Eşimin babası başkası olabilir mi?

İnsan eşi için nasıl banane onun hayatı der ki :/ adam durup dururken neden bunu soylerki belkide devamınıda getirmek istedi ama yapamadı. Her 7 aylık dogana şüpheyle bakılmaz evet ama bu olay biraz farklı. O konuşmadan sonra eşinizde hiç fatklılık olmadı mı? Belkide onunda aklına geldı ama ögrenmek istemiyordur

İnsan eşi için nasıl banane onun hayatı der ki :/ adam durup dururken neden bunu soylerki belkide devamınıda getirmek istedi ama yapamadı. Her 7 aylık dogana şüpheyle bakılmaz evet ama bu olay biraz farklı. O konuşmadan sonra eşinizde hiç fatklılık olmadı mı? Belkide onunda aklına geldı ama ögrenmek istemiyordur

evet üstelik cocuklari olursa yada varsa çocukları oz dedesi mi uvey dedesi mi bunu da bilmeye hakki yok mu kadinin. cocukken kvsi bile esine guvenmez cocugunu birakmazmis. ee torununa yaklasimi nasil olacak kadinin bilmeye elbette hakki var. sonucta dedikodu olup ordan arastirmayq girmemis. kp kendisi bunu ima eden birseyler demis. elbette arstirilir. sanane diyenlerin de cogu gercek hayatta basina gelse araştırır.

Herkes konu sahibine "seni ilgilendirmez" demiş ama konu sahibi eşinin ailesi yüzünden neredeyse boşanıyordu kocasından.
Asıl kayınpeder o değilse bu kadın neden çekmek zorunda ki onları?
Eşi " babamdır, idare et ne yapalım" diye düşünürken konu sahibi psikologluk oldu.
Asıl kayınpeder bile olsa yine de çekmek zorunda değil yaa o da ayrı bir konu :işsiz: :işsiz: :işsiz: :işsiz:

Herkes konu sahibine "seni ilgilendirmez" demiş ama konu sahibi eşinin ailesi yüzünden neredeyse boşanıyordu kocasından.
Asıl kayınpeder o değilse bu kadın neden çekmek zorunda ki onları?
Eşi " babamdır, idare et ne yapalım" diye düşünürken konu sahibi psikologluk oldu.
Asıl kayınpeder bile olsa yine de çekmek zorunda değil yaa o da ayrı bir konu :işsiz: :işsiz: :işsiz: :işsiz:
Kötüymüş 🙁 yine de herşey daha kötü olabilir. Mesela gerçek babasıdır ve herkes konu sahibine karşı cephe alır. Eşi de ailenle aramı bozmaya çalışıyorsun der ve ilişkileri daha fazla bozulur. Üvey babası çıkabilir, ama bu defada eşi beni büyütmüş bu kadar sene, seni ilgilendirmez diye cephe alabilir.
Bunları yazdım çünkü karısının yanında olan bir adam yok ortada dediğine göre.

Kötüymüş 🙁 yine de herşey daha kötü olabilir. Mesela gerçek babasıdır ve herkes konu sahibine karşı cephe alır. Eşi de ailenle aramı bozmaya çalışıyorsun der ve ilişkileri daha fazla bozulur. Üvey babası çıkabilir, ama bu defada eşi beni büyütmüş bu kadar sene, seni ilgilendirmez diye cephe alabilir.
Bunları yazdım çünkü karısının yanında olan bir adam yok ortada dediğine göre.
Hep kaynanası bunların arasını bozuyor. Bir kere de bu bozsun onların arasını :KK53:
Şaka bir yana ister üvey ister öz olsun, bakmışsa bakmış. Bakmış diye konu sahibini psikolojisini bozmak zorunda mı?
kimsenin bunları yapmaya hakkı yok.

Herkes öz babasinın kim olduğunu merak eder ama birde şöyle birşey var bu yaşına ladar iyi ve ya kötü bir babası varmiş öz ve ya cici baba..bu yaştan sonra öz babasını görmek ister mi onu düşünürüm birde kayınpeder de neden böyle diyip iyice ortamı geriyor..

Evlilik tarihlerini bilmiyorum ki. Ama hemen esim dogmus. Yani bir iki sene bekleyelim dememisler onu biliyorum. Esim yedi aylik dogmus onu biliyorum bir de.
:) hemen de böyle durumlarda bebekler 7 aylık doğuyolar çok garip değil mi
Ben olsam eşime söylerim düşüncemi ama sizin eşinizle olan ilişkinizin durumunu bilemeyeceğim için size tavsiye veremem.

Baskasinin hayati, yasanmisliklari neden benim aklimi kurcalasin? Herkes kendi hayatindan sorumludur. Kimseyi yargilamak benim haddim degildir diye dusunurum ben. Size dedikodu malzemesi cikti bence itiraf edin :KK66: fazla merakakli bir tipsiniz bence :)
Eşlerimiz 'başkası' mı oluyor? Bir hayatı bir yastığı paylaşıyoruz. Şahsen ben babamdan nefret ediyorsam gerçek babam olmadığını duymak bilmek isterdim. Benim eşim de babasından nefret ediyor 'keşke biri çıkıp sen evlatlıksın dese' diyor.
Her ilişkinin dinamiği farklı gerçi. Ben olsam eşime bu düşüncelerimi açardım. Hem konu sahibinin kp'i sorunlu birisi. Maddi beklentisi varmış falan. Eğer öz babası olmadığını ortaya çıkarırsa kurtulurlar daha ne.
Keşke benim kp'im de sahte çıksa. Kurtulurdu eşim de ben de.

Daha doğmadan bırakıp gitmiş ve zamanında hiç arayip sormamış erkekler bu durumda çok hassas oluyor baba eksikliği çok başka öyle herhangi bir konuya benzemiyor
Kusura bakmayın benm eşiminde babası problemlide oyüzden sordum bazı ana babalar ne kadar acımasız yaa gercekten böyleleri insan değil

Eşlerimiz 'başkası' mı oluyor? Bir hayatı bir yastığı paylaşıyoruz. Şahsen ben babamdan nefret ediyorsam gerçek babam olmadığını duymak bilmek isterdim. Benim eşim de babasından nefret ediyor 'keşke biri çıkıp sen evlatlıksın dese' diyor.
Her ilişkinin dinamiği farklı gerçi. Ben olsam eşime bu düşüncelerimi açardım. Hem konu sahibinin kp'i sorunlu birisi. Maddi beklentisi varmış falan. Eğer öz babası olmadığını ortaya çıkarırsa kurtulurlar daha ne.
Keşke benim kp'im de sahte çıksa. Kurtulurdu eşim de ben de.

Okudugunu anlamadan alintilama olur mu.

Hep kaynanası bunların arasını bozuyor. Bir kere de bu bozsun onların arasını :KK53:
Şaka bir yana ister üvey ister öz olsun, bakmışsa bakmış. Bakmış diye konu sahibini psikolojisini bozmak zorunda mı?
kimsenin bunları yapmaya hakkı yok.
Ya Bu defa her şeyler ortaya dökülüp bu yaştan sonra boşanmaya kalkarlarsa
All bu defa aynı evde kaynanaya beraber yaşama konusu

"Ben annenin kocası değilim" ne demek? Kocası değil de kaynı mı? Eniştesi mi? Nedir yani. Ne saçma bir cümle.

"Ben senin baban değilim" anlamını çıkarmam ben bu saçma cümleden.

Back
X