EŞİMİN BAKIŞLARINI SÜREKLİ TAKİP EDİYORUM

Nasıl özgüveni tavan oluyor onu da anlamıyorum :110:
Ya ben benzerlerini yaşadım da ondan biliyorum. Vay be ben neymişim diyecek? Kendini kaf dağında görecek. Gözü hep üzerimde benden başkasını görmüyor diyecek. Görmezden gel o seni kıskansın cool ol

Son düzenleme:
valla bakıyorsa da çaktırmadan baksın. evet güzele bakılır, dikkat çeken birine herkes bakar ama aç gibi bakıyorsa, sürekli gözü dışardaysa sıkıntı var. rahatsız olduysanız öküzlük yapmasın o da . herkes konu sahibini gömmüş büyü vs diye ama adam da kendine hakim olsun yani.

Yiyecek gibi uzun uzun bakmıyorsa anlık gözü kayabilir bunda birşey yok. Kadın ve heteroseksüel halimle bazen benim de gözüm kayıyor güzel bir kadın görünce. Eşime de gösteririm hatta şu kadını görüyor musun hoş değil mi diye. Biraz özgüvenli olun gözünü bağlayacak değilsiniz, aldatacaksa her türlü yapar zaten sizin ensesinde olmanız bunu engellemez.

Merhaba.
Hepimiz sevdiğimiz kiskaniriz.
Burda ahlam kesenlere bakma,hepsi özgüvenli gibi görünüyor yanlarındaki adam birine baksın kafayı yer gelip başlık açarlar.
Öncelikle nasıl baktığı onemli.
Kaba tabirle iş atar gibi ayarlamaya çalışarak bakıyorsa sıkıntı yoksa güzel yakışıklı biri gelince kafasını çevirip bakmamaya çalışıyorsa bu iyi çünkü dünya güzel yakisikli dolu ama seven insan görse bile kafasını çevirir uzunn uzun bakmaz onu demek istiyorum.
Ama bir insanın niyeti kötüyse bakar sen lavaboya gittiğinde gider telefonunu alır ruhun duymaz o yüzden güven önemli aldatmak bu yüzden gözlerle başlar,nasıl baktığı onemli önce bunu tespit et aldatmayacagina eminsen rahatsız olma çok.
Bir tüyo erkekler siyahi erkeklere gıcık olurlar 🤣sende siyahi taş vücutlu bı erkek gördüğünde bak sinirden catlayacaktir bak garanti hatta GS de bafetimbi gomis diye bir futbolcu var onu sor anında kafayı yiyecektir çünkü o adam taş ve erkekler sinir oluyor ona bak dene valla garanti empati yapacak ve yanında daha dikkatli olacaktır

Arkadaşlar merhaba. 2 senelik evliyim. Genel olarak eşimin davranışları bana karşı hep ilgilidir. Ama dışarı çıktığımızda sürekli gözlerini takip ediyorum elimde değil. Ona mı baktı buna mı baktı diye. Geçmişte bir kaç bakışlarını yakalamıştım ondan beridir böyleyim. Aslında böyle bir insan değildim ama bana ne oldu bilmiyorum. Mantığı biliyorum yapmamam gerek biliyorum ama engel olamıyorum. Var mıdır bu durumu yaşayan, aşan,akıl verebilecek birileri?:KK43: Şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.
Üst üste 2 çocuk yapin , cocuklari takip edip bakmaktan kocaya bakamazsiniz.

GS de bafetimbi gomis diye bir futbolcu var onu sor anında kafayı yiyecektir

bafetimbi gomis ' i gugıllamak:)
Önce bu ne be demek sonra uuu beybi kamon ne kadar datlu bi şey bu :kk77:

Bence de eş kişisine, sevgili kişisine kafayı yedirtir!

Ya evliymiş bu ya yüzük gördüm aşkım demiş eşini paylaşmış üzdü:KK42:

bafetimbi gomis ' i gugıllamak:)
Önce bu ne be demek sonra uuu beybi kamon ne kadar datlu bi şey bu :kk77:

Bence de eş kişisine, sevgili kişisine kafayı yedirtir!

Ya evliymiş bu ya yüzük gördüm aşkım demiş eşini paylaşmış üzdü:KK42:
Yaaa süpersin mesajın gülümsetti dimi resmen camın baby oooyeahh birisi ahaahaha hadi be evli mıymış 😓olsun siyahi tarz adamlar genelde ona benziyor hepsi de doğuştan taş hatta kayaaa aahhahaa mutlaka benzerini bulursun bulursan kaçırma bak ciddiyim 🤣🤣🥰🥰

