• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin bakışı!!!!ne yapmalıyım

Bende aynı dertten müzdariptim, konum da var.
Şimdi ne yapıyorum hiç kavga etmiyorum- baktığı zaman bende gelene geçene bakıyorum.
O da beni uyarıyor bazen.
Çünkü bu ikazla olacak iş değil bunu öğrendim.
Kinciyim sanırım bana hissetirdiğinin aynısını hissetsin istiyorum.

[QUOTEkarnca, post: 42506972, member: 511269"]Bakmayan erkek yoktur bence bakmiyor sanılan erkek vardır her an yanımızda degiller zaten nerden bilcez. Allaah ıslah etsin hepsni ne diyelm. Arkadaşım bence sen haklısın hatasını anlayana kadar tepkini koru
aynen bakmiyirsanilan erkek var insaniz ama keske esine saygısı olsaydi yanlisindan ben olsamda olmasam da dönmelo ben varkeb donebilseydi[/QUOTE]

Maalesef iradesizler doyumsuzlar. O an esim var bakmasam diyemiyolar..

Ne var bunda.Niye olay çıkardın anlamadım. İnsanız bakarız. GÜZEL kadında görsem erkekte bakarım ne var bunda.Abartma ,sonra adamda bağışıklık olur bu konularda kendini yirtsan tinlamaz.

anlık bir bakmak değil bu. nasıl ne var bunda diyebilirsiniz.
adam bildiğin artistlik yapmış kıza karşı. gereksiz tavırlara girmiş. eşinin yanında bunu yapıyor ve ne var oluyor. yok daha neler...

valla ister inanın ister inanmayın ama benim eşim bakmayan cinsten :) yani bakmayan erkek mi var genellemesi tamamen yanlış. kendimizi buna inandırmaya çalışıyoruz rahatlatmak için ama yanındaki kadına saygı duyan, nefsini kontrol edebilen erkek inanın dikkat dahi etmez çevresine. 7 yıldır beraberiz ve bir kez bile değil kendi görüş alanında olmayan birine defalarca bakmak, son derece açık giyinen ve çok yakınımızda olan kadınlara bile dönüp bakmışlığı yoktur. ki yurt dışında club lara gittik beraber, ortam son derece müsaitti. diyeceğim o ki eşiniz suçlu. hiç de normal değil yaptığı. siz defalarca onun yanında bir adama baksa ne hissederdi acaba? bunu sorun bakalım bi.

kesinlikle katılıyorum. yanlış bir genelleme. hatta genelleme olabilir ama bu durumun yanlış olduğunu değiştiremez.

aslında var ya.
böyle yapan adamlara, sırf gözünün içine baka baka, genç yakışıklı bir delikanlı görünce bakış atıp duracaksın. bakalım nasıl oluryormuş?
ama o yaparsa sorun olmaz, sen kıskanç olursun. sen yaparsan, afedersin o.... olursun.
artık midem bulanıyor bu erkeklerin kafalarının hep kadınlarda olmasından. yani tek yol kısas yapmak dicem de.
sırf onlar pislik diye biz de mi pislik olalım yani.. beynim duruyor. işte ancak biz napıyoruz. konu sahibinin yaptığı gibi sus pus olup evde kendi kendimizi yiyoruz.
valla çok sinir oluyorum :KK34:

Bende aynı dertten müzdariptim, konum da var.
Şimdi ne yapıyorum hiç kavga etmiyorum- baktığı zaman bende gelene geçene bakıyorum.
O da beni uyarıyor bazen.
Çünkü bu ikazla olacak iş değil bunu öğrendim.
Kinciyim sanırım bana hissetirdiğinin aynısını hissetsin istiyorum.
nasıl hissettiğimi hissetyirecek yapım hiç olmadı işte ama mustahak bunlara şuan ben çok karışık duygular içerisindeyim iş yerinde rahattım ama şimdi mutsuzum o kız b u sitede ve heran karşıma çıkacak biri

aslında var ya.
böyle yapan adamlara, sırf gözünün içine baka baka, genç yakışıklı bir delikanlı görünce bakış atıp duracaksın. bakalım nasıl oluryormuş?
ama o yaparsa sorun olmaz, sen kıskanç olursun. sen yaparsan, afedersin o.... olursun.
artık midem bulanıyor bu erkeklerin kafalarının hep kadınlarda olmasından. yani tek yol kısas yapmak dicem de.
sırf onlar pislik diye biz de mi pislik olalım yani.. beynim duruyor. işte ancak biz napıyoruz. konu sahibinin yaptığı gibi sus pus olup evde kendi kendimizi yiyoruz.
valla çok sinir oluyorum :KK34:
şuan gözümün önüne geldikçe hissettiklerimi bilseniz

