Zaten erkeklerleri dinliyorum da e onlarda haliyle erkek muhabbeti şimdi kadınlar aralarında sohbet ediyor ben sürekli onlara dahil olunca onlarında tuhafina gidiyor aslında anlıyorlar erkekler de benim sıkıldığımı dislandigimi çünkü bazen onlar bana laf atıyor sohbet ediyoruzYapabiliyorsanız eğer siz onları umursamıyormuş gibi davranın, erkekler tarafıyla muhabbete dahil olun, emin olun hepsi kulak kabartacaktir, sonra onlar o mubabbete dahil olmak isteyeceklerdir, ev buluşmalarına gitmeyin, o zaman ona ikram etti, bana sormadı falan gibi durumlar olmaz, onlar da beklenmedik anda gelmemenizi kendi kafalarında sorgularlar.
Yok canım bende köyde büyüdüm aşağılamak için söylemiyorum hani çok havalı olması gerekende. Egolu benim öyle bir problemim yok evet ama diğerleri şehirli ciddenSiz yedi göbek şehirli misiniz
Bu durum sizi yipratiyorsa o zaman gitmemeniz sizin icin daha hayırlı, eşiniz de belli bir süre sonra herkes ciftken tek olmaktan sıkılır diye düşünüyorum. Canınızı sıkmayınZaten erkeklerleri dinliyorum da e onlarda haliyle erkek muhabbeti şimdi kadınlar aralarında sohbet ediyor ben sürekli onlara dahil olunca onlarında tuhafina gidiyor aslında anlıyorlar erkekler de benim sıkıldığımı dislandigimi çünkü bazen onlar bana laf atıyor sohbet ediyoruz
Köylü olması ne alaka şuan?Bana da öyle geldi kız hepimizden küçük ama çok bilmiş şeytan gibi bisey köyden gelmiş ama hic demesin köylü
belki onlar da siz kısa kısa konuşuyorsunuz, muhabbete çok dahil olmuyorsunuz diye onlardan hoşlanmadığınızı düşünüp ondan öyle davranıyorlardır? karşılıklı bir yanlış anlaşılma da olabilir. bence biraz daha durumları gözden geçirin. önceden samimi olan gruplara sonradan dahil olunca böyle yanliş anlaşilmalar olabilir. çünkü sevgilimin yakın bir arkadaşının sevgilisine/eşine neden bilerek kötü davranayım ki? bence trip atmadan, kızmadan düzgün bir şekilde iletişim kurup duygularınızı eşinizle paylaşın. siz böyle hissederken bir şekilde arayı bulmak, gerekirse arkadaşlarıyla konusmak, sizi rahatlatmak eşinizin görevi. bunu yapmayıp, hiçbir seyi çözmeyip sizi kötü hissettiğiniz bir ortama sokmaya devam ediyorsa o zaman artık gorusmemesini istemekte haklısınız
Aşağılamak için söylemedim canim zira bende köyde yetiştim ama bu çok fazla havalı egolu kendini bisey sanıyor mütevazilik yok sanki saraydan gelmiş köyde yetişen insanlar daha cana yakın mütevazi olur bana göreKöylü olması ne alaka şuan?
Aşağılamak için söylemedim canim zira bende köyde yetiştim ama bu çok fazla havalı egolu kendini bisey sanıyor mütevazilik yok sanki saraydan gelmiş köyde yetişen insanlar daha cana yakın mütevazi olur bana göre
Merhaba eşimin 5 kişilik arkadaş gurubu var yıllardır görüştüğü şimdi herkes evli arada eşli olarak toplu bir şekilde buluşuyoruz ben ve bir tanesi daha aralarına henüz geçen sene girdik diğer 3 u önceden beri tanıdık özellikle içlerinden biri yıllardır sevgili oldukları için bunların içinde iyice alışmış o yüzden sohbeti muhabbeti bu kız döndürüyor diğer ikisi zaten tanıdık olduğu için onlarla konuşuyor diğer kızı da sohbete dahil ediyor biseylwr soruyor konu acıyor onunla ilgili eşiyle konuşuyor ama bana hiç bisey sormuyor sohbete dahil olamıyorum bu yüzden hiç konuşurken benimle göz teması kurmuyorlar beni tanımaya çalışıyorlar diğer yeni kızla ben sohbet ediyorum o konuşuyor ama bir süre sonra onu sohbete çekiyorlar sürü psikolojisi oda onlara odaklanıyor ben sap gibi kalıyorum öyle uzaktan izliyorum arada sohbete girmeye çalışıyorum kısa kısa cevaplar verip bazen duymuyorlar zaten ilk o kızın evine davetlidir kendi evin de de aynısını yaptı diğerlerine ev terliği vermiş bana sormadı bile benimle ilgili hiç bisey sormadı tanımaya çalışmadı eşime bu durumu anlattım sen on yargilisin dedi bende kendi kendime daha yeni tanışıyoruz herhalde bana öyle geldi zamanla alışırım dedim ama bu belki 8. Buluşmamız değişen. Hiç birsey yok ben kendimi dışlanmış hissediyorum kendimi zorla gruba dahil etmeye çalışıyorum diğerlerinin hiç öyle bir çabası yok evet çok konuşkan biri değilim ama susmam da yerine göre konuşurum hep güler yüzlü davranırım evime davet ettim hepsini ama dün akşam buluştuk ben yine kendimi kötü hissettim erken kalktık hatta psikolojim bozuldu bu durumdan eşim de liseden beri arkadaş onlarla seviyor hepsini sizce ben ne yapayım?
