Eşimin arkadaşlarinin eşleri beni dışlıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Simaycan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2022
288
263
33
Merhaba eşimin 5 kişilik arkadaş gurubu var yıllardır görüştüğü şimdi herkes evli arada eşli olarak toplu bir şekilde buluşuyoruz ben ve bir tanesi daha aralarına henüz geçen sene girdik diğer 3 u önceden beri tanıdık özellikle içlerinden biri yıllardır sevgili oldukları için bunların içinde iyice alışmış o yüzden sohbeti muhabbeti bu kız döndürüyor diğer ikisi zaten tanıdık olduğu için onlarla konuşuyor diğer kızı da sohbete dahil ediyor biseylwr soruyor konu acıyor onunla ilgili eşiyle konuşuyor ama bana hiç bisey sormuyor sohbete dahil olamıyorum bu yüzden hiç konuşurken benimle göz teması kurmuyorlar beni tanımaya çalışıyorlar diğer yeni kızla ben sohbet ediyorum o konuşuyor ama bir süre sonra onu sohbete çekiyorlar sürü psikolojisi oda onlara odaklanıyor ben sap gibi kalıyorum öyle uzaktan izliyorum arada sohbete girmeye çalışıyorum kısa kısa cevaplar verip bazen duymuyorlar zaten ilk o kızın evine davetlidir kendi evin de de aynısını yaptı diğerlerine ev terliği vermiş bana sormadı bile benimle ilgili hiç bisey sormadı tanımaya çalışmadı eşime bu durumu anlattım sen on yargilisin dedi bende kendi kendime daha yeni tanışıyoruz herhalde bana öyle geldi zamanla alışırım dedim ama bu belki 8. Buluşmamız değişen. Hiç birsey yok ben kendimi dışlanmış hissediyorum kendimi zorla gruba dahil etmeye çalışıyorum diğerlerinin hiç öyle bir çabası yok evet çok konuşkan biri değilim ama susmam da yerine göre konuşurum hep güler yüzlü davranırım evime davet ettim hepsini ama dün akşam buluştuk ben yine kendimi kötü hissettim erken kalktık hatta psikolojim bozuldu bu durumdan eşim de liseden beri arkadaş onlarla seviyor hepsini sizce ben ne yapayım?

Eşinize, bu eşli buluşmalara katılmak istemediğinizi; kendisinin erkek arkadaşlarıyla erkek erkeğe görüşebileceğini söyleyebilirsiniz.

Eşinize, bu eşli buluşmalara katılmak istemediğinizi; kendisinin erkek arkadaşlarıyla erkek erkeğe görüşebileceğini söyleyebilirsiniz.
Evet sonunda bunu yapacağım sanırım ne zamandır sabrediyorum sırf eşim onları çok sevdigi için kendini eksik hissetmesin diye ama daha bu grupla görüşmeye devam edersem kendime saygısızlık etmiş olacağım

Ne demek sen önyargılısın? Basbayağı dışlamışlar işte. Arkadaşlarını bu kadar savunması benim sinirime dokunurdu. Onlar arkadaşıysa sen de eşisin. Kendisi giderse gitsin. Aralarına gireyim diye hiç uğraşma. Enerji tutmadı mı tutmuyor.

Arkadaşlarına çok deger veriyor sabah sırf bu yuzden kavga ettik sonra özür diledi en başından beri söylüyorum benim içimde bisey var ortamda kendimi mutlu hissetmiyorum diye aldırış etmedi güldü geçti bende dün akşamdan sonra kavga çıkardım sanırım artık gitmek zorunda kalmayacağım mesela bu akşam erkek erkeğe bulusacaklarmis dedim gidersen git beni de daha bulaştırma bu yaştan sonra çekemem

Digerlerine terlik verip size sormadi mi bile?
Kimse kusura bakmasin ama esimin kici kirik lise arkadaslarinin eslerinden daha degerliyim, esim bana boyle davranan insanlarla ayni ortama giremez. Lise arkadaslariyla bulusur ama esli bulusma olmaz. Bu sekilde degersiz hissettigim bir ortama da sekizinciye girmeye zorlamam acikcasi. Onlar beni gormezden mi geliyor? Ben karsiliginda oyle bir tutum sergilerim ki varligini sorgularlar.

Bir kez yok sayıldığınız yerde lütfen ısrarcı davranmayın. Eşinize tavrınızı koyun. En azından diğer arkadaşlar eşleri uyarabilir bu konuda

Aman evinde ayağını uzat keyfine bak. Arkadaşçı erkek en sevmediğim. Düşman başına.

Yapabiliyorsanız eğer siz onları umursamıyormuş gibi davranın, erkekler tarafıyla muhabbete dahil olun, emin olun hepsi kulak kabartacaktir, sonra onlar o mubabbete dahil olmak isteyeceklerdir, ev buluşmalarına gitmeyin, o zaman ona ikram etti, bana sormadı falan gibi durumlar olmaz, onlar da beklenmedik anda gelmemenizi kendi kafalarında sorgularlar.

Bende başlarda öyle sanıyordum ama bir kaç davranışlarını gördüm mesela o eskiden beri içlerinde olan kız ben konuşmaya başlayınca telefonuyla ilgileniyor ve benimle hiç göz teması kurmuyor evime geldiğinde de bile hep telefonla uğraştı sonra diğerini evine gittik mesela orda hiç öyle değildi hatta ev sahibi kıza diyor ki aslında biz çok yakınız gidip gelebiliriz birbirimize o kız da bisey demedi ve ilk tanıştığımızda birlikte düğüne gittik içlerinden biri yeni doğum yaptı bebek emziriyor garsonlar pasta dağıtırken o masada yoktu oynuyordu pasta vermediler o yüzden sonra garsonu gördü seslendi garsonda önünden geçmedi duymadı bana diyor ki sen mi getirme dedin dedi böyle kötü kötü bakarak sonra diğer arkadaşını da alıp oynamaya çıktılar ve beni hiç cagirmadilar ben grupta yeniyim beni alıştırmak yerine daha çok disliyorlar bunların üzerine sence ben mi yanlış düşünüyorum.

Ya çok üzüldüm sizin adınıza bence siz gitmeyin. O ortamı hep yöneten kadın sizden hoşlanmıyor ve sizi dışlıyor çok açık belli aslında...
Bana da öyle geldi kız hepimizden küçük ama çok bilmiş şeytan gibi bisey köyden gelmiş ama hic demesin köylü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…