Eşimin Attığı Resimde Ki Kadın Mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fotoğrafla ilgili yorum yapamayacağım ama sakin kadına mesaj atmayın. Dedikodu döner dolaşır başka şekilde kulağınıza gelir. Bu sefer çıkan dedikoduya inanirsiniz. Adamın suçu yoksa bile huzurunuz bozulur. Kimsenin ağzına laf vermeyin.

Bana yardım eden gece gece uykusundan olan arkadaslara çok teşekkür ediyorum.
Ben bu konuyu eşime 2 defa sordum.
1. Ilk fotoyu attigi zaman.
2. Gece sordum.
Ikisinde de erkekti cevabını verdi.

Gece sorduğumda bana isim var dışarı cikar misim dediğini soyledim size. Arkadaslar buna takılmış.

Cool , korkak, tıpış tıpış çıkıyor, aklı kocasına sormaya yetmiyor vs diye yorumlarda gördüm. Alakasiz olan yorumlarda vardi.

Çok şükür aklım kocama sormaya yetiyor. Sordum da 2 defa zaten. Adam erkek bu diyor. Ust uste sorunca sinirlendi isim var dışarı cikar misin dedi.

Elimde hic bir tam kanit net bilgi yokken nasil ustune gidebilirim. Belki dogru söylüyor yarin bana demez mi bana iftira atar gibi ustume geldin beni yalancı yaptin diye. Bu sefer olan güven de gider.

Belki siz ustelersiniz eslerinizi bu konularda ama ben emin olmadan bunu yapamam.
Esime güveniyorum. Onca yılın emegi var ve yalanini görmedim.

Bu fotuyu buraya koymamin nedeni bakınca cok fazla goz yanilmasi yasadimm. Sizlerin de farkettigi gibi tuhaflık hissettim. Bir elin nesi var iki elin sesi var mantigi ile birde sizler bakin istedim.

Esime guvenmiyor olsam tabiri caizse boğazını sıka sıka sa konustururdum. Sadece foto aklimi cok karıştırmisti.

Konuyu kapattırmayi dusunuyorum zaten.

Canim adamın facesi yok. Varda hep cuma mesajlari vs yazılı. Resim yok.
Son durum ne acaba

Konuyu bence de kapattir durust soyleyeyim esinin yerinde olsam buraya bu konuyu acip fotografi atip bir suru sacmaliga aklini yordugunu gorsem cok buyuk olay cikartirdim. Okuz altinda buzagi ariyosun resmen yazik sana da esine de.

Uyumadın heralde, belki de eşinin arkadaşı bir nane yiyor eşin onu gizliyor olabilir mi? Sanki arkada yek ortada oturuyor gibi biri olsa yanında olurdu

Hadi 'git eşinle konuş' diyenleri bir nebze anlarım da, 'kadınla irtibata geç' ne demek yahu?

Burada bizler ve konu sahibi varsayımlar ile yola çıkıyoruz telafisi zor belki de imkansız olan yollara yönlendirmeyelim lütfen.

Kapattir merve bu kadar entrika bünyene kocana zarar. Kapattir. Icin rahat olarak Kapattir hemde

Yaa burad ayy kesin kadınn eşin seni kandırmış diyenler resmen vebal altına giriyor foto tam görünmüyor ve o ışıkta kıyafetlerle biri kadına rahatça benzeyebilir..Konu sahibi de rahatça burada ayy uzun saçlıı kadın buu dediler diye vay çoğu kişi kadın diyor eşim bana yalan söylemiş diyor bu bu kadar kolau mı gerçekten. Sonra da ben eşime güveniyorum nasıl güvenmek biraz mantık ya.Fotoğraf atar mı bir insan arabada kadın varken. Ayrıca dikkat edin o kafadaki bere zaten yukarı doğru sivriliyor ve yüksek,saç öyle olmaz bere var arkası kürklü birde mont. Yaftalamak ne kadar kolay.

M MerveOkanAsk se

Seni , kendi öz kuzeninden kiskanan, yanyana fotonuz var diye iliskinizi bitiren kiyametler koparan kiskanc oldugunu iddia ettiginiz esinize karsi bu tavriniz dikkat cekti tabi hakli olarak

O sizi kuzeninizden kiskancak kadar sacmalarken siz onu pavyonda calismasina izin vercek kadar cool takildiniz. Hiiiic kiskanmadiniz

Ne diyelim siz bilirsiniz

Konulariniz celiskili
İnsanlar napsin

İnsanlar emek verip yorum yapıyor entrika onlar ne demek yahu? Herkes fikrini söylüyor burada yorum yapmak için açılmıyor mu konular?
Ayrıca güvenme kardeşim esine o kadar güvenme. Sen yanındaki kim dediğinde sinirleniyorsa hiç güvenme. Yerine oturmayan bişeyler var gözünüzü açın.

"Eşime güveniyorum" diyen birisi buraya asla böyle bir konu açmaz, fotoğraf koyup inceletmez.Kusura bakmayın ama anlayamadım neden böyle bir konu açtığınızı bu son yazınızdan sonra?

Abidin'e demişler bana şüphenin fotoğrafını çiz o da bunu çizmiş

Merve fotoya kaç kere baktım Allah bilir. Arabada kaç kişi var kestiremedim ama mavi ojeli eli gördüm. Fotoyu yaklaştırdığımda ise oje değil yansıma ya da gölge gibi gelmeye başladı. Dikiz aynasında bir yüz var evet. Narin bir yüz ama kadın mı erkek mi hiç net değil. Farzedelim ki iki kadın iki erkek var. Adamın nişanlısı nişanlısının arkadaşı olabilir. Kuzeni olabilir; ne bileyim dıdıdısın dıdısı olabilir. Son olarak mavi ojenin ait olduğu el hangi kolun eli hiççççç belli değil. Diyeceğim o ki bu fotodan bir şey çıkmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…