eşimin arkadaslarina olan tavri

Tavla oyanamayi falan ogrenin birlikte zaman gecirecek eglenecek biseyler yapin cocuk oldktan snrami byle oldu sorumluluktan kaciyo olabilir cocugunuz huysuzmu surekli ilgilenmek zorunda kalip ona zaman ayirmadiniz mi bnlarda onemli tabiki

Bunu da denedik daha çok işlerine geldi nede olsa bildikleri kisilerle bildikleri yerdeyiz boyle olunca devamli siz görüşüp oturun biz kahveye gidelime geliyor olay..
sizde dışarıda ortamlarda bulşuşun bırakıp başka ortama gidemesinler bu erkeklerde nerden bulmuş bu kadar sorumsuz erkek birbirini.

Sizin eşiniz ipin ucunu kaçırıyor, dizi dinlemiyor olabilir fakat arkadaşlık grubunun içinde elbet eşini dinleyecek biri vardır.
Diğer arkadaşlarının eşiyle konuşun bu konuyu. Tabi çok kendinizi öne atarak değil. Çok tanımıyorsanız eşinize farklı yandıtılabilir.
Ya da onlar buluştuğunda sizde evde beklemek yerine program yapsanız olmaz mı? Ya bu arkadaş eşleriyle ya da başkalarıyla.
En azından haftada iki düzenli bit hobiniz olsun.

[önerileriniz icin cok tesekkurederim arkadaslar sizinle dertlestikten sonra fikirlerinizi aldiktan sonra cok rahatladigimi hissettim..ben bir anneyim ve cocugum icin mutlu ve huzurlu olmam lazim.Ona karsi umursamaz olmaya calisicam bir sekilde o olmadanda mutlu olabilecegimi gosterecegim ona.benim icin bu kadar da onemli olmadigini gosterecegim ona.su ana kadar surat asarak basaramadim..bide bunu deniyeyim bakalim nasil karsilayacak bu durumu :)

Tavla oyanamayi falan ogrenin birlikte zaman gecirecek eglenecek biseyler yapin cocuk oldktan snrami byle oldu sorumluluktan kaciyo olabilir cocugunuz huysuzmu surekli ilgilenmek zorunda kalip ona zaman ayirmadiniz mi bnlarda onemli tabiki

Evlendikten sonra başladı canim afedersiniz ilk gününsabahinda aarkadaşı aradi o zaman anladim ayvayı yediğimi:) hamileyken de ateşler içindeyken o halimle birakip ggitti sonra da diyorki sen bu bulusmalara bu kadar tepki verdiğin icin bende seni disari cikarmak istemiyorum...keske diyorum evlendigimde işten ayrilmasaydim.ama çocuğum biraz buyusun tekrar ise basliyacagim inşallah o zaman görecek ona muhtac olmadigimi kaybetme korkusu olacak içinde

bence çözüm aramayın 6 yıldır hiç bir çözümbulamadım.git desem sürekli gidiyor yani gönüllü yollasam.gitme desem arkadaşları kılıbık diyip yine gaza getiriyorlar.eşleri zaten istemiyor onlarda aynı.bir araya gelsek erkekler bir odaya toplanıyor sigara içme bahanesiyle biz kız kıza kalıyoruz bi anlamı olmuyor.küsüyorum ben hiç konuşmuyorum evde.hiç bir şey paylaşmıyorum bir süre gönlümü alıyor sonra yine aynı.değişmez yani.inşallah arkadaşları evlenip defolur giderler diye dualar bile ettim ama hepsi yine çevremizdeler :) çözümsüzzzzzz kısacası.

