Durumuna üzüldüm ben de aynı sorunları yaşadım. çok üzdüm kendimi, çok yıprattım. bunun çözümü gerçekten zor olsada umursamamak. kendin için mutlu olabileceğin şeyler yap. mutlu olduğunu onu takmadığını anlasın. bir süre sonra göreceksin o senle ilgilenmeye başlıcak. denedim ve sonucunu gördüm. şu an eskisinden iyi.
arkadaslarına aşırı baglı erkeği sevmem. öncelık eşi ve çocukları olmalı..her sey ayarında iyidir.Selam arkadaşlar
Sizlere çok rahatsiz olduğum bir konuyu paylaşmak istiyorum eğer bana fikirlerinizle yardimci olursanız çok sevinirim
3 yillik evliyim ve 1 yasinda çocuğum var.3 yildir esimle tartistigimiz tek konu arkadaşlarına asiri bagli olması.Arkadaslarinin yanindayken çok daha mutlu olması ve arkadaslarinin saat kaç olursa olsun esimi aramalari.
Evliligimiz basinda çok ateşli hasta olduğum bir gün beni o halimde birakip giden,doğum gününde ona supriz yaptigimda sirf arkadaslari arayip kahveye cagirdi diye doğum gününde surpriz yapan eşinin yanından ayrilip kahveye giden bir ese sahibim maalesef..Arkadaşları aradiginda hayir demeyi bilmiyor beni en çok bu sinir ediyor ve haliyle arkadaşları lafi dahi geçince sinirleniyorum suratim asiliyor.Arkadaşları konu olunca hemen plan yapar ama konu bana gelince adam evde oturmak ister planidaima benim yapmam ggerekir.Ama ona gore suçlu benim arkadaşlarıyla buluşmaya gittiğinde neden güle gülekocacim demiyormusum.Hep surat asiyormusum.Sizce cokmu takintiliyim yoksa cokmu abartiyorum
Selam arkadaşlar
Sizlere çok rahatsiz olduğum bir konuyu paylaşmak istiyorum eğer bana fikirlerinizle yardimci olursanız çok sevinirim
3 yillik evliyim ve 1 yasinda çocuğum var.3 yildir esimle tartistigimiz tek konu arkadaşlarına asiri bagli olması.Arkadaslarinin yanindayken çok daha mutlu olması ve arkadaslarinin saat kaç olursa olsun esimi aramalari.
Evliligimiz basinda çok ateşli hasta olduğum bir gün beni o halimde birakip giden,doğum gününde ona supriz yaptigimda sirf arkadaslari arayip kahveye cagirdi diye doğum gününde surpriz yapan eşinin yanından ayrilip kahveye giden bir ese sahibim maalesef..Arkadaşları aradiginda hayir demeyi bilmiyor beni en çok bu sinir ediyor ve haliyle arkadaşları lafi dahi geçince sinirleniyorum suratim asiliyor.Arkadaşları konu olunca hemen plan yapar ama konu bana gelince adam evde oturmak ister planidaima benim yapmam ggerekir.Ama ona gore suçlu benim arkadaşlarıyla buluşmaya gittiğinde neden güle gülekocacim demiyormusum.Hep surat asiyormusum.Sizce cokmu takintiliyim yoksa cokmu abartiyorum
Evet evlilik boyle olunca zindan oluyor malesef insan sevdiğine kiyamaz ama arkadaşları için kaç kez kirdi beni sayisini hatirlamiyorum.Düzeleceğini zannrtmiyorum o yüzden kendimi değiştirmeye calismak isyorum onuda basarrmiyim bilmiyorum
benim değişmem zor oldu tabi. sabırsız ve sinirli biriyim. buradaki arkadaşlarımın önerilerine uydum gerçekten de işe yaradı allaha şükür. bir de tesbihat yaptım hergün 614 defa ya halim ya şekur. abdestli ol kimseyle konuşmadan sürekli olarak tesbihatını yerine getir. rabbim sayesinde herşey yoluna giriyor. eşin seni hep mutlu görmeli yani farklı şeylerle mutlu olmaya çalış ve o bunu görsü hissetsin. inşallah en yakın sürede huzurlu mutlu olursun[QUOTE hakanim ve yagmurum, post: 38182021, member: 639516"]Madem esınızı degıstıremıyosunuz sz degısın oturup onu evde bekleyen kadın olmayın madem o arkadasşlrnla bır hayat ıstıyor sızde kendınzı mutlu edıcek odak noktası esınız olmycak bır yol cızın kendınıze bır sur
Bunu nasil başardin gerçekten çok ihtiyacim var boyle olmaya öyle bir hayatim varki hic mutlu olamiyorum en güzel semtten en kotu semte gelin gittim komsularimin hepsi yasli teyzeler yolları yokuş oğlumu arabaya koyup bir yere goturemiyorum bile yokuslardan ,gidilecek bir park bile yok yakınlardabu şartlarda kendime nasil uğraşlar bulacagimi bilmiyorum
sizde eşler olarak eşli planlar yapıp ortamı bu şekilde kurun herkez hem eşiyle çıkmış olur hemde birliktede vakit geçirmiş olursunuz bir süre sonra zaten sıkılır bu şekilde hepsi evine çekilir.Hepsi evli ve maalesef hepsi de bu durumdan şikayetçi
sizde eşli eşli planlar yapıp ortamı bu şekilde kurun herkez hem eşiyle çıkmış olur hemde birliktede vakit geçirmiş olursunuz bir süre sonra zaten sıkılır bu şekilde hepsi evine çekilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?