eşimin babasına olan özlemi ve nefreti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hicte güclü bir kadin degildi. Aksine, gücsüz ve ezik bir kadin. Sadece esinin kumasini kabul etmiyor, bide üstüne kv'desine hizmetcilik yapmis. Eminim eger annesi kendini bu kadar ezdirmeseydi, konu sahibin esinin ici bu kadar burkulmazdi. Bu yasa gelmis, halen kendi kararlarini veremiyor. Babasi diger kadin ile beraber konu sahibin yanina geliyor ve kabul etmeme bile olmadi. Neymis annesi hep demis babaniza saygi duyun diye.

Hayatimda duydugum en büyük sacmalik! Güya 'babasiz büyümesinin' sonucu. Adam ömür boyu travma gecirdi. Bravo!

Kesinlikle katılıyorum. Çok doğru konuşmuşsunuz. Anne biraz dirayet gösterseydi, konu sahibinin eşi belki daha güçlü biri olurdu.

Bütün mesele güçlü olmak mı? Bence değil. Evet güç tabi ki önemli, bu yadsınamaz bir gerçek fakat her şey demek değil.

Acı tecrübelerle pişen lezzetli bi yemek sunacak bence eşi, kendi oğullarına. Acısını kendi çekecek hep bir eksiklik olacak belki etraftaki kodamanlar gibi olmayacak ama sabırlı, insaflı, sevecen, düşünceli bir adam olacak. Bunlar bir insanı güçlü yapan şeyler, ben inanıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back