Eşimin babası başkası olabilir mi?

Kp yillarca bunu saklayip simdi soyledigine gore bi amaci var. Herkes niye karismayin demis ben de anlamadim. Adami da zaten sevmiyolarmis. Aralari iyi degilmis. Eee bundan guzel firsat mi olur. Kp cok mu iyi niyetle soyledi sanki.
Esiniz son cocuk mu. Kardesi var mi bu kp den dogan.
Hayır yok. Son cocuk. Kv kp 5temmuzda evlenmişler. Esım ve ıkızı 13 subat dogumlular. Normal mi bu sizce.

İnsan eşi için nasıl banane onun hayatı der ki :/ adam durup dururken neden bunu soylerki belkide devamınıda getirmek istedi ama yapamadı. Her 7 aylık dogana şüpheyle bakılmaz evet ama bu olay biraz farklı. O konuşmadan sonra eşinizde hiç fatklılık olmadı mı? Belkide onunda aklına geldı ama ögrenmek istemiyordur
Esim sence dogru mu soyluyor babam dedı bana. Daha da durmadı uzerınde. Hocbırsey sasırtmıyor beni diyor. Kv kp 5temmuzda evlenmişler. Esımle ıkızı 13 subat dogumlular. Olabilir mi bu mumkun mu.

Kötüymüş 🙁 yine de herşey daha kötü olabilir. Mesela gerçek babasıdır ve herkes konu sahibine karşı cephe alır. Eşi de ailenle aramı bozmaya çalışıyorsun der ve ilişkileri daha fazla bozulur. Üvey babası çıkabilir, ama bu defada eşi beni büyütmüş bu kadar sene, seni ilgilendirmez diye cephe alabilir.
Bunları yazdım çünkü karısının yanında olan bir adam yok ortada dediğine göre.
Cok sukur eşim benim yanımda. Hepsinin gercek yüzünü gördü

Hayır yok. Son cocuk. Kv kp 5temmuzda evlenmişler. Esım ve ıkızı 13 subat dogumlular. Normal mi bu sizce.

ikiz olduklari icin olabilir. İkizler de erken dogum cok oluyor. ama kocasi degilim lafi garip. ilk kocasi degilim mi demek istedi acaba. yada formaliteden evlendik anlaminda mi kocasi degilim dedi.

ikiz olduklari icin olabilir. İkizler de erken dogum cok oluyor. ama kocasi degilim lafi garip. ilk kocasi degilim mi demek istedi acaba. yada formaliteden evlendik anlaminda mi kocasi degilim dedi.
Kv birisiyle kaçmış kpden önce. E devletten baktım. Kvnin ilk evliliği. Kpnin ikinci evliliği. Biz bunu da bilmiyorduk. Eşim halen bilmiyor. Söylemedim.

Kv birisiyle kaçmış kpden önce. E devletten baktım. Kvnin ilk evliliği. Kpnin ikinci evliliği. Biz bunu da bilmiyorduk. Eşim halen bilmiyor. Söylemedim.

onceki esinden ne zaman ayrilmis ne zaman bosanmis. onlarda goruluyor. olaylari goster vs gibi secenek vardi. ben bakmistim bizim aileye 😁

birisi daha yazmisti. kan grubun da anlasilabilir. kv kan grubu kp kan grubu bir de esinizin kan grubunu bilmeniz lazim

birisi daha yazmisti. kan grubun da anlasilabilir. kv kan grubu kp kan grubu bir de esinizin kan grubunu bilmeniz lazim
Kv be kpnin kan gruplarını bilmiyorum ama öğrenemem de görüşmediğimiz için

Back
X