Eşimin Attığı Resimde Ki Kadın Mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iyice şüphe uyandı bende

Urperdim resmen gerilim filminde hissettim.
Bir de baktikca ne cok ayrinti cikarmissiniz csi miami resmen
Bir an ben de kendimden korktum. Ben böyle bişey yaşasam, eşimi de o arabadakileri de karşıma dizer sorguya alırdım. Çıldırma noktasına geldim. Niye bu adam böyle foto attı ve niye yalan söyledi?

Kapsonu kurklu biri gibi sanki..
iyide esinizden fotograf istememissiniz ki kadin olsa yalan soyleyecekse neden durup dururken cekip gondersin

Zaten saatlerce seni bekletmesi çok gıcık ayrıca emin ol ortamda çekici birşey yoksa bir erkek başka bir erkek ile 12 saat mobilya bakmazzZZZZZ!! Evet koltukta ki kadına benziyor

İyimser olarak aklıma şu geldi. Acaba sevgililer günü için bir organizasyon mu ayarlıyor? Bu yüzden yalan söyleyebilir :S

Fotoda bi kadın silueti var gibi evet ama oje saat eldiven vs gibi ayrintilari goremiyorum ben. Bu foto neden atildi ne ispatlanmaya calisiliyor onu da anlayamadim

Tek takildigim ; iki tane adam neden sap gibi ev esyasi almaya gider?
Bu adamin nisanlisi hanim nerde?
O fotodaki nisanlisi diyelim; e o zaman esinin orda ne isi var?

Yani her durumda esin fazlalik duruyor.

Fotoğrafı yanlışlıkla atmış olabilir mi?

Kürklü şapka ve kolunda saate benzer birşey gördüm. Onun dışındaki yorumum sui zan olur.

Sanki saçli bi kadin gibi duruyor ama koltugun başligida olabilir karanlikta goz yanilmasi olabilr ama kadina cok benziyor kadin olsa niye foto cekip atsin ki gunahini almiyim genede

Bence de yalan söylüyor. Ve fotoğrafı görsem direkt çantasını tutan kadın derim. Ertesi gün ayrılmaları da çok ekstra. Başka bir şey çıkar bunun altından.

Al benden de o kadar. Hiçbir erkek nişanlısı olmadan başka bir erkekle beyaz eşya hele mobilya hiç bakmaz.

Bence kadin. bulanik ama sanki eli bayan eli gibi canta tutuyor. Ustelik erkek sacina benzemiyo fönlu gibi. Erkekte o kadar sac olunca genelde topluyorlar. Tbi yine de belli olmaz.

İyimser olarak aklıma şu geldi. Acaba sevgililer günü için bir organizasyon mu ayarlıyor? Bu yüzden yalan söyleyebilir :S
Sagol ama sanmıyorum canim. Esim basal burcu. Basak burcunu bilirsin belki kendi bildigi dogru ona. Asla yardım almaz kimseden.

Evlencek adam bile zor çıkıyor
Baskasi icin o kadar gezmek eziyet resmen
Bi buzdolabi aldik bugun esimle resmen midem bulandi marka model fiyat ozellik vs aklimda tutmaktan

Yani değil mi.. İnsan kendine bile zorlanıyor. Ve nişanlı olmadan bu iş im kan sız.

Yalnız bu adam bu 2. Kişiyi soracağını şüpheleneceğini bildiği halde neden atmış acaba. Üstüne ayrılma mevzusu. Tuhaf geldi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…