eşimin arkadaslarina olan tavri

[012, member: 408887"]Hep bekar mı bu arkadaşları?
Evli olanların eşleriyle görüşsen sen de.
Toplu planlar yapsanız nasıl olur?

Tabi anlattıkların çok sinir bozucu.
Abartmıyorsun kesinlikle..[/QUOTE]

Arkadaslarinin esleriyle gorusuyorum arada ama pek kafa yapilsrimiz birbirine uymuyor ve hep kocalarimizin vurdumduymazliklarindan bahsediyoruz :) onlarla başka ortak noktam yok mmaalesef

="papaya34, post: 38182180, member: 484116"]Valla bu kadar benzemez benim durumuma. Benim de en büyük hatam onu hayatımın merkezine koymak! Her yaptığını, her cümlesini onemsemek, hep onu düşünmek... Çok yanlış oldugunu bilmek ama duzelememek. Öyle pat diye huy değişmiyor ki. Surat astım olmadı, anlayiş gosterdim olmadı. Çok agladım çok dua ettim birbirimize olan hislerimiz yer degistirsin diye. Ben öyle vurdumduymaz olayım o hep beni düşünsün önemsesin diye. Allahım benim sevgimin hepsini al ona ver diye. Yani ne zor ne berbat bir duygudur çok iyi bilirim. Allah yardımcın olsun biran once içini ferahlatsın inşallah.once[/QUOTE]

Sagol canim gerçekten çokzor bir durum iste isin kotu tarafi ssevgimizin karsiligini almiyoruz göremiyoruz.Ne umutlarla basliyoruz evliliğe ama umutlar husrana dönüşünce insan çok uzuluyor

Durumuna üzüldüm ben de aynı sorunları yaşadım. çok üzdüm kendimi, çok yıprattım. bunun çözümü gerçekten zor olsada umursamamak. kendin için mutlu olabileceğin şeyler yap. mutlu olduğunu onu takmadığını anlasın. bir süre sonra göreceksin o senle ilgilenmeye başlıcak. denedim ve sonucunu gördüm. şu an eskisinden iyi.

beni atesliyken bırakıyorsa dogumgununde surpriz yaptıgım halde cıkıp arkadaslarının yanına gdiyorsa gule gule kocacımmı demem lazımmıs sacmalık sende aynısını ona yap ozaman

Arkadaşımı dinler gibi oldum. O da benzer sorunlar yaşadı ayrılık kararı alıp evleri ayırdılar. Çocuk hastalandı araya başkaları girdi barıştılar. Lakin zor günler geçirdiler. Simdi adam değişti mi? Hayirrr ustesinden nasıl geliyor bilmiyorum pek görüşüyoruz hamile diyorlar ayrıca merak ediyorum lakin gorusmedigimizden son durumu bilmiyorum. Bosanma doneminde beraber psikoloğa bile gittiler kararlar aldılar lakin ikisi de inat değişiklerini sanmıyorum. Sana akıl vermek isterdim lakin böyle bir örnek olunca söyleyecek söz bulamıyorum

[QUOTE hakanim ve yagmurum, post: 38182021, member: 639516"]Madem esınızı degıstıremıyosunuz sz degısın oturup onu evde bekleyen kadın olmayın madem o arkadasşlrnla bır hayat ıstıyor sızde kendınzı mutlu edıcek odak noktası esınız olmycak bır yol cızın kendınıze bır sur

Bunu nasil başardin gerçekten çok ihtiyacim var boyle olmaya öyle bir hayatim varki hic mutlu olamiyorum en güzel semtten en kotu semte gelin gittim komsularimin hepsi yasli teyzeler yolları yokuş oğlumu arabaya koyup bir yere goturemiyorum bile yokuslardan ,gidilecek bir park bile yok yakınlarda bu şartlarda kendime nasil uğraşlar bulacagimi bilmiyorum

Adamı hayatınızın merkezi yapmayın çok önemsemeyin sizde arkadaş edinin illa ki kafanıza uyan vardır o Size nsl davranıyorsun Side öyle davranın ne kadar köfte o kadar ekmek misali kim daha degerliyse Eşiniz için onlar ilgi göstersin onlar sevsin onu siz nötr olun...

Sen hiç abartmıyorsun şu erkeklein çoğunluğu hala neden kabullenemedi öncelik ailenindir gerçeğini
Sanki güle güle kocacığım desen çok şey değişecek

İnsanin içinden güle güle kocacigim demek gelmiyorki hep onların istekleri,bizim ne istediğimizi düşünen yokk.

arkadaslarına aşırı baglı erkeği sevmem. öncelık eşi ve çocukları olmalı..her sey ayarında iyidir.
aslında arkadaslarına hayır demeyı bilir, demek istemıyor çünkü sevıyor onları
hayatının merkezınde onlar. evlenmesın böyle erkekler.. hele ki bir de arkadaslarından bekar olanlar varsa daha kötü..

bence abartmıyorsun

Haklisin canim erkekler arkadaslari icin öluyorlar hayatılarindaki merkez nokta ne yazikki arkadaslari

Kendimi sizde gördüm nisanliyim ben herseyi arkadaslari kirilan hep biz oluyoruz sanırım hic degismicek ozmn biz değiselim kendimiz icin bişiler yapalım en güzeli

benim değişmem zor oldu tabi. sabırsız ve sinirli biriyim. buradaki arkadaşlarımın önerilerine uydum gerçekten de işe yaradı allaha şükür. bir de tesbihat yaptım hergün 614 defa ya halim ya şekur. abdestli ol kimseyle konuşmadan sürekli olarak tesbihatını yerine getir. rabbim sayesinde herşey yoluna giriyor. eşin seni hep mutlu görmeli yani farklı şeylerle mutlu olmaya çalış ve o bunu görsü hissetsin. inşallah en yakın sürede huzurlu mutlu olursun

O ne öyle ya oldu olacak tutsunlar bir ev hep beraber yaşasınlar
Üzme kendini tek sıkıntı buysa..
Her odun zamanla yontulur

Hepsi evli ve maalesef hepsi de bu durumdan şikayetçi
sizde eşler olarak eşli planlar yapıp ortamı bu şekilde kurun herkez hem eşiyle çıkmış olur hemde birliktede vakit geçirmiş olursunuz bir süre sonra zaten sıkılır bu şekilde hepsi evine çekilir.

sizde eşli eşli planlar yapıp ortamı bu şekilde kurun herkez hem eşiyle çıkmış olur hemde birliktede vakit geçirmiş olursunuz bir süre sonra zaten sıkılır bu şekilde hepsi evine çekilir.

Bunu da denedik daha çok işlerine geldi nede olsa bildikleri kisilerle bildikleri yerdeyiz boyle olunca devamli siz görüşüp oturun biz kahveye gidelime geliyor olay..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…