eşimin bakışı!!!!ne yapmalıyım

banada hakaret geldiği için sorun yapıyorum sonrası unutmuş unutmamaış umrumda değil bu yüzden evlilikde bitirilmez şuan ona göre çıkış arıyorum utansın kendinden benden çocucğundan önceden sabahları öpseydi mutlu olurdum şimdi sadece kendini affettirmeye çalışıyor gibi geliyor kendime asla acımıyorum erkek deyipte işin içindende çıkmıyorum

dün gece babamla kavga ettik annemle paylaşıyorum annem sadece dinliyor babam geldi ne oluyor yaa dedi sonra annem diyince bakar bende bakıyorum dedi attı ne demek bakar diyerek bir an sinirden gözlerim karardı ozaman bende bakarım kaldırabilecek mi dedim oda bana siirlendi kavga ettik eşim nöbette diye gitmiştim kalcaktım gece geri döndüm şuan konuşmuyorum kendisiyle böyle erkeklerden nefret ediyorum belkide nefret etmemdeki sebep kendi annrm ne dese beğenirsin sen kendi namusuna bak erkeğe birşey olmaz diyor guya o bakarmış ben bakamzmışım baksada birşey olmazmış babamda bakıyormuş deli oldum yaa hayır din desem değil bana gğnahta sana değil mi sadakat ne biliyorlarmı acaba bende bababma haddimi aşmış olabiliri ama çok sinirlendim NE DEMEK ERKEK BAKAR!!!!

ha birde bakıyorsa şucu kendimde arıyacakmışım sen bakıyorsun madem annem sana okadar katlanıyor odamı suçu kendinde arasın

ayneeennnnn annem ve babamla diyaloglarıma benziyor bu. sonuna kadar haklısın canım. eski kafa anne babalarımız işte. Rabbim yuvanı korusun

eşim bakmayan cinsten diyenlere katılmıyorum
sizin yanınızda bakmıyordur
biz bile güzel hoş bir bayan gorunce bir iki bakııyoruz
sürekli bakması ve takıbıne alması bıraz ayıp olmus evet ama uzatmayın bence
rahatsız oldugunuzu da bellı etmeyın ıyıce havalara gırmesın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…