bir tane daha benden şuan boşanma aşamasındayız..daha doğrusu 2 haftadır ayrıyız eşimle..ilk problemimiz ailesi zaten ..2. side arkadalarına aşırı düşkün olması..benle plan yapmazdı rahmetli, ama arkadaşları söz konusu olduğu zaman anında plan hazırdı...gece yarılarına kadar arkadaşlarıyla mesajlaşır sürekli telde konuşurlardı..yada her akşam serseri takımı bizim evdeydi..hatta arkadaşının biri bana sarktı onu bile benden bildi..fırsat vermişsindir dedi sen..aynı sorunlarımız canım..allah yardımcımız olsun..yine sinirlendim bak

Sen hic uzulme bu adama.
Bu adamdan bir halt olmiyacagi belliymis.
Demek arkadasi sana tecavuze yeltense bile seni sucluyacak.
Erkek deyil, insan bile deyilmis kocan.

bela okumayım diyorum yine dayanamıyorum yaa

Bosanman senin icin en hayirlisi gibi gorunuyor.
Namusuna sahip cikmayan adam duzelmez.
Karaktersizmis tam anlamiyla.

Senin yerinde olsam hemen bir avukatla gorusup fikir alirdim.
Bence hata yapiyorsun beklemekle.
En azindan git tum olasiliklari konus avukatinla.

başka konudayız kızmaz bize umarım konu sahibi..konuştum herşeyi canım.fikir aldım

Ayni aynii hep beraber gorusuyoruz bizi birakip kahveye gidiyorlar ee ben ne anladim bu istenn ilk ben evlendim diğer arkadaşları hepsi sapti simdi onlarda evlendi ama yine ayni 6 tane arkadasi var kurtuluşum yok bunlardan

Ayrıca çok üzüldüm durumuna boşanma çok ciddi bir konu ama onu bile düsündürtüyorlar.benim ailesinden yana hic bir sıkıntım yok onlarda kiziyorlar bu duruma ama aanlamak istemeyince anlamiyo erkekler işlerine nasil gelirse öyle davraniyorlar..

Yok canim neden kizayim hepimizin ortak derdi bunlar
saol canım..ben tatlı dille uyardım eşimi olmadı,kavga ettim olmadı,,yinede koparamadım arkadaşlarından..gerçi amacım koparmak değildi ama yinede sevgililermiş gibi sürekli konuşmaları canımı sıkıyordu..benden çok arkadaşlarına değer veriyordu

Durum zor evet.. Ama bir de şöyle düşünsek, o arkadaşlarıyla buluştuunda sen ne yapıyorsun ? Gerçi çocuğunuz varmış,onunla ilgilenmekle geçiyordur vaktin ama o arkadaşlarıyla buluştuğu zaman sen de kendine vakit ayırsan,oyalanıcak başka bir hobin olsa. Belki o zaman gittiğinde huzursuz olmazsın. O eve döndüğünde sen de kendine vakit ayırmış olduğun için,tekrar birbirinizle vakit geçirmeniz daha mutluluk verici olmaz mı ? Boşan diyenler olmuş ama bence boşanmanızı gerektirecek bir durum değil, çözücek bir yol bulabilirsin diye düşünüyorum. Ama bu benim kendi fikrim tabi..

saol canım..2 hafta oldu eşim aramıyor..barışmam asla diyomuş..asıl barışmam kelimesini benim kullanmam gerekirken eşim kendi söylüyor..sende canım ailesinden yana hiç bir sıkıntı yoksa sakın boşanmayı düşünme..latisha arkadaşıma hak veriyorum..önerilerini uygula bakalım nolcak

Üstüne gitmek huzursuzluk cikarmak onu arkadaşlarına daha fazla iter.
Giderken istediği gibi güle güle kocacim.
Gelince hoşgeldin kocacim de.
Senin yaninda huzur bulsun .
Benim ex aynen böyleydi gece gezmeleri "night boy" edalari.
Aynen bu taktikte ilerlemistim.
İnan kaç yillik arkadaslarini sildi geçti.
Sadece 3-4 ay hic şikayet etme.
Ne yaparsa yapsin guleryuz göster ne bileyim masaj yap sevdiği şeyleri yap .
Emin oleve daha çok bağlanacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…