- 1 Mayıs 2023
- 1.861
- 5.622
- 88
hahhahah yok böyle değil şükürBöyle mi bakıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahhahah yok böyle değil şükürBöyle mi bakıyor
Dikkat ettiğim süre boyunca sadece güzellere bakıyorsa ?Ne alakası var ya bende yolda bir şey dikkatimi çekince bakarım illa yakışıklı ya da güzel diye değil. Bir şey dikkatimi çekmiştir dalarım öyle
Valla hoş bir kadın gördüğüm zaman ben bile bakıyorumHoş bir kadına uzun baktığını da gördüm bana çaktırmadan bakmaya çalıştığını da.
Teşekkür ederim yorumunuz içinNe yaparsan yap ne söylersen söyle bakacak adam her türlü bakıyor. Boşuna hayatı kendine zindan etme. Soyleyip onunda aklına sokma akışına bırak
O zaman sorun var demektir. Ben oldum olası hickimsenin bana baktığını veya yanimdakinin baskasina baktığını farketmemisimdir. Ben umursamazdım dikkatini bir şey çekmiştir bakmıştır. Bence siz neyin üzerinde pinpirikleniyorsanız o dikkatinizi çekiyor. Daha önceden vukuati varsa onu bilememDikkat ettiğim süre boyunca sadece güzellere bakıyorsa ?
ne maşallahı ya nerde yazmışım öyle birşeyDışarıdaki kızların da masallahı var derken , tüh görüyor musun insanların işi gücü eşinizi ayartmak için açık seçik giyiyorlar…..
valla kaç tane yakaladım yanında sevgilisi var elini tutuyor bana bakarak yürüyen , çoğu erkekte var bu ama boş bakıyorlar
Pardon onu başka üye yazmış konu sahibi sandım , size değil bu yorumum diğer üyeyene maşallahı ya nerde yazmışım öyle birşey
Demek ki bakması değil, o yanlışları unutamamak sizi huzursuz ediyor.Zamanında yanlışları oldu evet sonunda da ben bu şekil kafayı kırdım![]()
sorun yokPardon onu başka üye yazmış konu sahibi sandım , size değil bu yorumum diğer üyeye![]()
çaktırmadan bakmaya çalışıyorum tabi çok yorucu bir durum o yüzden artık dayanamadım kendime burda soluğu aldımDemek ki bakması değil, o yanlışları unutamamak sizi huzursuz ediyor.
Nasıl başarıyorsunuz bakışlarınızı devamlı kocanıza kilitlemeye?
Aslında hem o var hem de benim dışında da başkalarını ilgi çekici bulması sinirimi bozuyor o düşüncelere kapılıyorum. Tabi ki güzel görünce bakılır ama her dışırıya çıktığımızda da bakılmaz bence yaDemek ki bakması değil, o yanlışları unutamamak sizi huzursuz ediyor.
Nasıl başarıyorsunuz bakışlarınızı devamlı kocanıza kilitlemeye?
Adamı rahat bırakın bi süre sonra oda patlar. kadın halimle ben de güzel gördüm mü bakarım bakmakla bisey olmaz yeter ki art niyet olmasınArkadaşlar merhaba. 2 senelik evliyim. Genel olarak eşimin davranışları bana karşı hep ilgilidir. Ama dışarı çıktığımızda sürekli gözlerini takip ediyorum elimde değil. Ona mı baktı buna mı baktı diye. Geçmişte bir kaç bakışlarını yakalamıştım ondan beridir böyleyim. Aslında böyle bir insan değildim ama bana ne oldu bilmiyorum. Mantığı biliyorum yapmamam gerek biliyorum ama engel olamıyorum. Var mıdır bu durumu yaşayan, aşan,akıl verebilecek birileri?Şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.
art niyet olduğunu nasıl anlarız pekiAdamı rahat bırakın bi süre sonra oda patlar. kadın halimle ben de güzel gördüm mü bakarım bakmakla bisey olmaz yeter ki art niyet olmasın
Bakmayan yoktur bence benim eşimde bakıyor söylediğim zamanda kesinlikle inkar ediyor. Ama artık alıştım ben bile güzel bir bayan görünce bakıyorum bir erkeğin bakması gayet normal,can sıkıcı ama napalım boşayalım mı baktı diyeArkadaşlar merhaba. 2 senelik evliyim. Genel olarak eşimin davranışları bana karşı hep ilgilidir. Ama dışarı çıktığımızda sürekli gözlerini takip ediyorum elimde değil. Ona mı baktı buna mı baktı diye. Geçmişte bir kaç bakışlarını yakalamıştım ondan beridir böyleyim. Aslında böyle bir insan değildim ama bana ne oldu bilmiyorum. Mantığı biliyorum yapmamam gerek biliyorum ama engel olamıyorum. Var mıdır bu durumu yaşayan, aşan,akıl verebilecek birileri?Şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.
Dağla adamın gözlerini,hey Allah'ım bakar tabi insan istemsizce de olsa.Bir uğraş bulun kendinize,böyle hayat geçmez.Hoş bir kadına uzun baktığını da gördüm bana çaktırmadan bakmaya çalıştığını da.