Eşimin arkadaşlarinin eşleri beni dışlıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten erkeklerleri dinliyorum da e onlarda haliyle erkek muhabbeti şimdi kadınlar aralarında sohbet ediyor ben sürekli onlara dahil olunca onlarında tuhafina gidiyor aslında anlıyorlar erkekler de benim sıkıldığımı dislandigimi çünkü bazen onlar bana laf atıyor sohbet ediyoruz

Bu durum sizi yipratiyorsa o zaman gitmemeniz sizin icin daha hayırlı, eşiniz de belli bir süre sonra herkes ciftken tek olmaktan sıkılır diye düşünüyorum. Canınızı sıkmayın

belki onlar da siz kısa kısa konuşuyorsunuz, muhabbete çok dahil olmuyorsunuz diye onlardan hoşlanmadığınızı düşünüp ondan öyle davranıyorlardır? karşılıklı bir yanlış anlaşılma da olabilir. bence biraz daha durumları gözden geçirin. önceden samimi olan gruplara sonradan dahil olunca böyle yanliş anlaşilmalar olabilir. çünkü sevgilimin yakın bir arkadaşının sevgilisine/eşine neden bilerek kötü davranayım ki? bence trip atmadan, kızmadan düzgün bir şekilde iletişim kurup duygularınızı eşinizle paylaşın. siz böyle hissederken bir şekilde arayı bulmak, gerekirse arkadaşlarıyla konusmak, sizi rahatlatmak eşinizin görevi. bunu yapmayıp, hiçbir seyi çözmeyip sizi kötü hissettiğiniz bir ortama sokmaya devam ediyorsa o zaman artık gorusmemesini istemekte haklısınız.

Köylü olması ne alaka şuan?
Aşağılamak için söylemedim canim zira bende köyde yetiştim ama bu çok fazla havalı egolu kendini bisey sanıyor mütevazilik yok sanki saraydan gelmiş köyde yetişen insanlar daha cana yakın mütevazi olur bana göre

Kocanla bu konuda kavga etmen, bu kadınlar için şeytan vs demen hiç doğru değil. Oturup kocanla sakince konuşabilirsin ya da o buluşmaya yakın eşinle süpriz plan yap, gitmemeye bahaneniz olur. Ama ne gerek var kavga edip gerilmeye.

Eğer her hafta görüşmüyorsunuz, kadın kadına aslında konuşulacak çok şey oluyor. Mesela bu kızlar neyle ilgili konuşuyorlar? Bir fal konusu açılsa burçlar vs kadınlar 40 saat susmaz genelde eğlencesine bile olsa konuşulur.

Sonuçta asgari seviyede görüşüp, az konuşup kalkabilirsin. Daha yenisiniz kaynaşmamışsınız. Anladığım kadarıyla pek böyle sıcakkanlı değilsiniz. Mesafeli haliniz var gibi geldi bana.

Ne iş yapıyorlar, eğitim durumları ne?

Sıcakkanlı değilim pek doğru mesafem de var ama bu dislanmam için sepeb değil konuşuyorum onlarla güler yüzlü davranıyorum gördüğümde iltifat ederim hep konu açmaya çalışırım ama artık uğraşmayacagim

Böyle şeyleri mesele etmeden halletmeniz lazım. Yani eşinize büyük bir meseleymiş gibi tartışarak dramlar yaratarak bana şöyle yapıyorlar gibi aktarmayın bu konuyu.

Çünkü elbette eşiniz erkeklere onlar da eşlerine söyleyecek, samimiyetsiz bir şekilde sizi arayacaklar muhtemelen aaa yanlış anladın vs gibi. Kendilerini önemli sayacaklad.

Sessiz sedasız kesin bağınızı. Eşiniz buluşma mı ayarlamaya çalışıyor, bensiz yap o ortamda anlaşabileceğim biri yok, konularımız zevklerimiz uymuyor, sen arkadaşlarınla istediğini yap gibi geçiştirin. Keyfinize bakın kimse sizi zorlayamaz.

Size ne kimin bebeği olmuş kim evlenmiş boşverin ne yaparlarsa yapsınlar. Kimseyi aramak kutlamak yüzyüze görüşmek zorunda değilsiniz..İnsan yeri geliyor en yakınını siliyor bunlar kim ki?

Aslında bunu yapmaya çalıştım ama eşim bi bakıyorum plan yapmışlar bizden habersiz ben de sonunda dayanamadım patladım ama inşallah eşlerine söylemez o zaman hiç görüşmem asla tüm bağlantımı keserim

Bunu üzerine ne münasebet banane senin pastandan diyemedin mi? Terbiyesize bak lafı sokacaktın ağzına orada senin tependen bakıp seni küçük görüyor seni konuşmaya layık bulmuyor.

Bunu üzerine ne münasebet banane senin pastandan diyemedin mi? Terbiyesize bak lafı sokacaktın ağzına orada senin tependen bakıp seni küçük görüyor seni konuşmaya layık bulmuyor.
Keşke deseydim demediğim için sonradan pişman oldum zaten sessiz kaldım zaten sanırım ben iyi niyetli sessiz olduğum için göründüm de öyle o yüzden disliyorlar

Eşiniz ortamdaki gerginliği illaki hissediyordur ancak belki düzelir, alışılır diye bekliyor olabilir mi ? Ortama girdiğinizde ya da ayrılırken selamlaşma vedalaşma nasıl oluyor?

Eşiniz ortamdaki gerginliği illaki hissediyordur ancak belki düzelir, alışılır diye bekliyor olabilir mi ? Ortama girdiğinizde ya da ayrılırken selamlaşma vedalaşma nasıl oluyor?
Normal yani vedalasmada sıkıntı yok akşam biz erken çıktık mesela hepsi ayağa kalktı öptü ben anlamadım belki de hanımları eşimi istemiyor o yüzden bana da öyle davraniyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…