Böyle değildi canim benim yanimdan ayrilmazdiEvlenmeden önce de böyle miydi?
Arkadaşları senin üzerine kuma gelmiş gibi, tövbe tövbe...
Nasıl evlilik bu?
sizde dışarıda ortamlarda bulşuşun bırakıp başka ortama gidemesinler bu erkeklerde nerden bulmuş bu kadar sorumsuz erkek birbirini.Bunu da denedik daha çok işlerine geldi nede olsa bildikleri kisilerle bildikleri yerdeyiz boyle olunca devamli siz görüşüp oturun biz kahveye gidelime geliyor olay..
Tavla oyanamayi falan ogrenin birlikte zaman gecirecek eglenecek biseyler yapin cocuk oldktan snrami byle oldu sorumluluktan kaciyo olabilir cocugunuz huysuzmu surekli ilgilenmek zorunda kalip ona zaman ayirmadiniz mi bnlarda onemli tabiki
bir tane daha bendenSelam arkadaşlar
Sizlere çok rahatsiz olduğum bir konuyu paylaşmak istiyorum eğer bana fikirlerinizle yardimci olursanız çok sevinirim
3 yillik evliyim ve 1 yasinda çocuğum var.3 yildir esimle tartistigimiz tek konu arkadaşlarına asiri bagli olması.Arkadaslarinin yanindayken çok daha mutlu olması ve arkadaslarinin saat kaç olursa olsun esimi aramalari.
Evliligimiz basinda çok ateşli hasta olduğum bir gün beni o halimde birakip giden,doğum gününde ona supriz yaptigimda sirf arkadaslari arayip kahveye cagirdi diye doğum gününde surpriz yapan eşinin yanından ayrilip kahveye giden bir ese sahibim maalesef..Arkadaşları aradiginda hayir demeyi bilmiyor beni en çok bu sinir ediyor ve haliyle arkadaşları lafi dahi geçince sinirleniyorum suratim asiliyor.Arkadaşları konu olunca hemen plan yapar ama konu bana gelince adam evde oturmak ister planidaima benim yapmam ggerekir.Ama ona gore suçlu benim arkadaşlarıyla buluşmaya gittiğinde neden güle gülekocacim demiyormusum.Hep surat asiyormusum.Sizce cokmu takintiliyim yoksa cokmu abartiyorum
bir tane daha bendenşuan boşanma aşamasındayız..daha doğrusu 2 haftadır ayrıyız eşimle..ilk problemimiz ailesi zaten ..2. side arkadalarına aşırı düşkün olması..benle plan yapmazdı rahmetli, ama arkadaşları söz konusu olduğu zaman anında plan hazırdı...gece yarılarına kadar arkadaşlarıyla mesajlaşır sürekli telde konuşurlardı..yada her akşam serseri takımı bizim evdeydi..hatta arkadaşının biri bana sarktı onu bile benden bildi..fırsat vermişsindir dedi sen..aynı sorunlarımız canım..allah yardımcımız olsun..yine sinirlendim bak
bela okumayım diyorum yine dayanamıyorum yaaSen hic uzulme bu adama.
Bu adamdan bir halt olmiyacagi belliymis.
Demek arkadasi sana tecavuze yeltense bile seni sucluyacak.
Erkek deyil, insan bile deyilmis kocan.
bela okumayım diyorum yine dayanamıyorum yaa
başka konudayız kızmaz bize umarım konu sahibi..konuştum herşeyi canım.fikir aldımBosanman senin icin en hayirlisi gibi gorunuyor.
Namusuna sahip cikmayan adam duzelmez.
Karaktersizmis tam anlamiyla.
Senin yerinde olsam hemen bir avukatla gorusup fikir alirdim.
Bence hata yapiyorsun beklemekle.
