eşimin arkadaşlarını ıslak odunla dövmek istiyorum :((((

sorunun kocanla,eşinin arkadaşlarını niye döveceksin:44:

e düşünceli olsalarda bi haftada buluşmaya çağırmasalar... dün akşam internetteyim bi arkadaşı bana yazmış ben süleymanın evine gidiyorum maç izlemeye eğer seninki evdeyse oda gelsin gerçi o seni tek bırakmaz şimdi dedi ben bilmem ara kendisine sor dedim okey diyo... adamın yazdığına bak o seni tek bırakmaz şimdi allah allah neden acaba eşi olduğum için olabilirmi. nasıl bir kafa anlamıyorumki işin acı tarafı ne biliyormusunuz bu çocukların birinin sevgilisi olsa bizimkinin yüzüne bakmazlar...

arkadaşları çağırabilir ama sorumluluğu olan eşin.istese gitmeyebilir

Eşinin arkadaşlarına istediğin kadar kız,sinirlen hatta onları dövsen de sövsen de hiç bir şey değişmez.
Evlilik sorumluluğunu alması gereken kişi eşlerdir.
Büyük konuşmayayım ama hiç sevmem öyle erkek erkeğe takılan adamları.

eşinin göstermediği inceliği arkadaşları neden göstersin ki? muhtemelen hiçbiri evlilik gibi bir sorumluluğun farkında değildir.. suçu yanlış kişilerde arıyorsun gibi..

bencede arkadaşlara kızmak yerine eşine kızmalı tavır almalısın, bak ben temmuzda evlendik eşim benden 1-1,5 ay önce geldi Batmana, 3 bekar arkadaşı vardı sıkılmasın diye onlarla çok derdim ne işim var derdi, evin ne eksiği varsa onları yaptı taktı tamir etti ben eve gelene kadar, düğün oldu Batmana bi geldim yatak örtülerime kadar serili her yer düzgündü, tam bir Yengeç erkeği

Iyi de yüz bulmasalar nasil böyle zirt pirt cagirabilirler ki? Düsünceli olmasi gereken kisi esiniz. Arkadaslarina dese ya" ben evli adamim öyle her hafta sonu bosuna plan yapmayin, esimle alacak yapacaklar oluyor beraber takilmak istiyoruz" diye. Hatta bunlari bile söylemesine gerek yok. Evli erkek bekar arkadaslarina sebepsiz de mesafeli olabilir. Esiniz böyle düsünceli olmayip her firsatta kosa kosa arkadaslariyla takilmaya gidiyorsa sorun sizin iliskinizde, arkadaslarda degil.

canım haftanın bir günü çok normal eşinle aranızı bozma alış herkes heran eşiyle olamıyor bende eşimle mutluyuz ok iyiyiz ama arkadaşlarımla çok farklı eğleniyorum bu kadar takılma eşinde seni kırmak istemiyor bence üstüne gitme sana senle gelmem dememiş ki dün söyleseydin demiş bence evliliğini zedeliyecek sözler sarfetme yüzük çıkarmak çok fena bence konuş anlaş aksi takdirde gereksiz yere tartışmalar çıkar her tartışma evlikten bir parça götürür..

Sizi ve ailenizi öncelikli olarak düşünmesi gereken eşiniz arkadaşları mı size evlenirken çeşitli sözleri verdi hayır tabi ki. Ayrıca Eşinizin arkadaşlarını evlenmeden önce tanımıyor muydunuz hiç? Her çağırdıklarında eşiniz sizi bırakıp gitmek zorunda mı zorla gelip evden yaka paça dışarıya çıkıyorlar derseniz orasını bilemeyiz tabi.

benimki hemen hergün buluşuyor ben ne yapayım üstelik kocamı çağıranlarda evli barklı adamlar
onların eşleride dertlidir eminim ama adamlar kahve kültürü edinmişler değişmiyorlar
sana tavsiyem evini ve seni ihmal etmiyorsa çok üstüne gitme daha çok zıtlaşabilir
iyilikle konuşarak yola getirebilirsin ama kavga tartışma surat asma işe yaramaz

Tartışmasını yapmışsın,yüzüğü çıkarmışsın,yine de gitmiş.

Ben olsam,o döndüğünde evde olmazdım.
Terketmek anlamında değil,korkutmak anlamında beni evde bekler bulmamasını sağlardım.
Komşuya gidebilirsin veya yakınlarda bir arkadaşa veya çarşı pazara.
Sorarsa biraz gezdim,kitaplık baktım,sen götürmedin ki dersin.

Son düzenleme:
en son nette bi yazışma görmüştün o iş noldu, eşine buluştukları kızları falan anlatıyolardı?

onu hallettik canım hatasını farkedip arkadaşını fırçaladı haklısın bu öküz hep böyle ama ilk defa bukadar iğrenç yazdı bende anlamadım dedi ama ben konuştum hata sende dedim oda gitti konuştu cnm arkadaşıyla..

yaa ben sınırlayacak bir insan değilim yeminederim geçen gün eve erken geldi kızdım hatta aşkım biraz daha takılsaydın temizliğim bitmedi diye...ama durması gereken zamandada durmasını istiyorum ben... bu haftasonuda görmesin istiyorum her cumartesii yada pazar onlara vakit ayırmazsa adam kendini eksik hissediyor evlenmeden öncede öyleydi halada öyle... benim bu adama evli olduğunu hatırlatmaktan dilimde tüy bitti artık... konular aslında basit konular ama eşim okadar zor bir adamki çözümü çok zor oluyor...ben diyorum arkadaşlarımla geziyim ama düşündüm arkadaşlarımında haftasonu kimi sevgilisiyle kimide eşiyle vakit geçiriyor e benim ne suçum var ben evde kukuman kuşu gibiyim? bende eşimi istiyorum...

Birşey anlatayım, amcamın 4 -5 kişilik arkadaş grubu vardır. Her akşam buluşup bira içip balık tutarlar ve yengem hiç birini sevmez. Hep arkadaşlarını suçlar, her gece alıp götürüyorlar diye. Aynı mahalleden olduğumuz için hepsinin eşlerini de tanıyorum. İnanın hepsi de aynı şeyi söylüyor "benim kocamı arkadaşları yoldan çıkarıyor". Aslında adamları kendi istiyor buluşmak, istemese kim zorla götürecek? Arabası olan arkadaşına birgün yengem kızdı, araban var diye alıp alıp götürüyorsun dedi. Adamda ne desin, "benzini kocan dolduruyor kendisine söyle"...

ahah..iyiymiş o da:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…