• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin bakışı!!!!ne yapmalıyım

bir kere oluyor ama güven gidiyor elbet uzatmıcam zindan etmicem konusunu daha açmıcam ama artık her güzel kız gördüğümde otomatikmen eşime bakıyor olucam sanırım bakıyor mu diye bir süre böyle gider
yaoacak birsey yok erkegin dogasinda olan bir olay bu. dedim ya bakmadim diye erkek yalan soyler. ki benimki de bana asla bakmam zart zurt der ama biliyorum guzel birini gordumu bakiyodur illa ki cunku ben bile bakarim. ;) itiraf edeyim :) kadin erkek fark etmez guzel gordummu bakarim ulan ne guzelmis diye. ama siz daha guzelsiniz ki sizinle evli :)

yaoacak birsey yok erkegin dogasinda olan bir olay bu. dedim ya bakmadim diye erkek yalan soyler. ki benimki de bana asla bakmam zart zurt der ama biliyorum guzel birini gordumu bakiyodur illa ki cunku ben bile bakarim. :KK66: itiraf edeyim :) kadin erkek fark etmez guzel gordummu bakarim ulan ne guzelmis diye. ama siz daha guzelsiniz ki sizinle evli :)
uleynnn ne güzelmiş der bende bakarım :) allah sahibine bağışlasın der dönerim habire habire bakmam ya :)

uleynnn ne güzelmiş der bende bakarım :) allah sahibine bağışlasın der dönerim habire habire bakmam ya :)
yani ben de sapik gibi habire bakmam ama hadi bunuda itiraf edeyim karsidaki cok guzelse caktirmadan birkac kez daha bakabilirim :D ama hicbir sekilde aklimdan yanlis birsey gecmez :) aman benim olsun ama orasini elleyeyim aman burasini mincirayim diye :D ama bakarun :D

Göz çapkını adamlara güven olmaz. Ama sizin eşiniz nasıldır normalde bilemiyorum.
Hep bakar mı uçana kaçana? Bir de saniyelik bakışlar da var. Dikkat çekicidir gözün kayar biter gider..
Eşiniz çeşitli atraksiyonlar da sergilemiş çok ayıp.
Yani düşünsenize kocanızla çocuğunuzla parktasınız yakışıklı bir adam var diye o adamın dikkatini çekmeye çalışıyorsunuz. Amanın al sana ırıspı..
iğrenç gelen o zorlamarla türlü şeylerle bakmaya çalışması alttan alttan

Sonuçta kızı tanımıyoruz,benim lafım yok kızla aldatmış olabilirmiş yok numarasını vermiş olabilirmiş diyenler için sonuçta burada lafa gelince herkes anne.Kızın yaşı küçük olabilir, ben açıkçası rahatsız oldum böyle yorumlardan
bende kız yönlü hiçbirşey düşünmedim görmedim çünkü yeğenini sallıyordu parkta sonuçta belki o bizden rahatsız oldu

Baktigini mecburen kabul etmis senin farkettigini anlamis.Ama savunmasi hic inandirici degil sen niye bi bayanin orda bulunmasindan rahatsiz olasin ki

yani ben de sapik gibi habire bakmam ama hadi bunuda itiraf edeyim karsidaki cok guzelse caktirmadan birkac kez daha bakabilirim :KK70: ama hicbir sekilde aklimdan yanlis birsey gecmez :) aman benim olsun ama orasini elleyeyim aman burasini mincirayim diye :KK70: ama bakarun :KK70:
:) :)

Sonuçta kızı tanımıyoruz,benim lafım yok kızla aldatmış olabilirmiş yok numarasını vermiş olabilirmiş diyenler için sonuçta burada lafa gelince herkes anne.Kızın yaşı küçük olabilir, ben açıkçası rahatsız oldum böyle yorumlardan

Yorumları görmedim.. Evet genelde kadınlara yükleniliyor.
Erkek bakar kadın yazar :)