En azindan git tum olasiliklari konus avukatinla.
bence çözüm aramayın 6 yıldır hiç bir çözümbulamadım.git desem sürekli gidiyor yani gönüllü yollasam.gitme desem arkadaşları kılıbık diyip yine gaza getiriyorlar.eşleri zaten istemiyor onlarda aynı.bir araya gelsek erkekler bir odaya toplanıyor sigara içme bahanesiyle biz kız kıza kalıyoruz bi anlamı olmuyor.küsüyorum ben hiç konuşmuyorum evde.hiç bir şey paylaşmıyorum bir süre gönlümü alıyor sonra yine aynı.değişmez yani.inşallah arkadaşları evlenip defolur giderler diye dualar bile ettim ama hepsi yine çevremizdeler :) çözümsüzzzzzz kısacası.
başka konudayız kızmaz bize umarım konu sahibi..konuştum herşeyi canım.fikir aldım
saol canım..ben tatlı dille uyardım eşimi olmadı,kavga ettim olmadı,,yinede koparamadım arkadaşlarından..gerçi amacım koparmak değildi ama yinede sevgililermiş gibi sürekli konuşmaları canımı sıkıyordu..benden çok arkadaşlarına değer veriyorduYok canim neden kizayim hepimizin ortak derdi bunlar
Durum zor evet.. Ama bir de şöyle düşünsek, o arkadaşlarıyla buluştuunda sen ne yapıyorsun ? Gerçi çocuğunuz varmış,onunla ilgilenmekle geçiyordur vaktin ama o arkadaşlarıyla buluştuğu zaman sen de kendine vakit ayırsan,oyalanıcak başka bir hobin olsa. Belki o zaman gittiğinde huzursuz olmazsın. O eve döndüğünde sen de kendine vakit ayırmış olduğun için,tekrar birbirinizle vakit geçirmeniz daha mutluluk verici olmaz mı ? Boşan diyenler olmuş ama bence boşanmanızı gerektirecek bir durum değil, çözücek bir yol bulabilirsin diye düşünüyorum. Ama bu benim kendi fikrim tabi..Selam arkadaşlar
Sizlere çok rahatsiz olduğum bir konuyu paylaşmak istiyorum eğer bana fikirlerinizle yardimci olursanız çok sevinirim
3 yillik evliyim ve 1 yasinda çocuğum var.3 yildir esimle tartistigimiz tek konu arkadaşlarına asiri bagli olması.Arkadaslarinin yanindayken çok daha mutlu olması ve arkadaslarinin saat kaç olursa olsun esimi aramalari.
Evliligimiz basinda çok ateşli hasta olduğum bir gün beni o halimde birakip giden,doğum gününde ona supriz yaptigimda sirf arkadaslari arayip kahveye cagirdi diye doğum gününde surpriz yapan eşinin yanından ayrilip kahveye giden bir ese sahibim maalesef..Arkadaşları aradiginda hayir demeyi bilmiyor beni en çok bu sinir ediyor ve haliyle arkadaşları lafi dahi geçince sinirleniyorum suratim asiliyor.Arkadaşları konu olunca hemen plan yapar ama konu bana gelince adam evde oturmak ister planidaima benim yapmam ggerekir.Ama ona gore suçlu benim arkadaşlarıyla buluşmaya gittiğinde neden güle gülekocacim demiyormusum.Hep surat asiyormusum.Sizce cokmu takintiliyim yoksa cokmu abartiyorum
saol canım..2 hafta oldu eşim aramıyor..barışmam asla diyomuş..asıl barışmam kelimesini benim kullanmam gerekirken eşim kendi söylüyor..sende canım ailesinden yana hiç bir sıkıntı yoksa sakın boşanmayı düşünme..latisha arkadaşıma hak veriyorum..önerilerini uygula bakalım nolcakAyrıca çok üzüldüm durumuna boşanma çok ciddi bir konu ama onu bile düsündürtüyorlar.benim ailesinden yana hic bir sıkıntım yok onlarda kiziyorlar bu duruma ama aanlamak istemeyince anlamiyo erkekler işlerine nasil gelirse öyle davraniyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?