Eşimin babası..

tetchy

'İnsanlık müessesesine kaim olanlara'
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
353
184
103
Merhaba bayanlar,bu konuyu açıp açmamak arasında o kadar kararsız kaldım ki..
Öncelikle babamı çok küçük yasta kaybettim,hiç tanimiyorum.Çocukluğumda,ergenliğimde yanımda baba konusu açılsa ya uzaklaştırdim oradan yada dinlememezlikten gelirdim. Anneme dahi hiç babamla ilgili birşey sormazdim,baba kelimesini ağzıma almazdim ki hala daha oyleyim malesef.. Bi dönem psikolojik destek almıştım doktorun babam ile ilgili birsey sormasıyla orada aglamam bir olurdu..
Her neyse bunları bu konuda ne kadar hassas oldugumu belirtmek için yazdım.

Asıl konu eşimin babası.Normalde güler yüzlü iyi bir insan.Öyle bir fesatlığı ,içten pazarlığı olmayan icinde ne varsa direkt söyleyen birisi.Daha öncelerde de anlatacağım tarzda şeyler oldu fakat hep ortamdan uzaklastim.Bu akşam oturuyoruz tamamen farkli birşey hakkında konuşurken eşimin
babası anlatmaya basladi tanıdık birisini gormus ay sen x'in babası misin falan diye sormuş ne alakaysa buda evet o benim askım,dünyam,bitanecik kızım,prensesim vs diye söylemiş. Kayınpederim bunları sayarken k.validem bir kahkahalar atıyor ki inanın nispet yaparcasına . Esimde yanımdaydı ben hiç kafami kaldirmadim telefonla ugrasiyormus gibi yaptım ama gözlerim doldu. Eşim eminim ki anladı hiç yorum yapmadı orada . İnanın ki içimdeki kıskançlık degil..Sadece özlem,yaşayamadiklarim,icimde birikenler,insanların bu kadar düşüncesizce davranmasi.
Belki kiskaniyorsun,yanlis dusunuyorsun diyenler olacaktir, tabikide ben yasayamdim diye kizina ilgisini sevgisini gizleyecek diye birsey yok ama daha anlayisli olunabir.
Kimseye bu konuyu anlatipta böyle böyle oldu diyemem anneme dahi eve geldiğimden beri ağlıyorum küçük bi çocuk gibi. Onca insanın derdi arasında bu dert değil biliyorum sadece yazmak istedim , yorumlarınz için şimdiden tesekkur ederim.

Olabilir seninde zaafın baban
kaynana biliyor mu bunu?

Canım evet boş boğazlık yapmışlar belki bir an için senin durumunu unutmuş olabilirler. Lütfen bu psikolojiyi yenmeye çalış. Bak ne güzel annen varmış. Anne ve babası olmayan, yurtlarda büyüyenleri de düşün. Tabiki çook zor ama lütfen bu derece yıpratma kendini.

Olabilir seninde zaafın baban
kaynana biliyor mu bunu?
Hayir fakat her konuda kızını on planda tutmayı seviyor,anlayabiliyorum..Bu arada gorumcemi seviyorum aramızda bir tartışma dahi geçmemiştir ona karşı bir kıskançlık degil.

Peki evlatlarini kaybeden insanlarda çocuğu olanlardan mi uzaklassin ya da onlar anne dedikçe evladını kaybedenler oturup aglasin mi
Burda bi dusuncesizlik sezmedim neden başta kp iyi anlatmissiniz
Bu kadar alingan olmayın bu şekilde kendinize yazık edersiniz

Canım evet boş boğazlık yapmışlar belki bir an için senin durumunu unutmuş olabilirler. Lütfen bu psikolojiyi yenmeye çalış. Bak ne güzel annen varmış. Anne ve babası olmayan, yurtlarda büyüyenleri de düşün. Tabiki çook zor ama lütfen bu derece yıpratma kendini.
Tabikide öyle insanlarin oyle dertleri var ki dert degil bu anlatmak istedim.Allahıma çok sukur annem herşeyim. Yorumunuz için tesekkur ederim ..

sizin babaniz yaninizda olsaydida yine onlar kendi evlatlarini tabiki ustun tutacaklardir. kusura bakmayin ama siz uzuluyorsunuz diye insanlar diken ustunde yasayamaz .nerede ne konusacigini takip etmek zorunda birakilamaz hickimse. kayinpeder lafi acilmis konusmus hem ne guzel evladini seviyor deger veriyor ben size nispet yaptiklarini duusnmuyorum.

