eşimin babasından bıktımmm

twins2015

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
15
3
1
40
meraba ben eşimi seviyorum eşiminde beni sevdiğine eminim ama ailesinin bizim evimizi yönetmesinden eşimin babasının söylediği herşeyi yapmasından çok sıkıldım ve eşimden bu yüzden uzaklaşır oldum ne yapmalıyım

Evlenmeden önce bu yönlerini görmüşsünüzdür muhtemelen.
Ama madem evlendiniz, alın eşinizi karşınıza konuşun.
Biz artık ikimiz bir aileyiz, senin ailenin evi ayrı bizim evimiz ayrı, yuvamızdaki kararları beraber verelim kimseyi karıştırmayalım mutsuz oluyorum deyin.
Eğer tavrı devam ederse "birşeyleri değiştirmediğin için evlilikten soğuyorum" dersiniz.

evlenmeden önce hiç böle deildi hersey süperdi içlerine girdikten sonra herseyi anladım konuşuorum eşimle sadece dediği haklısın ama gene aynı gene aynı

evlenmeden önce hiç böle deildi hersey süperdi içlerine girdikten sonra herseyi anladım konuşuorum eşimle sadece dediği haklısın ama gene aynı gene aynı
İşte bu yüzden erişimini tamamlamadan evlenmek yasak olmalı, kafasına vurup anlaşılmıyor çünkü.
Yine evlenip kendi yuvasını kurduğunu idrak edemeyen bir erkek daha. :işsiz:

meraba ben eşimi seviyorum eşiminde beni sevdiğine eminim ama ailesinin bizim evimizi yönetmesinden eşimin babasının söylediği herşeyi yapmasından çok sıkıldım ve eşimden bu yüzden uzaklaşır oldum ne yapmalıyım
nasıl yönlendiriyor mesela?

Eşinizle konuşarak çözmeyi denediniz mı? Ayrıca ne yaptırmaya çalışıyor?

adamdan para koparıyorsanız ses etme babacım babacım de benim elti gibi evini arabanı yenile ha ha ha

sende ailenin her dediği yap...nasılsa eşini değiştiremezsin...
ne yaptırmaya çalıştığını bilmiyorum ama zararlı şeyler değilse babası sonuçta...evlendi diye sürekli karşı çıkacak değil..

ÇOK ZOR SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM BİZİMDE EVLENMEDEN ÖNCE BÖLE Bİ İHTİMAL VARDI BNDE YAŞAYCAKLARIMDAN KORKUP EŞİME YA ONLAR SENNLE GİTSİN ATANACAGIN YERE YA BN DEDİM ONLAR GELCEKSE BEN NİŞANLI OLRAK 2 SENE 3 SENE ANAMIN EVNDE BEKLEMEYE HAZIRIM DEDİM ODA BENİ SEÇTİ SORUN BİTTİ

Eşinizle konuşarak çözmeyi denediniz mı? Ayrıca ne yaptırmaya çalışıyor?
çok konuştum en son dün gece konuştum sadece tek cevap haklısın dün bi telefon eşimden babam dediki çocuklarımla birlikte yaylaya gidicekmişim orda kalcakmışım eşimde bana sormadan tamam demiş kapatmış

yap yap nereye kadar birini yapsan hep fazlası hep fazlası onların dedikleriyle yaşadıktan sonra eşimle evli olmuş olmuorumki ailesiyle evli gibi oluorum

Ben de kayınpedere tahammül edemeyenlerdenim. Benim yanımda eşimi çok azarladı. Bana bile hakaret etmişliği vardır. Aynı zamanda maddi manevi çok sömürmüştür.

Benim bu durumlarda eşime söylediğim şey şuydu: Sen onların oğulları olabilirsin ama artık bir ailen var. Benim eşim, çocuğumun babasısın. Ben kocamın gözümün önünde böyle tavra maruz kalmasını izlemek istemiyorum. Çocuğumun da babasını bu şekilde ezilirken görmesini istemiyorum. Sana bizim yanımızda yapılan her olumsuz tavır ailene de yapılmış sayılır. Sen bizim yanımızdayken artık sadece onların oğlu değil bir ailenin reisisin. Ailemize saygı duymak zorundalar. Kendi başınayken sana yapılanlara nasıl istiyorsan öyle tepki ver. İstersen hiç tepki verme, ama bizim yanımızda güçlü ve saygın olmak zorundasın. O da bunu kulağına küpe yaptı, artık genel olarak kendini ezdirmiyor. Gerçi ben geçmişteki şeyleri unutamadım, görüşmüyorum ama eşim görüşüyor

Buna benzer bir konuşmayı siz de kendi durumunuza uygun olarak yapabilirsiniz belki. Allah kolaylık versin

başta yazdıkların bizdede yasandı bana agza gelmicek şeyler söyledi eşimede tabi sustum 9 ay hiç gitmedim evlerine eşimin hatrına 9 aydan sonra gittim ama malesef aynı hala onlardan uzaklaşim diye ev deiştirdim daha uzaga taşındım ondada kavga ile taşındık şimdi gene bu evden çıkıp başka bi eve gecmemizi buyuruyor

çok konuştum en son dün gece konuştum sadece tek cevap haklısın dün bi telefon eşimden babam dediki çocuklarımla birlikte yaylaya gidicekmişim orda kalcakmışım eşimde bana sormadan tamam demiş kapatmış
boşasana bir kocanı bak noluyor,bir cinnete bakar.

Back
X