Eşimin arkadaşlarinin eşleri beni dışlıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baya ezmeye, dışlamaya çalışıyorlar. Kaç yaşında bunlar ya ne bu lise öğrencisi gibi tavırlar

Bir daha onlarla görüşmeyin. Olurdu görüşmek zorunda kaldığınız bir durum olursa onları dinleyin ve gözlerinizle onları kontrol altına alın, asla çok konuşmayın, sadece onlar kendi aralarında konuşurken soru sorun. Yapabilirseniz cevap veremeyecekleri şekilde küçümseyin.

Eşin seviyor diye sen sevmek zorunda değilsin.
İstersen dünya iyisi ol. Enerji tutmadımı tutmuyor.
Birdaha katılmassın olur biter.

Köylülerin neyi var saçmalığa bak?
Köylü diye safmı olmak zorunda
Yok canım ben bunu daha önceki mesajlarıim dada açıkladım yanlış anlaşılmış cümlem lütfen kusura bakmayın biraz kafam bozuk aşağılamak için demedim zaten bende köyde yetiştim ama böyle egolu havalı değilim bu tuhaf

Normal yani vedalasmada sıkıntı yok akşam biz erken çıktık mesela hepsi ayağa kalktı öptü ben anlamadım belki de hanımları eşimi istemiyor o yüzden bana da öyle davraniyorlar

Çok sinsi davranışlar.... Bence biraz daha gözlem yapın, kendinizden auranızdan ödün vermeyin. Hatta eşinizde tanık olabileceği şekilde lafa girin, o da görsün yoksayıldığınızı. Baktınız olmuyor eşinize denedim ancak olmuyor dersiniz. Boşuna moraliniz, psikolojiniz bozulmasın.

Böyle hissettiginiz bir ortama hiç girrmeyin bence. Onların sizi dahil etmesi gerek yaptıkları çok çirkin. Eşinize de size öyle gelmediğini, sevmediğinizi söyleyip gitmeyin olsun bitsin. Degmez kendinizi üzmeye.

Eşiniz arkadaşlarını çok seviyor diye, yok sayılan ortama girmek zorunda değilsiniz ve karısını kenara itilmiş bi şekilde ortamlara sokmak zorunda değil ki…

Eşime anlattım neden gidiyor ki dedi.

Bana böyle yapılsa senin yanına gelir hadi kalkalım yok sayıldığım ortamda durmak istemiyorum derdim.

Bana da öyle geldi kız hepimizden küçük ama çok bilmiş şeytan gibi bisey köyden gelmiş ama hic demesin köylü
Köyden gelme diye küçük görmeniz hoş olmadı. Ama ben o kadın sizi bilerek dışladığını düşünüyorum. Eğer diğer kadınlardan aynı soğukluğu hissetmiyorsanız kendinizi geri çekmeyin sizde onu görmezden gelin diğerleriyle iletişime geçin.

Teşekkür ederim cevabınız için. Kucumsemiyorum daha önce ki mesajlarım da da 4 kez açıkladım bende köyde büyüdüm ama böyle egolu değilim bunu demeye getirdim

Bazı kişilerin arkadaştan yana şansının tutmadığını düşünüyorum ben.siz de o kişilerden olabilirsiniz.bakıyorsun koca grupta ne yapsan ne etsen dışta kalan tek kişi olmayı başarıyorsun.bu duyguyu iyi bilirim.ben de kabullenip geçiyorum artık.bu arada maşallah hepiniz kısmetli insanlarmışsınız.herkes evlenmeyi başarmış.bu devirde zor valla.

Evet aynen öyle oluyor zaten pek arkadaşım yok var ama hep benden büyükler mesela onlarla hiç sıkıntı yaşamıyorum yıllardır görüşüyoruz beni çok severler hatta her yere çağırıyorlar ama kendi yaşıtlarımla olan gruplarda hep dislaniyorum yıllardır böyle bende kabullendim sanırım kendi arkadaşım olsa görüşmem olur biter siler atarım ama evlenince öyle olmuyormuş

Bence enerjiler uyuşmamış çok belli. Eşinizle hiç tartışmayın polemiğe gerrk yok. Eşinize 'enerjm uyuşmuyor anlaşamadım ben gelmeyeyim' falan diyin bence. Kesip atin.
Ben işte bunu yapmak yerine kavga çıkardım sanırım kabul görmemek zoruma gitti herkesin kabul gördüğü ortamda benim dislanmam beni kırdı ve ezik hissettirdi bende bu sebepten kızdığım için acısını eşimden çıkarmaya çalıştım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…