Baya ezmeye, dışlamaya çalışıyorlar. Kaç yaşında bunlar ya ne bu lise öğrencisi gibi tavırlarBende başlarda öyle sanıyordum ama bir kaç davranışlarını gördüm mesela o eskiden beri içlerinde olan kız ben konuşmaya başlayınca telefonuyla ilgileniyor ve benimle hiç göz teması kurmuyor evime geldiğinde de bile hep telefonla uğraştı sonra diğerini evine gittik mesela orda hiç öyle değildi hatta ev sahibi kıza diyor ki aslında biz çok yakınız gidip gelebiliriz birbirimize o kız da bisey demedi ve ilk tanıştığımızda birlikte düğüne gittik içlerinden biri yeni doğum yaptı bebek emziriyor garsonlar pasta dağıtırken o masada yoktu oynuyordu pasta vermediler o yüzden sonra garsonu gördü seslendi garsonda önünden geçmedi duymadı bana diyor ki sen mi getirme dedin dedi böyle kötü kötü bakarak sonra diğer arkadaşını da alıp oynamaya çıktılar ve beni hiç cagirmadilar ben grupta yeniyim beni alıştırmak yerine daha çok disliyorlar bunların üzerine sence ben mi yanlış düşünüyorum.
Hepsi 27 28 yaşlarında zaten böyle tavırları ben en son lise de gördümBaya ezmeye, dışlamaya çalışıyorlar. Kaç yaşında bunlar ya ne bu lise öğrencisi gibi tavırlar
Merhaba eşimin 5 kişilik arkadaş gurubu var yıllardır görüştüğü şimdi herkes evli arada eşli olarak toplu bir şekilde buluşuyoruz ben ve bir tanesi daha aralarına henüz geçen sene girdik diğer 3 u önceden beri tanıdık özellikle içlerinden biri yıllardır sevgili oldukları için bunların içinde iyice alışmış o yüzden sohbeti muhabbeti bu kız döndürüyor diğer ikisi zaten tanıdık olduğu için onlarla konuşuyor diğer kızı da sohbete dahil ediyor biseylwr soruyor konu acıyor onunla ilgili eşiyle konuşuyor ama bana hiç bisey sormuyor sohbete dahil olamıyorum bu yüzden hiç konuşurken benimle göz teması kurmuyorlar beni tanımaya çalışıyorlar diğer yeni kızla ben sohbet ediyorum o konuşuyor ama bir süre sonra onu sohbete çekiyorlar sürü psikolojisi oda onlara odaklanıyor ben sap gibi kalıyorum öyle uzaktan izliyorum arada sohbete girmeye çalışıyorum kısa kısa cevaplar verip bazen duymuyorlar zaten ilk o kızın evine davetlidir kendi evin de de aynısını yaptı diğerlerine ev terliği vermiş bana sormadı bile benimle ilgili hiç bisey sormadı tanımaya çalışmadı eşime bu durumu anlattım sen on yargilisin dedi bende kendi kendime daha yeni tanışıyoruz herhalde bana öyle geldi zamanla alışırım dedim ama bu belki 8. Buluşmamız değişen. Hiç birsey yok ben kendimi dışlanmış hissediyorum kendimi zorla gruba dahil etmeye çalışıyorum diğerlerinin hiç öyle bir çabası yok evet çok konuşkan biri değilim ama susmam da yerine göre konuşurum hep güler yüzlü davranırım evime davet ettim hepsini ama dün akşam buluştuk ben yine kendimi kötü hissettim erken kalktık hatta psikolojim bozuldu bu durumdan eşim de liseden beri arkadaş onlarla seviyor hepsini sizce ben ne yapayım?
Bana da öyle geldi kız hepimizden küçük ama çok bilmiş şeytan gibi bisey köyden gelmiş ama hic demesin köylü
Yok canım ben bunu daha önceki mesajlarıim dada açıkladım yanlış anlaşılmış cümlem lütfen kusura bakmayın biraz kafam bozuk aşağılamak için demedim zaten bende köyde yetiştim ama böyle egolu havalı değilim bu tuhafKöylülerin neyi var saçmalığa bak?
Köylü diye safmı olmak zorunda
SanmamBence eşinize başka bir kızı düşünmüş olabilir ondan da size soğuk yapıyor olablir
Normal yani vedalasmada sıkıntı yok akşam biz erken çıktık mesela hepsi ayağa kalktı öptü ben anlamadım belki de hanımları eşimi istemiyor o yüzden bana da öyle davraniyorlar
O zaman kıskanıyor olabilir sizi yoksa ne olacak ki böyle sizi dışlıyor . Çok tuhaf insanlarSanmam
Köyden gelme diye küçük görmeniz hoş olmadı. Ama ben o kadın sizi bilerek dışladığını düşünüyorum. Eğer diğer kadınlardan aynı soğukluğu hissetmiyorsanız kendinizi geri çekmeyin sizde onu görmezden gelin diğerleriyle iletişime geçin.Bana da öyle geldi kız hepimizden küçük ama çok bilmiş şeytan gibi bisey köyden gelmiş ama hic demesin köylü
Teşekkür ederim cevabınız için. Kucumsemiyorum daha önce ki mesajlarım da da 4 kez açıkladım bende köyde büyüdüm ama böyle egolu değilim bunu demeye getirdimKöyden gelme diye küçük görmeniz hoş olmadı. Ama ben o kadın sizi bilerek dışladığını düşünüyorum. Eğer diğer kadınlardan aynı soğukluğu hissetmiyorsanız kendinizi geri çekmeyin sizde onu görmezden gelin diğerleriyle iletişime geçin.
