- 24 Mayıs 2016
- 2.575
- 3.585
- 63
- 32
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Urperdim resmen gerilim filminde hissettim.Fotoğrafın rengiyle oynadım. Görebiliyor musun? M MerveOkanAsk
iyice şüphe uyandı bendeNisanlisi mi dedim. Hayir dedi. Erkek o dedi canim. Hem 10 once yemek yiyoruz dedi. Mesaj olarak. 10 dk somrs arabada bir kisi daha gordum. Hani ikisi vardi tek. Ert3si gun de nisanlisindan ayrildilar dedi. Ne kadar sacmalik. Esya boşuna baktilar o zaman. Bir yalan var gibi.
Bir an ben de kendimden korktum.Urperdim resmen gerilim filminde hissettim.
Bir de baktikca ne cok ayrinti cikarmissiniz csi miami resmen
Az Sherlock okumadık
nasıl fark ettin bunu maşallah
Nazcım zaten bende her baktigimda farkli görüyorum.Altin rengi bir saati var ama eli eldivenli gibi geldi. Oje nerden cikti ki
Sanki saçli bi kadin gibi duruyor ama koltugun başligida olabilir karanlikta goz yanilmasi olabilr ama kadina cok benziyor kadin olsa niye foto cekip atsin ki gunahini almiyim genedeKızlar iyi akşamlar.
Geçen yaşadığım ve hala aklımi kurcalayan konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum.
Konularimi bilip merak edenler icin soyluyorum. Eşimle 1+1 evde oturuyoruz. Bizim şehir öğrenci şehri ve eşyalı apartlar çok sayıda. Bizde yurt dışına gidene kadar böyle idare ediyoruz.
Geçen gün eşim sabah bir kac işlerini halletmek icin sabah çıktı evden. Bana da dedi ki oglen seni aliyim fotograf cektirme vs gibi islerimiz vardi yapalım dedi. Tamam dedim gitti.
Öğlen saat 2 oldu.
Aradı.
Abi bildiği arkadasinin nişanı vardı. Çağırmış. Beyaz Eşya alıyormus arkadaşı eşimin de tanidigi var gelir misin yanimda demiş.
Bende tamam madem dedim. Foto kacmiyor sonucta aksam sa cekiniriz.
Esimde tamam dedi hem aksam yemek sozum olsun sana dedi.
Ee aksam da oldu. Saat oldu 7-8 gibi.
Bu sefer ben aradim. Bir kac saat isim daha kaldi mobilya vs daha bakiyor arkadasim dedi. Ona da tamam dedim.
Zaten ben cok uzun yillar taniyorum eşimi. Hic bir şekilde onu sıkmam. Cok rahattir.
Saat oldu 9. Ben zaten artik dışarı cikmayi aklimdan cikardim bu saatten sonra fotoğrafçı kalmaz.
Ama esim whatsapp tan durduk yere bir foto atti.
Arabadayiz beni birakcak abi merak etme diye.
Ama sorun tak burda kizlar. Foto da yan koltukta oturan sanki bana kadin gibi geldi.
Sordum degil abimin kardesi erkek o dedi. Bir daha sormadim sormam zaten.
Hayir kadın da olsa benim bir sey demeyecegimi bilir. Ama ben orda kadin varmis gibi görüyorum bana degil diyor yalan mi söylüyor acaba. Yalani asla affedemem.
Not: Hic bir zaman benimle planını bozup baska kisilerle vakit gecirmemisti. Buda benim kafami kurcaladi. Fotografa bakip yorumlarinizi bekliyorum kizlar.
Nisanlisi mi dedim. Hayir dedi. Erkek o dedi canim. Hem 10 once yemek yiyoruz dedi. Mesaj olarak. 10 dk somrs arabada bir kisi daha gordum. Hani ikisi vardi tek. Ert3si gun de nisanlisindan ayrildilar dedi. Ne kadar sacmalik. Esya boşuna baktilar o zaman. Bir yalan var gibi.
Fotoda bi kadın silueti var gibi evet ama oje saat eldiven vs gibi ayrintilari goremiyorum ben. Bu foto neden atildi ne ispatlanmaya calisiliyor onu da anlayamadim
Tek takildigim ; iki tane adam neden sap gibi ev esyasi almaya gider?
Bu adamin nisanlisi hanim nerde?
O fotodaki nisanlisi diyelim; e o zaman esinin orda ne isi var?
Yani her durumda esin fazlalik duruyor.
Sagol ama sanmıyorum canim. Esim basal burcu. Basak burcunu bilirsin belki kendi bildigi dogru ona. Asla yardım almaz kimseden.İyimser olarak aklıma şu geldi. Acaba sevgililer günü için bir organizasyon mu ayarlıyor? Bu yüzden yalan söyleyebilir :S
Evlencek adam bile zor çıkıyorAl benden de o kadar. Hiçbir erkek nişanlısı olmadan başka bir erkekle beyaz eşya hele mobilya hiç bakmaz.
Evlencek adam bile zor çıkıyor
Baskasi icin o kadar gezmek eziyet resmen
Bi buzdolabi aldik bugun esimle resmen midem bulandi marka model fiyat ozellik vs aklimda tutmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?