Yazıklar olsun çocuğunun karısının önünde :KK43: :KK43: o kadın o çocuğu doğururken ne sancılar çekti o kadın bütün ömrünü verdi o adama ve o çocuğu götürdükleri parkta o fedakar kadının yanında başka bi kıza bakti :KK43: lanet olsun evlenmekten çocuk yapmaktan korkuyorum duynca :KK43: çünkü tüm erkekler aynı biyolojik olarak çok esli yaratılmışlar işte en sevdiğiniz en guvendiginz erkek bile başkasına bakma kapasitesine sahip biz kadınlar gibi tek kişiye sabit kalıp yanından milyon tane erkek geçse gözümuzun görmemesi gibi değil :KK43:

Bayanlar herkes herkese bakiyor. Bende evliyim bende sahit oldum ama bende baktim bazen oluyor. Sonra baktim kendimi uzuyorum niye dedim kendime sallama gec sende bak insanlarin giyumine kusamina sende bak bayan erkek kim ilgini cekerse aaaa o bakiyorsa bile ben ne bozuluyorum ne de tekbir sey soyluyorum falan sonra dikkat ettim esim yanimda olsa daha bircok erkegin bakisini yakaladim. Hatta esiminde bircok kez rahatsiz oldugunu gordum. Anladi fark etti ama inanin hic belli etmedi sonra simdilerde spora basliyim gobegim var yanina yakisiyim demeler vs. Ben her haftasonu spora gidedim parka yuruyuse o uyurdu falan bakti takan yok krndimle mesgulum. Onun bakislari rahatsiz etmiyor sallamiyorum demek ki rahatsi oldu ki simdi disarida oyle bir tutuyor ki elimi bir an birakmak imkansiz heeeee ama guzel cekici biri ciksa yine bakiyor. Ne demek istedigimi anladiniz erkekler bakiyor niyet kotu degilse inanin 1 saat sonra sorun o bayani hatirlamaz bile. Kendinizle ilgilenin zamanin kiymetini yasayin tek geldik tek gidicez bosverin ohh simdi o bakiyor bana bakiyor mu o da acaba esime bakan adama diye simdi onun gozleri beni takip etmekten kendi goz zevkine zaman kalmiyor. Deneyin bakin ne oluyor erkekler cocuk gibiler. Kadiniz biz her turlu isin isin cikariz kendinizi sevin gerisi hikaye ve bunu hissettirin kendinizle ilgilenin ve hep gulun olur olmadik tartismayin relax olun bakin nasil deli divane oluyorlar gorun

Yazıklar olsun çocuğunun karısının önünde :KK43: :KK43: o kadın o çocuğu doğururken ne sancılar çekti o kadın bütün ömrünü verdi o adama ve o çocuğu götürdükleri parkta o fedakar kadının yanında başka bi kıza bakti :KK43: lanet olsun evlenmekten çocuk yapmaktan korkuyorum duynca :KK43: çünkü tüm erkekler aynı biyolojik olarak çok esli yaratılmışlar işte en sevdiğiniz en guvendiginz erkek bile başkasına bakma kapasitesine sahip biz kadınlar gibi tek kişiye sabit kalıp yanından milyon tane erkek geçse gözümuzun görmemesi gibi değil :KK43:
kadınlar daha duygusallar orası kesin.... malesef erkeler bizim gibi değilmiş ben eşime güveniyordum kimse gibi yapmacık değil insanalarla evet aşırı samimi ama art niyetli olsa benim yanımda olmazdı diye düşünüyordum görene kadar şimdi ne düşünüyorum bilmiyorum hissizim unutmasya çalışıyorum tekrar güvenmeye ihtiyacım var eşim çocucğumun babası unuttu belkide aşırı iyi telafi etmeye çalışıyor şuan işinden dolayıda onu üzmek istemiyorum ama birileriyle paylaşmazsam öatlıcam

