Eşimin babası başkası olabilir mi?

Ilk esi ben degilim mi demek istedi yoksa kari koca olmadik mi demek istedi anlamadim. Kv esim kucukken guvenip babasina vermezmis mesela. Bilmiyorum ne demek istedi ama cok buyuk bir sir bu soyledigi ona eminim. Telefonda konustular. Esimin yanindaydim. Esime defalarca yalniz misin kimse duymuyor dimi diye sordu soylemeden once.
belki babasi belki değil ama yerinizde olsam kurcalamam
bunu kurcalamayi birakin bence imasinda bile bulunmayin empati yapin çok kirici uzucu bir durum maalesef
yapilmasi gereken bir sey varsa aklinda soru isareti kaldiysa esiniz uzerine dusecektir zaten.

Konularınıza şöyle bir göz attım hep kayinvalide etrafında dönüyor. İçinizden geçen babasının gerçek babası olmaması mı ? Bu şekilde kv ile eşinizin arası belki daima bozulur düşüncesi mi ?

Allah aşkına ne fark eder? Diğer adamın varlığından şimdi haberiniz olmuş, eşinize bu yaşına kadar kim baktıysa gerçek babası odur. Diğeri bir baba olacaksa şam babası olur ancak.
Simdiki babasi da oyle. Esime iskence etmis. Hakaret etmis dovmus gram faydasi olmamis. Simdi de bize maddi beklentilerle geliyor.

Konularınıza şöyle bir göz attım hep kayinvalide etrafında dönüyor. İçinizden geçen babasının gerçek babası olmaması mı ? Bu şekilde kv ile eşinizin arası belki daima bozulur düşüncesi mi ?
Su an gorusmuyorlar zaten.

Su an gorusmuyorlar zaten.
Yazmışsınız daha önceki konuda ama bir barış bir küs devam ediyorlar. Ağlıyor eşiniz tekrar gidiyor dert yanıyor falan.
Sizi zamanında kötülemiş ve aranız bozulmuş ama bağlar hala tam kopamıyor.
Eğer bu olay gerçek olursa eşiniz annesine sakladığından, yıllarca kandırdığından kin duyacak ve belki bu şekilde bağlar tamamen kopabilir.
Dürüst olun böyle bir şeyin gerçek olmasını isterdiniz değil mi ?

Eşinizin, kayınbabanınızın ve kayınvalidenizin kan grubunu biliyorsanız bi karşılaştırma yapabilirsiniz

Cunku su anda baba dedigi insandan nefret ediyor ve halen onun derdini cekiyor. Cefakar fedakar annesi kendisini acindirmaya devam ediyor. Belki de anlamsiz bir merak. Şok oldum duydugumda. Siz olsaniz aklinizi kurcalamaz miydi.
Yanlışım varsa düzeltin. Siz eş ailesinden bikmissiniz ve eğer gerçek babası değilse hem ondan, hemde bunca yıl kandırmış olacağı için annesinden kurtulmuş olacaksınız. Amaç bu sanırım.

Kendi aralarındaki sorun. Bizi seni onu bunu ilgilendirmez. Sende çok kurcalama eşine bu konuyu açma kırılır üzülür..

Cunku su anda baba dedigi insandan nefret ediyor ve halen onun derdini cekiyor. Cefakar fedakar annesi kendisini acindirmaya devam ediyor. Belki de anlamsiz bir merak. Şok oldum duydugumda. Siz olsaniz aklinizi kurcalamaz miydi.

Aklımı kurcalardı ama gelip buraya konu açmaz ya da olayın aslını öğrenmeye çalışmazdım çünkü bu o ailenin özeli. Bilmeniz gerekiyorsa da eşiniz size bildiği şeyi anlatır ya da ne biliyorsa o kadarı. Gerisi sizi ilgilendirmemeli bana göre.

Allah aşkına ne fark eder? Diğer adamın varlığından şimdi haberiniz olmuş, eşinize bu yaşına kadar kim baktıysa gerçek babası odur. Diğeri bir baba olacaksa şam babası olur ancak.
Bence konu sahibi kardeşimizin eşinin ailesine maddi /manevi destekleri var...bu olay vesilesi ile bunu sonlandırmak istiyor

Kp yillarca bunu saklayip simdi soyledigine gore bi amaci var. Herkes niye karismayin demis ben de anlamadim. Adami da zaten sevmiyolarmis. Aralari iyi degilmis. Eee bundan guzel firsat mi olur. Kp cok mu iyi niyetle soyledi sanki.
Esiniz son cocuk mu. Kardesi var mi bu kp den dogan.

Back
X