadım ama ıyı nıyet ve pozıtıf enerjımı ve dualarımı gonderıyorum sana..
Evet evlilik boyle olunca zindan oluyor malesef insan sevdiğine kiyamaz ama arkadaşları için kaç kez kirdi beni sayisini hatirlamiyorum.Düzeleceğini zannrtmiyorum o yüzden kendimi değiştirmeye calismak isyorum onuda basarrmiyim bilmiyorumVazgeçmesi yada düzelmesi biraz zor bence. Benimki de boyleydi ve yıllaaaar sonra hepsinden tek tek kazık yiyince öğrendi yaptığı saçmalığı. Ee eşini üzüp ağlatanın ve güya bunu anlamayanın sonu bu oluyor maalesef...
Bence bayanlar bir olup kocalariniza ambargo uygulayin. Artik neye ambargo koyacaksiniz ona siz karar verirsiniz.Hepsi evli ve maalesef hepsi de bu durumdan şikayetçi
Valla bu kadar benzemez benim durumuma. Benim de en büyük hatam onu hayatımın merkezine koymak! Her yaptığını, her cümlesini onemsemek, hep onu düşünmek... Çok yanlış oldugunu bilmek ama duzelememek. Öyle pat diye huy değişmiyor ki. Surat astım olmadı, anlayiş gosterdim olmadı. Çok agladım çok dua ettim birbirimize olan hislerimiz yer degistirsin diye. Ben öyle vurdumduymaz olayım o hep beni düşünsün önemsesin diye. Allahım benim sevgimin hepsini al ona ver diye. Yani ne zor ne berbat bir duygudur çok iyi bilirim. Allah yardımcın olsun biran once içini ferahlatsın inşallah.onceTugsem-10 çok güzel bir karikatür..Erkekler hep kendini hakli görmeye bayiliyor.yüzünü asiyorsun olmuyor sürprizler yapiyorsun yine olmuyor..Arkadaşlarına bu kadar düşkün olduğunu bilseydim hayatta evlenmezdim keşke diyorum gamsiz biri olsaydim nereye cikti ne yapti umrumda olmasaydı ama ben en bastan hata yaptim hayatimin merkezi yaptim onu boyle olunca da adam istediği zaman arkadaşlarıyla da buluşur sen evde oturmussun canin sıkılmıs kimin umrunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?