Bayanlar herkes herkese bakiyor. Bende evliyim bende sahit oldum ama bende baktim bazen oluyor. Sonra baktim kendimi uzuyorum niye dedim kendime sallama gec sende bak insanlarin giyumine kusamina sende bak bayan erkek kim ilgini cekerse aaaa o bakiyorsa bile ben ne bozuluyorum ne de tekbir sey soyluyorum falan sonra dikkat ettim esim yanimda olsa daha bircok erkegin bakisini yakaladim. Hatta esiminde bircok kez rahatsiz oldugunu gordum. Anladi fark etti ama inanin hic belli etmedi sonra simdilerde spora basliyim gobegim var yanina yakisiyim demeler vs. Ben her haftasonu spora gidedim parka yuruyuse o uyurdu falan bakti takan yok krndimle mesgulum. Onun bakislari rahatsiz etmiyor sallamiyorum demek ki rahatsi oldu ki simdi disarida oyle bir tutuyor ki elimi bir an birakmak imkansiz heeeee ama guzel cekici biri ciksa yine bakiyor. Ne demek istedigimi anladiniz erkekler bakiyor niyet kotu degilse inanin 1 saat sonra sorun o bayani hatirlamaz bile. Kendinizle ilgilenin zamanin kiymetini yasayin tek geldik tek gidicez bosverin ohh simdi o bakiyor bana bakiyor mu o da acaba esime bakan adama diye simdi onun gozleri beni takip etmekten kendi goz zevkine zaman kalmiyor. Deneyin bakin ne oluyor erkekler cocuk gibiler. Kadiniz biz her turlu isin isin cikariz kendinizi sevin gerisi hikaye ve bunu hissettirin kendinizle ilgilenin ve hep gulun olur olmadik tartismayin relax olun bakin nasil deli divane oluyorlar gorun
rahat olacaksın hayatta ama malesef ne kadar bunu kendime söylesemde yapamıyorum normalde eşimle tartışıp cıngar çıkarmam lazımxdı onu bekliyordu benden şuan benimle aşırı ilgileniyor dışarda başı önde geziyor sağa sola bakmıyor guya... akşam yemeğe çıkmak istedi çıktık vs şuabn telafi etmeye çalışıyor yaptı bir hata demek istiyoırum güvenmek istiyorum karşıdan geçer yakışıklı der güzel der imrenir bakarsın bende bakqarım ...diyorum dönüp döndüp bakmak bakmak için ortam sağlamak başka birşey ama ne yapıcam hiçbirşey bir adım ilerisi bizi ayırır hatta bu hareketle tekrar karşılaşırsam bu sefer sorun yaşarım

Insanlar evlendikten sonra kendilerini disariya kapatmalidirlar.
Etrafta bir suru guzel bayan ve yakisikli erkek mevcut ve her zamanda olacak.
Evet yolda yururken,parkta, isyerinde, alisveriste vs vs her yerde boyle insanlarla karsilasmak mumkun.
Insan istemsizce gorebilir fakat gormek ve bakmak arasinda fark var.
Siz bir kez gordugunuz birine defalarca donup bakiyorsaniz orda yanlis var.
Esinizle bu durumu ciddi ciddi konusun.
Aynisini siz yapsaydiniz kim bilir ne sozlere, durumlara maruz kalirdiniz.

Eski esimin hareketleride ayniydi sokakta olsun bir magazada olsun ugkala ugkala hareketlerine artik gulup geciyordum, inan hicte tinlamiyordum, cunku yapi geregi kiskanc bir insan degilimdir sadece aldatan aldanir dusuncesindeydim ve oylede oldu, ayrilmayida dusunuyordum zaten isabet oldu !! bosanma asamasindayken yapmis oldugu hareketler artik zivanadan cikmisti !! ve anladimki benim bosandigim sahiz aslinda beni evliykende bir cok kez aldatmis olabilirdi ve ben uyumusta olabilirim resmen iki uc kez ufak tefek seylerine denk geldim ama yapmaz heralde dedigimde oldu !! eski esim subyancinin sapigin teki cikti ! kurtulduguma sukrettim !

ben aslında erkek milleti denen olguyu biliyordum ama o genellemeden ayrılan insanlar varya eşim benim için onlardandı farklıydı dı ama tabiki hereşeyini silmedim hala iyi yönleri var :P

Back
X