Güzele bakmak sevaptır güzeli görüp artislik yapmak 2 kat sevaptır :27: aman baksın ya ne oluyor sanki bakınca ben kendim gösteriyorum :KK45:

bu kızs sitede ve sürekli karşıma çıkıcak parkta, işe giderken eşiminde öyle gelde şimdi unut şaun evdeyim ve içim buruldu kötü hissediyorum iş yerindeyken rahattım biraz... eşim nöbetli çalışıyor yarın bütün gün ievde kızımızı alıp parka indirecek onu gezdirecek şuan ona bile şüphe ile bakıyorum yaşadığım hayal kırıklığını anlatamm ben çok güveniyordum ona ne yaşarsak yaşıyalım her basrışmamızın ardından unutabiliyordum ama şuan unutamayacakmışım gibi geliyor sürekli dikkat çekmeye çalışan hareketleri, alttan alattan kıza bakışı en önemlisi artık nerden bilicem o kızı her gördüğünde ona bakmayacağını ona karşı ne hissedecveğini.... şuan sinirlerim bozuk ve gerginim bir bakış değil sadece ona olan güvenim gitti benim dün akşam saygısızlığı ile beni düşürdüğü durum kızımızla top oynayarak yaptı bunu bana birde ... sanırım biraz duygusallaşttım ama hislerim karıştı inşallah suskunluğumu korurum

bence uzatmayin. insanin eline koz vermek oluyor bu. Allah korusun bi aldatma olayi bile olsa "benle konusup suratimami baktin" lafini bile duyabilirsiniz. yani elbette agir bisey yapmiyorsunuz ama insanoglu, karsimiza ne ile geleceklerini kestirmek zor

özellikle karısının yanında başka kadına kıza bakan erkekler gerçekten mide bulandırıcı oluyorlar

Bununla çok karşılaşıyorum.. Mesela bir kafede oturuyorum; bir aile oluyor çoluklu çocuklu.. Kapıdan giren her bayanı suzen erkekler oluyor. Yolda sarmaş dolaş yürüyor sevgilisiyle/ karısıyla, gözü asansör gibi oluyor erkeğin.

Kafasını yerden kaldırmayan, seninle konuşunca edebiyle konuşan erkeklerde çok.
Ne ses duyduğunda dönüp bakar ne görüntü..

Bu kişiler hem kendini yetiştirmiş , içini doldurmuş kişiler olabiliyor ya da inançlarından , ahlaklarından dolayı yapıyorlar..

Nedense böyle erkeklere, bazı kadınlar ve erkekler tarafından imkansız görüldüğünden bir sürü yakıştırmalar yapılıyor.

Evet çoğu kişi inanmasa da böyle adam gibi adamlar , gerçek erkekler var.

Canım en azından inkar etmemiş, gönlünü almaya çalışmış. Erkeklerin geneli boyle malesef, yani insan ne dese boş. Bu yaptığı seni cok incitmiştir kesin bende boyle seylere gelemiyorum. Sadece cok üzüldüğünü kırıldığını söyle ona, birde empati yapması gerektiğini.

Biz bi kez yeni evliyken esim minibuste yanindaki minili kizin vacaklarina bakti Sonrs donup bi daha bakti.Yuzundeki ifade hic de masum degildi.Cok bozuldum ve uzuldum,sinirlendim.Sonra bi yerde oturduk ve mevzu acilinca inkar etti.Tepem atti.Madem masum bakismis ben de etegimi aciyim da oyle masum masum baksinlar dedim ve etegimi actim.Tek kelimw edemedi soka girdi.Baldirima kadar siyirdim.Bi daha mda oyle bi hareketini gormedim

Esini de masum bulmadim.Fakat dikkat cekene de herkes bakar, sadece eslerimiz degil

Tek derdin bu olsun. Televizyondaki kızlara da baktırma o zaman. Ondan çok bir farkı yok. Erotik filmde seyretirme. Hayalde kurdurma. Hayret birşey ya. Sizin sanırsamki başka derdiniz yok

Bununla çok karşılaşıyorum.. Mesela bir kafede oturuyorum; bir aile oluyor çoluklu çocuklu.. Kapıdan giren her bayanı suzen erkekler oluyor. Yolda sarmaş dolaş yürüyor sevgilisiyle/ karısıyla, gözü asansör gibi oluyor erkeğin.

Kafasını yerden kaldırmayan, seninle konuşunca edebiyle konuşan erkeklerde çok.
Ne ses duyduğunda dönüp bakar ne görüntü..

Bu kişiler hem kendini yetiştirmiş , içini doldurmuş kişiler olabiliyor ya da inançlarından , ahlaklarından dolayı yapıyorlar..

Nedense böyle erkeklere, bazı kadınlar ve erkekler tarafından imkansız görüldüğünden bir sürü yakıştırmalar yapılıyor.

Evet çoğu kişi inanmasa da böyle adam gibi adamlar , gerçek erkekler var.

işte bu yüzden "yapmayan erkek mi var canııım" saçmalığına inanmıyorum. tabiki yapmayan erkekte var. zaten birazcık empati yeteneği olması yeterli elalemin karısının kızının namusuna göz dikmemesi için.

Abartmışsın canım baksa nolcak, sende bakmışsın, demekki kız güzelmiş kim olsa bakar. Ben olsam sorun yapmam

geçen gün bizde eşimle benzer bir durum yaşadık. havuzda 20 li yaşlarda tabiri caizse taş gibi kızlar vardı. benim sevgili eşimde artistik artistik yüzdü sudan saçlarını savurarak elleriyle tarayarak ağır çekim çıktı ve direk kızlara baktı:) sonra kuzu kuzu yanıma geldi oturdu. ama arada poz veriyor karnını çekiyor kaslarını sergiliyor falan:) sonunda dayanamadım dedimki :"bebeğim, istediğin kadar bak günün sonunda benimle yatağa girceksin." havası puffff diye söndü tabi bir daha da o tarafa bakmadı utandı... sonra bu durumu gözlemledim. bende yakışıklı erkek yoğunluğu olan yerlerde bir silkinip daha bir dik yürüyorum vb gibi şeyler... sanırım içgüdüsel bunlar...

Back
X