Aşağılamak için söylemedim canim zira bende köyde yetiştim ama bu çok fazla havalı egolu kendini bisey sanıyor mütevazilik yok sanki saraydan gelmiş köyde yetişen insanlar daha cana yakın mütevazi olur bana göre
Sıcakkanlı değilim pek doğru mesafem de var ama bu dislanmam için sepeb değil konuşuyorum onlarla güler yüzlü davranıyorum gördüğümde iltifat ederim hep konu açmaya çalışırım ama artık uğraşmayacagimKocanla bu konuda kavga etmen, bu kadınlar için şeytan vs demen hiç doğru değil. Oturup kocanla sakince konuşabilirsin ya da o buluşmaya yakın eşinle süpriz plan yap, gitmemeye bahaneniz olur. Ama ne gerek var kavga edip gerilmeye.
Eğer her hafta görüşmüyorsunuz, kadın kadına aslında konuşulacak çok şey oluyor. Mesela bu kızlar neyle ilgili konuşuyorlar? Bir fal konusu açılsa burçlar vs kadınlar 40 saat susmaz genelde eğlencesine bile olsa konuşulur.
Sonuçta asgari seviyede görüşüp, az konuşup kalkabilirsin. Daha yenisiniz kaynaşmamışsınız. Anladığım kadarıyla pek böyle sıcakkanlı değilsiniz. Mesafeli haliniz var gibi geldi bana.
Biri mühendis, biri bankacı, biri e ticaret yapıyor şirkette bir de evde taki satıyor sayfası var bende bi şirkette satış sorumlusuydum şu an evdeyim amaNe iş yapıyorlar, eğitim durumları ne?
Aslında bunu yapmaya çalıştım ama eşim bi bakıyorum plan yapmışlar bizden habersiz ben de sonunda dayanamadım patladım ama inşallah eşlerine söylemez o zaman hiç görüşmem asla tüm bağlantımı keserimBöyle şeyleri mesele etmeden halletmeniz lazım. Yani eşinize büyük bir meseleymiş gibi tartışarak dramlar yaratarak bana şöyle yapıyorlar gibi aktarmayın bu konuyu.
Çünkü elbette eşiniz erkeklere onlar da eşlerine söyleyecek, samimiyetsiz bir şekilde sizi arayacaklar muhtemelen aaa yanlış anladın vs gibi. Kendilerini önemli sayacaklad.
Sessiz sedasız kesin bağınızı. Eşiniz buluşma mı ayarlamaya çalışıyor, bensiz yap o ortamda anlaşabileceğim biri yok, konularımız zevklerimiz uymuyor, sen arkadaşlarınla istediğini yap gibi geçiştirin. Keyfinize bakın kimse sizi zorlayamaz.
Size ne kimin bebeği olmuş kim evlenmiş boşverin ne yaparlarsa yapsınlar. Kimseyi aramak kutlamak yüzyüze görüşmek zorunda değilsiniz..İnsan yeri geliyor en yakınını siliyor bunlar kim ki?
Bunu üzerine ne münasebet banane senin pastandan diyemedin mi? Terbiyesize bak lafı sokacaktın ağzına orada senin tependen bakıp seni küçük görüyor seni konuşmaya layık bulmuyor.Bende başlarda öyle sanıyordum ama bir kaç davranışlarını gördüm mesela o eskiden beri içlerinde olan kız ben konuşmaya başlayınca telefonuyla ilgileniyor ve benimle hiç göz teması kurmuyor evime geldiğinde de bile hep telefonla uğraştı sonra diğerini evine gittik mesela orda hiç öyle değildi hatta ev sahibi kıza diyor ki aslında biz çok yakınız gidip gelebiliriz birbirimize o kız da bisey demedi ve ilk tanıştığımızda birlikte düğüne gittik içlerinden biri yeni doğum yaptı bebek emziriyor garsonlar pasta dağıtırken o masada yoktu oynuyordu pasta vermediler o yüzden sonra garsonu gördü seslendi garsonda önünden geçmedi duymadı bana diyor ki sen mi getirme dedin dedi böyle kötü kötü bakarak sonra diğer arkadaşını da alıp oynamaya çıktılar ve beni hiç cagirmadilar ben grupta yeniyim beni alıştırmak yerine daha çok disliyorlar bunların üzerine sence ben mi yanlış düşünüyorum.
Keşke deseydim demediğim için sonradan pişman oldum zaten sessiz kaldım zaten sanırım ben iyi niyetli sessiz olduğum için göründüm de öyle o yüzden disliyorlarBunu üzerine ne münasebet banane senin pastandan diyemedin mi? Terbiyesize bak lafı sokacaktın ağzına orada senin tependen bakıp seni küçük görüyor seni konuşmaya layık bulmuyor.
Normal yani vedalasmada sıkıntı yok akşam biz erken çıktık mesela hepsi ayağa kalktı öptü ben anlamadım belki de hanımları eşimi istemiyor o yüzden bana da öyle davraniyorlarEşiniz ortamdaki gerginliği illaki hissediyordur ancak belki düzelir, alışılır diye bekliyor olabilir mi ? Ortama girdiğinizde ya da ayrılırken selamlaşma vedalaşma nasıl oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?