Yasamayan insanlar asla hassasiyetinizi anlamayacak. Abarttiginizi dusunecek. Gerek bu forumda gerek disardaki yasantinizda. Kolay kolay aglamayan biriyim hatta bana duygusuz derler. Ama ne zaman kiziyla ilgilenen baba görsem icim cız eder. Benimde babam yok bu arada

Peki evlatlarini kaybeden insanlarda çocuğu olanlardan mi uzaklassin ya da onlar anne dedikçe evladını kaybedenler oturup aglasin mi
Burda bi dusuncesizlik sezmedim neden başta kp iyi anlatmissiniz
Bu kadar alingan olmayın bu şekilde kendinize yazık edersiniz
Hayir tabikide . Kayınpederim zaten iyi bi böyle yaptı diye kötü olmaz sadece düşüncesizlik yapıldığını hissettim..
Evet doğru diyorsunuz kendi kendime yapiyorum..

Görümcesi olanda hep bunu söylüyor bdv topiğinde sadece sen bunu yaşamıyorsun bunu bil
Hayir fakat her konuda kızını on planda tutmayı seviyor,anlayabiliyorum..Bu arada gorumcemi seviyorum aramızda bir tartışma dahi geçmemiştir ona karşı bir kıskançlık degil.

Hayir tabikide . Kayınpederim zaten iyi bi böyle yaptı diye kötü olmaz sadece düşüncesizlik yapıldığını hissettim..
Evet doğru diyorsunuz kendi kendime yapiyorum..

Bence bi dusuncesizlik yok anlattiginiz kadarıyla. Siz çok hassassiniz sanırım

sizin babaniz yaninizda olsaydida yine onlar kendi evlatlarini tabiki ustun tutacaklardir. kusura bakmayin ama siz uzuluyorsunuz diye insanlar diken ustunde yasayamaz .nerede ne konusacigini takip etmek zorunda birakilamaz hickimse. kayinpeder lafi acilmis konusmus hem ne guzel evladini seviyor deger veriyor ben size nispet yaptiklarini duusnmuyorum.
Fark ettiniz mi bilmiyorum ama konuyu yazarken de ekledim kimse benim babam yok diye benim yanimda evladimi sevmeyecek diye birşey yok olamzda benim yaptığım bencillik olur.

Görümcesi olanda hep bunu söylüyor bdv topiğinde sadece sen bunu yaşamıyorsun bunu bil
Söyleyenlerin demek bi sorunu yok. Evet sadece ben yasamiyorum , daha büyük dertleri olanda var çok sukur halime.

Yasamayan insanlar asla hassasiyetinizi anlamayacak. Abarttiginizi dusunecek. Gerek bu forumda gerek disardaki yasantinizda. Kolay kolay aglamayan biriyim hatta bana duygusuz derler. Ama ne zaman kiziyla ilgilenen baba görsem icim cız eder. Benimde babam yok bu arada
Kesinlikle öyle yaşamayan anlayamaz..

Fark ettiniz mi bilmiyorum ama konuyu yazarken de ekledim kimse benim babam yok diye benim yanimda evladimi sevmeyecek diye birşey yok olamzda benim yaptığım bencillik olur.

evet anliyorum okudum yazdiklarinizi ama sona dogru kayinvaldenin gulusunden rahatsizlik duymus gibi bir tavriniz var. diyorsunuz ki nispet yapar gibi guldu. belki o sirada kayinvaldenin hosuna gitti kocasinin anlatim tarzi prenses vs...ona gulmustur koca kiza prenses yakistirmasi yapinca:)

Onların sorunuda görümceleri epey var onlardan bence kaynanadan da beter onlar
Söyleyenlerin demek bi sorunu yok. Evet sadece ben yasamiyorum , daha büyük dertleri olanda var çok sukur halime.

Büyükler bazen çok düşüncesizce hareket ediyorlar be.
Uyuz oluyorum.
Üzülme yahu boşver.
Dusuncesizlik iste.
Bence esin söylesin anasına babasına az dikkat etsinler. :KK12:

evet anliyorum okudum yazdiklarinizi ama sona dogru kayinvaldenin gulusunden rahatsizlik duymus gibi bir tavriniz var. diyorsunuz ki nispet yapar gibi guldu. belki o sirada kayinvaldenin hosuna gitti kocasinin anlatim tarzi prenses vs...ona gulmustur koca kiza prenses yakistirmasi yapinca:)
Bilemiyorum..

Benim annem 1.5 yaşındayken annesini kaybetmiş. Şu anda 74 yaşında hala o boşluğu hissediyor. O yüzden anne-babası olmayanları çok iyi anlıyorum ama bu hayatta sizlerin de sınavı buymuş öyle düşünün. Umarım kendi kurduğunuz yuvalarınızda çok mutlu olursunuz.

Back
X