eşimin arkadaslarina olan tavri

katılıyorum ben sana..ben öfkelendikçe eşim arkadaşlarına sığındı..dikkate al bence bunu

Ne abartması az bile yapıyorsunuz. Yerinizde olsam bırakır giderdim, arkadaşlarıyla bir ömür aynı yastıkta kocasınlar. Ben kaldıramazdım bu kadarına. Yoo yo kaldıramazdım.

Arkadaşları eve dönünce "Güle güle arkadaşım" diyor sanırım.

İnsanlar normalde ergenlikte böyle arkadaş sevdalısı olurlar, sizinki o dönemleri atlatamamış zannedersem.
Ne yapmalı bu durumda...Madem söylenerek, karşı çıkarak bir şeyler değiştiremediniz bir de diğer yolu deneyin. En azından "her yolu denedim" dersiniz.

Adam alışmış bence bu rahatlığa.
Keşke tepkinizi evlenmeden önce koysaydınız. Bu saatten sonra koyacağınız tepkiler onu düzeltmez, kavga ettirir sizinle. Konuşarak en aza indirmesini sağlarsınız umarım.

Bu yolu denicem ama içimdengelmiyor.o kadar bbüyük bir antipati olustuki arkadaşlarına karsi ..ama ne yapalim her zamanki gibi kadin kendini değiştiriyor bende kendim kendimi degistirmeye cakisicam.peki canim boyle yapinca benden yüzalip ddevamli cikmazmi acaba bundan da korkuyorum ..senin esinde durum boyle olmadimi

Bikar merak etme.
Birak gitsin.
Sen evinde oyle rahat bir ortam olustur ve keyfine bak ki, cani ceksin.
Madem cazgirlik ise yaramiyor.
Ona da tavir alma, ama cok ta ilgilenme.

Sanmıyorum canım.
Dediğin kadariyla anlayisli biri gibi.
Hallolucaktir zamanla..

İnşallah çok tesekkur ederim hepinize tek tek.düsüncelerinizle bana çok güzel fikirler verdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…