Ben de sizin gibiydim ama sonradan fark ettim ki "bana bakıyorlar mı" diye bakıyorlar daha çok. Mesela benim kocam kendini çok yakışıklı bulur :D Geçenlerde dışarı eğlenmeye çıktık, alkol aldı sarhoş oldu ben de nasıl mekandı ya kızlar çok fazlaydı dedim herkes bana bakıyordu dedi :D etrafı kesmek istese o sarhoşlukla ağzından bir şey kaçardı diye düşünüyorum. Sizin kocanız da kendini çok beğeniyorsa etraf bana bakıyor mu hala giderim var mı diye bakıyor olabilir :) saçma ama erkekler değişik zaten

geçmişte size yanlışları olmuş affetmişsiniz. eskiden çaktırmadan kadınlara bakıyormuş.şimdi saklama gereği duymadan uzun uzun kadınları kesiyormuş. artık bunu arada yapmıyormuş her dışarı çıktığınızca sokağa iner inmez kesişmeye başlamış. bana göre sizin hissettiğiniz o tatlı kıskançlık duygusu değil. siz o aşamayı çoktan geçmişsiniz. yanlış insanla evlendim bu adamın gözü dışarda her an aldatacak ayrılmalıyım duygusu. insan bu adamı kıskanmaz ya midesi kalkar. oldu olacak sizin yanınızda bir de kadının masasına gitsin telefonunu alsın. adam sizi gözden çıkarmış kaybetme korkusu sıfır. gözü dışarda olan birini değiştirdim diyen kadın varsa onlar çözüm yazsın ben karamsarım. size üzüldüm.

Son düzenleme:
Odaginizi degistirmeniz lazim. Hayatinizin odagi esiniz ve onun gozlerinin nereye baktigi degil. Dunyada cok daha buyuk daha onemli seyler var. Kendinizi gelistirmeye calisin baska seylere odaklanin ama olmuyorsa psikologa gidebilirsiniz.

Birini görüp gayri ihtiyari bakıp “allah sahibine bagıslasın” deyip kafayı çevirmek ayrı, pis gözle bakmak ayrıdır. “Üff şuna bak” minvalinde bakışların aldatmaktan bi farkı yok o da zihnen aldatmak. Kaldı ki gözle aldatanlar önünde sonunda bunu fiile geçiriyor. Eğer pis gözlü uzun uzun bi bakıssa haklısınız ama kimseyi değiştiremezsiniz ya bu deveyi güdeceksiniz ya gideceksiniz. Aldatan tuvaletteyken bile yapar siz mi engel olacaksınız buna ?

Arkadaşlar merhaba. 2 senelik evliyim. Genel olarak eşimin davranışları bana karşı hep ilgilidir. Ama dışarı çıktığımızda sürekli gözlerini takip ediyorum elimde değil. Ona mı baktı buna mı baktı diye. Geçmişte bir kaç bakışlarını yakalamıştım ondan beridir böyleyim. Aslında böyle bir insan değildim ama bana ne oldu bilmiyorum. Mantığı biliyorum yapmamam gerek biliyorum ama engel olamıyorum. Var mıdır bu durumu yaşayan, aşan,akıl verebilecek birileri?:KK43: Şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.
Önceden vukuatı varsa bakmasada şüphelen. Ama yoksa kendini üzme boşuna

Ya ben benzerlerini yaşadım da ondan biliyorum. Vay be ben neymişim diyecek? Kendini kaf dağında görecek. Gözü hep üzerimde benden başkasını görmüyor diyecek. Görmezden gel o seni kıskansın cool ol
Sizin durumlar düzeldi mi peki?

Birini görüp gayri ihtiyari bakıp “allah sahibine bagıslasın” deyip kafayı çevirmek ayrı, pis gözle bakmak ayrıdır. “Üff şuna bak” minvalinde bakışların aldatmaktan bi farkı yok o da zihnen aldatmak. Kaldı ki gözle aldatanlar önünde sonunda bunu fiile geçiriyor. Eğer pis gözlü uzun uzun bi bakıssa haklısınız ama kimseyi değiştiremezsiniz ya bu deveyi güdeceksiniz ya gideceksiniz. Aldatan tuvaletteyken bile yapar siz mi engel olacaksınız buna ?
engel olamam elbette ama başkalarının dikkatini çekmesi sinirimi bozuyor.

Odaginizi degistirmeniz lazim. Hayatinizin odagi esiniz ve onun gozlerinin nereye baktigi degil. Dunyada cok daha buyuk daha onemli seyler var. Kendinizi gelistirmeye calisin baska seylere odaklanin ama olmuyorsa psikologa gidebilirsiniz.
kendimle de ilgileniyorum ama dışarıya çıktığımızda engel olamıyorum

Ben de sizin gibiydim ama sonradan fark ettim ki "bana bakıyorlar mı" diye bakıyorlar daha çok. Mesela benim kocam kendini çok yakışıklı bulur :KK70: Geçenlerde dışarı eğlenmeye çıktık, alkol aldı sarhoş oldu ben de nasıl mekandı ya kızlar çok fazlaydı dedim herkes bana bakıyordu dedi :KK70: etrafı kesmek istese o sarhoşlukla ağzından bir şey kaçardı diye düşünüyorum. Sizin kocanız da kendini çok beğeniyorsa etraf bana bakıyor mu hala giderim var mı diye bakıyor olabilir :) saçma ama erkekler değişik zaten
:D:D kendini çok beğeniyorsa da bana belli etmiyor çok bir fikrim yok açıkcası

valla bakıyorsa da çaktırmadan baksın. evet güzele bakılır, dikkat çeken birine herkes bakar ama aç gibi bakıyorsa, sürekli gözü dışardaysa sıkıntı var. rahatsız olduysanız öküzlük yapmasın o da . herkes konu sahibini gömmüş büyü vs diye ama adam da kendine hakim olsun yani.
çaktırmadan bakarken yakalıyorum aslında:110:

Bazıları öküz gibi bakıyor öyleyse haklısın.
Gözü doymamış tipler gerçekten çok çirkin.

Back
X