• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin bakışı!!!!ne yapmalıyım

bakmak var dikizlemek var..dikkat ceken birine bayan olmama ragmen bnde bakiyrm..aman esin donup donup bakmis.gozune soka soka..kim olsa bozulur..ama ben olsam bakarken soylerdm hayrdr nereye bakiyosun diye.o zman bhane uyduramzdi..tepkini belli etmissn o da anlamistr..erkek milleti hepsi ayni bunlarin...

gördüğümü farketmedi mi acaba birde ssen rahatsız oldun diye baktım keşke erkek olsaydıda yanlış anlaşılma olmasaydı diyor birde arayıp duruyor sabahtan beri ne yapıyorsun nasılsın ama gördüğüm şeyi değiştirmiyor malesef erkektir diye geçmek istesemde geçemiyorum hepsine kibrit suyu :) bu laf ne demek hep merak etmişimdir hala ediyorum nedemek acaba :)

kız ben bıle bakıyorum ne guzel kızlar var
hatta yanımdan gecerlerken masallah allah esırgesın guzellıge bak dıyorum
esım yanımda olsada farketmez o senın kocan sonucta senle evlenırkende busuru guzel kız vardı
tacız edercesıne mı baktı kıza normal mı baktı ?
imrenerek bakma başka birşey onu bende yapıyorum eşimle bunun konusunu bile yapabilirim benden güzel bir bayanı kabul ederim etmesem ne olacak benden güzeli yokmu hatta güzele güzel demzsem haksızlık gibi geliyor aynı şekilde yakışıklı bir erkeğe ne var bunda diyebiliyorum kendime

Normalde bir iki kez hoş bir karşı cinse göz kaydı diye cıngar çıkartılmasına karşıyım ama konu sahibi Dediğin kadar varsa durum kötü. Yani devamlı bakmalar, o Kızın üzerine oynamalar ve yanında eşi varken bu çabalar... O halde kız da anladı bu durumu. Çok çirkin bi durum yaşamışsınız. Üstelik ben olsam şunu da merak ederim ya o kız da iç geçirirse ona, gel derse ne olur? Ister-istemez bu sorunun cevabına takıldınız siz belli..

Belliki çok seviyor ve kiskaniyorsun. Ama belli etme bunu. Sen kadinsin kivrak bir zekaya sahip olman gerekir. Bir kez benim de basima geldi benzer birsey. Bir yerde oturmus yemek siparisi vermis yemegin gelmesini bekliyoruz. Benim sag arka caprazimda bir kiz vardi. Ama cidden guzeldi sinir olmustum:) esimin de gözü kayiyordu. Güneş oldugu icin gözlerini kisarak bakiyordu etrafa. Anladim. Cantamdan gozlugunu cikardim. Al bunu yak rahat edersin dedim :) yok hayatim gerek yok seyip bir kac dakika sonra yanima gelip oturdu. Erkekler bazen gayri ihtiyari yapabiliyorlar bunu. Bence sen olayi daha fazla büyütmeden hic birsey yokmus gibi davranmalisin derim.
bak canım senin eşin gelip yanına oturmuş ne hoş bir davranış hepimizin nefsi var güzeldir alımlıdır dikkat çeker önemli olan ondan kendini uzaklaştırabilmek eşim tabiki seviyorum kıskanmak değil şuanki davranışım ama kıskanılacak ortam olursa kıskanırımda kıskanmazsam sorun var gibi geliyor bana tabiki aşırıya kaçmadan ama ben genede bu sefer uzatmıcam gerçekten kırıldım ki normalde konuşan bir insanım asla susmam ama susuyorum konuşmak gelmedi içimden

Normalde bir iki kez hoş bir karşı cinse göz kaydı diye cıngar çıkartılmasına karşıyım ama konu sahibi Dediğin kadar varsa durum kötü. Yani devamlı bakmalar, o Kızın üzerine oynamalar ve yanında eşi varken bu çabalar... O halde kız da anladı bu durumu. Çok çirkin bi durum yaşamışsınız. Üstelik ben olsam şunu da merak ederim ya o kız da iç geçirirse ona, gel derse ne olur? Ister-istemez bu sorunun cevabına takıldınız siz belli..
heh işte bunu diyorum bende ya kızda anladıysa ne duruma düşürdü beni :( :( ama kız yüzverse gitmez bundan eminim yada emin olmak istiyorum mutlu yuvası varken dünya tatlısı daha iki yaşında minik bir evladı varken öyle vicdansız bir adam değil hayatını dürüst yaşamaya çalışan biri 5 yılımız geçti ilk defa yaşıyorum böyle birşey

Bana " evet baktım, art niyet yok "

Demesi dürüst gibi geldi. .