Bazı kişilerin arkadaştan yana şansının tutmadığını düşünüyorum ben.siz de o kişilerden olabilirsiniz.bakıyorsun koca grupta ne yapsan ne etsen dışta kalan tek kişi olmayı başarıyorsun.bu duyguyu iyi bilirim.ben de kabullenip geçiyorum artık.bu arada maşallah hepiniz kısmetli insanlarmışsınız.herkes evlenmeyi başarmış.bu devirde zor valla.Merhaba eşimin 5 kişilik arkadaş gurubu var yıllardır görüştüğü şimdi herkes evli arada eşli olarak toplu bir şekilde buluşuyoruz ben ve bir tanesi daha aralarına henüz geçen sene girdik diğer 3 u önceden beri tanıdık özellikle içlerinden biri yıllardır sevgili oldukları için bunların içinde iyice alışmış o yüzden sohbeti muhabbeti bu kız döndürüyor diğer ikisi zaten tanıdık olduğu için onlarla konuşuyor diğer kızı da sohbete dahil ediyor biseylwr soruyor konu acıyor onunla ilgili eşiyle konuşuyor ama bana hiç bisey sormuyor sohbete dahil olamıyorum bu yüzden hiç konuşurken benimle göz teması kurmuyorlar beni tanımaya çalışıyorlar diğer yeni kızla ben sohbet ediyorum o konuşuyor ama bir süre sonra onu sohbete çekiyorlar sürü psikolojisi oda onlara odaklanıyor ben sap gibi kalıyorum öyle uzaktan izliyorum arada sohbete girmeye çalışıyorum kısa kısa cevaplar verip bazen duymuyorlar zaten ilk o kızın evine davetlidir kendi evin de de aynısını yaptı diğerlerine ev terliği vermiş bana sormadı bile benimle ilgili hiç bisey sormadı tanımaya çalışmadı eşime bu durumu anlattım sen on yargilisin dedi bende kendi kendime daha yeni tanışıyoruz herhalde bana öyle geldi zamanla alışırım dedim ama bu belki 8. Buluşmamız değişen. Hiç birsey yok ben kendimi dışlanmış hissediyorum kendimi zorla gruba dahil etmeye çalışıyorum diğerlerinin hiç öyle bir çabası yok evet çok konuşkan biri değilim ama susmam da yerine göre konuşurum hep güler yüzlü davranırım evime davet ettim hepsini ama dün akşam buluştuk ben yine kendimi kötü hissettim erken kalktık hatta psikolojim bozuldu bu durumdan eşim de liseden beri arkadaş onlarla seviyor hepsini sizce ben ne yapayım?
Evet aynen öyle oluyor zaten pek arkadaşım yok var ama hep benden büyükler mesela onlarla hiç sıkıntı yaşamıyorum yıllardır görüşüyoruz beni çok severler hatta her yere çağırıyorlar ama kendi yaşıtlarımla olan gruplarda hep dislaniyorum yıllardır böyle bende kabullendim sanırım kendi arkadaşım olsa görüşmem olur biter siler atarım ama evlenince öyle olmuyormuşBazı kişilerin arkadaştan yana şansının tutmadığını düşünüyorum ben.siz de o kişilerden olabilirsiniz.bakıyorsun koca grupta ne yapsan ne etsen dısta kalan tek kişi olmayı başarıyorsun.bu duyguyu iyi bilirim.ben de kabullenip geçiyorum artık.
Ben işte bunu yapmak yerine kavga çıkardım sanırım kabul görmemek zoruma gitti herkesin kabul gördüğü ortamda benim dislanmam beni kırdı ve ezik hissettirdi bende bu sebepten kızdığım için acısını eşimden çıkarmaya çalıştımBence enerjiler uyuşmamış çok belli. Eşinizle hiç tartışmayın polemiğe gerrk yok. Eşinize 'enerjm uyuşmuyor anlaşamadım ben gelmeyeyim' falan diyin bence. Kesip atin.
Anlayamıyorum beni sevmediler belki de ya da esjmi sevmiyorlar bana da öyle davraniyrolsrO zaman kıskanıyor olabilir sizi yoksa ne olacak ki böyle sizi dışlıyor . Çok tuhaf insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?