e düşünceli olsalarda bi haftada buluşmaya çağırmasalar... dün akşam internetteyim bi arkadaşı bana yazmış ben süleymanın evine gidiyorum maç izlemeye eğer seninki evdeyse oda gelsin gerçi o seni tek bırakmaz şimdi dedi ben bilmem ara kendisine sor dedim okey diyo... adamın yazdığına bak o seni tek bırakmaz şimdi allah allah neden acaba eşi olduğum için olabilirmi. nasıl bir kafa anlamıyorumki işin acı tarafı ne biliyormusunuz bu çocukların birinin sevgilisi olsa bizimkinin yüzüne bakmazlar...
en son nette bi yazışma görmüştün o iş noldu, eşine buluştukları kızları falan anlatıyolardı?
Birşey anlatayım, amcamın 4 -5 kişilik arkadaş grubu vardır. Her akşam buluşup bira içip balık tutarlar ve yengem hiç birini sevmez. Hep arkadaşlarını suçlar, her gece alıp götürüyorlar diye. Aynı mahalleden olduğumuz için hepsinin eşlerini de tanıyorum. İnanın hepsi de aynı şeyi söylüyor "benim kocamı arkadaşları yoldan çıkarıyor". Aslında adamları kendi istiyor buluşmak, istemese kim zorla götürecek? Arabası olan arkadaşına birgün yengem kızdı, araban var diye alıp alıp götürüyorsun dedi. Adamda ne desin, "benzini kocan dolduruyor kendisine söyle"...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?