Eşini sen daha iyi tanırsın . .
:) :) dürüst yaşamaya çalışır ama bunlara inanmadım çaba vardı işin içinde

susmaya devam et cnm,hic ama hic muhattap alma bi sure..dedigin gibi bazen susmak en buyuk ceza oluyor ki genelde is tartismaya dokulunce zeytinyagi gibi uste cikiyorlar.
ayyyy aynen öyle kavga olsa bir anda suçlu oluyorum sonra kendimden şüphe ediyorum

ben bu yazıya alıntı yaptım sanki ama göremedim malesef bende kız anladımı diye endişeleniyorum

heh işte bunu diyorum bende ya kızda anladıysa ne duruma düşürdü beni :KK43: :KK43: ama kız yüzverse gitmez bundan eminim yada emin olmak istiyorum mutlu yuvası varken dünya tatlısı daha iki yaşında minik bir evladı varken öyle vicdansız bir adam değil hayatını dürüst yaşamaya çalışan biri 5 yılımız geçti ilk defa yaşıyorum böyle birşey
Bence takipte kalın şimdi bu meseleyi çok uzatır da ağır ambargolar uygularsanız hep içinizde kalacak acaba öylesine miydi de ben mi abarttım yoksa eşim aslında benim tanıdığım kadar dürüst ve yuvasına bağlı bir adam değil mi diye gidip geleceksinizz.
Unutmayın iki AYAKLI güdülmez ve baskı altına alınamaz.

Bence takipte kalın şimdi bu meseleyi çok uzatır da ağır ambargolar uygularsanız hep içinizde kalacak acaba öylesine miydi de ben mi abarttım yoksa eşim aslında benim tanıdığım kadar dürüst ve yuvasına bağlı bir adam değil mi diye gidip geleceksinizz.
Unutmayın iki AYAKLI güdülmez ve baskı altına alınamaz.
kesinlikle insan güdülmez

Umarım kız anlamamıştır . Güzel kıza yakışıklı Erkeğe bakılır anlarım da karşı tarafa hissettirmeden olur bu iş. Mağarada da yaşamıyoruz görgü diye bişey var Herşeyden önce. Hem sırf güzel diye Başkalarını rahatsız etmeye ne hakkımız var? Eşinizle bu konuyu kıskançlık üstünden değil de bu Açıdan tartışabilirsiniz bence .. Buna net hakkınız var.

Umarım kız anlamamıştır . Güzel kıza yakışıklı Erkeğe bakılır anlarım da karşı tarafa hissettirmeden olur bu iş. Mağarada da yaşamıyoruz görgü diye bişey var Herşeyden önce. Hem sırf güzel diye Başkalarını rahatsız etmeye ne hakkımız var? Eşinizle bu konuyu kıskançlık üstünden değil de bu Açıdan tartışabilirsiniz bence .. Buna net hakkınız var.
inş anlamamıştır...

Bence fazla buyutmeyin, yaptigi hos degil ama.. Bakmasi aldatacagi anlamina falan da gelmez..
Bi daha olursa tavrinizi koyun.

Bakmayan erkek yoktur bence bakmiyor sanılan erkek vardır her an yanımızda degiller zaten nerden bilcez. Allaah ıslah etsin hepsni ne diyelm. Arkadaşım bence sen haklısın hatasını anlayana kadar tepkini koru

bst: 42506619 .!.:
Bence fazla buyutmeyin, yaptigi hos degil ama.. Bakmasi aldatacagi anlamina falan da gelmez..
Bi daha olursa tavrinizi koyun.
buytmeyi düşünmüyorum bende ama o kızla her karsilastigimizda aklima gelecek ve ister istemez şüphe olacak

[QUOTEkarnca, post: 42506972, member: 511269"]Bakmayan erkek yoktur bence bakmiyor sanılan erkek vardır her an yanımızda degiller zaten nerden bilcez. Allaah ıslah etsin hepsni ne diyelm. Arkadaşım bence sen haklısın hatasını anlayana kadar tepkini koru[/QUOTE]
aynen bakmiyirsanilan erkek var insaniz ama keske esine saygısı olsaydi yanlisindan ben olsamda olmasam da dönmelo ben varkeb donebilseydi

biraz kelimelerim düşük oldu arkadas lar kusura bakmayın telefondan hızlı hızlı yazınca böyle oldu

Sigara almaya gidiyorum diye kızla konuşmuş yada bişey yapmış olmasın ? aklıma direk bu geldi

Back
X