eşimin arkadaşlarını ıslak odunla dövmek istiyorum :((((

eşimin hiç arkadaşı yok zaten olsada dışarıya öyle kafasına göre ben evde otururken gezmelere falan gidemezdi...
o gitseydi şayet bende kız arkadaşlarımla dışarda buluşur gezer tozardım evde onu oturup beklemezdim...
belkide bunu bildiği için hiç arkadaşı yok bensiz biyere gitmez,aramızda bu konuda sessiz bi anlaşma var...
o bana bu konuda saygı duyduğu için bende dışarı çıkıp gezmem kız arkadaşlarımla....
alışverişe,mağazaya,markete hepsine eşimle gitmeyi isterim oda bensiz gitmez...
valla ben mutluyum böyle yapışık siyam ikizi kocamla...
kuzenim fıldır fıldır gezer benide çağırır ben gitmem o ev kümesmi evden çıkmıyosun heryere kocanla gidiyosun dedi bikere...
bende ona senin kocan evdeyken biyere gitmek istediğinde gitme diyemiyosun hiç istemediğin halde ben senin gibi olmaktansa kümesimde huzurum olur daha iyi dedim...

eşime bugün bu konuda rahatsız olduğumu belirttim benim olayım arkadaşlarım değil gidip oraya nargile içmek beni rahatlatıyor onlar olsada olmasada gidicem ben oraya dedi farkındaysan hep ben organize ediyorum dedi... bende bişi diyemedim sadece kocaman bi haftada saate yolla birlikte 5 saat kendime bi keyfim var ona ayırıyorum bumu çok geliyor sana dedi. bende haftasonları gitme ozaman dedim... oda arkadaşlarım haftasonu müsait oluyor dedi... ben anlamıyorum bu işte bi çelişki var hem arkadaşlarının müsait olmasını bekliyor hemde onlar olsada olmasada gidicem diyor...

eşin taviz veriyosa bu kadar, sen dövsen de değişmez bişey.. hatta sen arkadaşlarına laf söyledikçe o inadına gider buluşur
bence takmamaya çalış.. benimkinde de vardı bi tane öyle. geceleri telde benle konuşup başından savdıktan sonra saatlerce onla konuşurdu boş boş.. çok kızardım , hep sinirlerimi bozdum sonunda noldu kavga ettiler küstüler..
erkekler neyi yapma dersen inadına yapar

eğer amacı sadece nargile içmekse senle gitsin birlikte için, benim kendi görüşüm, eşler birbirinden ayrı vakit geçirebilmelidir, benim eşimde haftada bir kez arkadaşlarıyla buluşur, ben de istediğim zaman buluşurum, ama sorun şu ki öncelik arkadaşları olmamalı, yani önce siz kendi planlarınızı yapın, mesela cumartesi alışverişe gidelim deyin pazar buluşsun, her hafta sonu mutlaka onlarla görüşmesi bir sorundur. siz konuşun cuma akşamları görüşsünler, ama önce siz plan yapın planınızın olmadığı zamanlar görüşsünler, sorununuz böyle çözülür ancak..

Bende sevmem ilk evlendiğimiz yıllarda eşimin manyak derece futbol hastalığı vardı.Halı saha maçına giderdi haftada 3 gün.Baktım olmuyor en son arkadaşının birini arayıp evliliğimiz siizn yüzünüzden bitecek eşimle aramızın açılmasını istemiyorsanız şu maç muhabbetini haftada 1 e alın dedim.Sağolsun anlayışlı imiş öyle yaptı.Şimdimi eşim artık hiçe maça gitmiyor.Telefonla aradığım arkadaşı ise 10 yıllık aile dostumuz oldu.Bu durumu anlatır o zaman seden ne çok korkmuştum der.
Onların durumumu eşi ile haftada 3 ya onlar bizde ya biz onlarda.Olmuyorki ama böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…