2 senelik evliyim ve evlendiğimizden beri eşim bana karşı çok ilgisiz..işten eve geliyo yemek hazırmı deyip hızlı hızlı yemeğini yiyor ve tv karsısına gecip hiçbir muhabbet etmeden uyuyakalıyo..ben bi muhabbet actığım zaman off sus banane,nabim falan gibi laflar soyleyip beni deli ediyo.. ama kendi ablasına gidince sanki o adam değişiyo ve ablasında öyle bı muhabbet edioki..benim söylediklerim ona hiçbir türlü etki yapmıyor bi nevi beni kaale almıyo..örneğin ben hamile oldugumu ögrendiğim gün hastane secimi konusunda tartıstık onun söylediği hastaneyi çok uzak buldugum için olmaz sonucta bu hamılelık benım sancım tuttugunda nasıl yetişebiliriz demiştim ve bu konu yuzunden benimle çok kavga etmişti..daha sonra bu kavganın üzerine muhasebecisine gitmiştik orada işimiz vardı..neyse muhasebeci kız neler yaptıgımızı falan sordu bende hamıle oldugumu soyledım ve hastane konusu tekrar acıldı..eşim söylediği hastaneyi muhasebeci kız duyunca eşime sacmalama bu hamılelık sakaya gelmez buradaki bi hastaneye gidin deyince eşim hemen tamam ya dogru haklısın dedi..halbuki 1-2 saat öncesi benimle bu konu yuzunden delice tartısan adam o kıza direk tamam haklısın ben nasıl düşünemedim ki dedi..yani benim düşüncelerimin onun için hiçbbir önemi yok.. ve baska bir konuda aşırı kahvehane düşkünlüğü var.. 2 aydır kendi işi oldugu halde işine gitmiyor ve gece gündüz kahveye gidiyor... bu kadar güzel havaları benımle ve cocugumuzla birkere bile değerlendirmedi biz hep evde kaldık o hep dısarlardaydı ben onun için resmen bi ev robotu haline geldim ve onun gozundede gercekten böyleymişim çünkü kendiside bunu söylüyor..ve bide ne zaman kendi çıkarları varsa ozaman benımle cok iyi oluyor.geceleri arkadaslarınla içmeye sabaha kadar eve gelmemeye karar verdiği an,eve gelip bana askım canım dıye yaklasıyo yemeğini yiyip askım ben dısarı cıkıyorum içmeye yarında senınle butun gun vakit gecırırız diyo ve cıkıp gıdıo yarın oluncada ona hatırlatıyorum hani demiştin bütün gün beraber olucaz diye onunda verdiği cevap aman baska zaman gideriz hiç çıkamam ben zaten birasdan kahveye gidicem diyo..çok bunaldım ne yapabilirim