EŞİMİN BAKIŞLARINI SÜREKLİ TAKİP EDİYORUM

Arkadaşlar merhaba. 2 senelik evliyim. Genel olarak eşimin davranışları bana karşı hep ilgilidir. Ama dışarı çıktığımızda sürekli gözlerini takip ediyorum elimde değil. Ona mı baktı buna mı baktı diye. Geçmişte bir kaç bakışlarını yakalamıştım ondan beridir böyleyim. Aslında böyle bir insan değildim ama bana ne oldu bilmiyorum. Mantığı biliyorum yapmamam gerek biliyorum ama engel olamıyorum. Var mıdır bu durumu yaşayan, aşan,akıl verebilecek birileri?:KK43: Şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.
Cozumu var esin korneasina sahip cikacak bakmayacak,kafasi yerde duracak, sende rahatlayacaksin diger kadinlarda

Arkadaşlar merhaba. 2 senelik evliyim. Genel olarak eşimin davranışları bana karşı hep ilgilidir. Ama dışarı çıktığımızda sürekli gözlerini takip ediyorum elimde değil. Ona mı baktı buna mı baktı diye. Geçmişte bir kaç bakışlarını yakalamıştım ondan beridir böyleyim. Aslında böyle bir insan değildim ama bana ne oldu bilmiyorum. Mantığı biliyorum yapmamam gerek biliyorum ama engel olamıyorum. Var mıdır bu durumu yaşayan, aşan,akıl verebilecek birileri?:KK43: Şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.
İnsan korktukları ile sinanir bu kadar takılmayın bazen çok güzel bir kız kadın görünce bende bakıyorum ne güzel kadın diyorum

aaa neden boşandınız? konunuz varsa okumak isterim
Var evet çok uzun güncelleyip durdum

Eşin bakmistir sendede guvensizlik olusmustur normal bisey onun hareketi sonucu olusmus.Bence esin oynak biri senin yaninda baska kizlara bakmasi hic hos ve normal degil ams uyardiysan ve hala bakiyorsa bosuna uyarma daha derim can çıkar huy cikmaz sen bakma dedikce daha da bakar sen umursamamaya calis kendine bakım yap.

Bence neden kendinize guvenmiyorsunuz ve esinizin baskasina bakmasindan bu kadar korkuyorsunuz buna bir odaklanin.
Sizi sevmedigini begenmedigini mi dusunuyorsunuz?
Benim fikrim, baksa ne olacak ki :)) ben bile cok begendigim kadinlara bakiyorum disarida, yakisikli erkeklere de bakiyorum ne var ki bunda

Bakmak var bakmak var belki o gördüğünüzde gözü takılmıştır yani böyle de düşünün ilgili bakıyorsa tabi ona birşey diyemem bu kafadan çıkın bence

Valla ben de cok bkıyorum insanlara yani bakar kör gibi bişeyim bakarım ama oyle of kaslara bak of boya bak ay cok yakısıklı diye bakmam ne bilm o an gozum dalıyor gibi olıyor ya sahsın naptıgına bakıyorumdur hatta esimle knusufken gozum o kiişinn ustunde olur ama dalgın bir ifadeyle. Veya absurt giyimli biri geciyordur ne giymiş oyle diye anlamaya calısırm. Gecen mesela yürürken onumzdwn sarı tonları aynı ve ikiisde kıvırcık saclı 2 kız gecti arka arkaya yürüdkleri içn ikiz sandım slnra biri birsokaga girdi digeri bir sokaga ama belli tanısmıyorlar ama arkadan baknca tip sac renk hersey aybı. Oyle agrıldıkladını gorunce esime dedim oha ya su kızları kardes falan sandım aynı tiptelwr ama baska yerlere gittiler dedim. Esim yuh artık burdan orada olup biteniş ne ara yorumluyorsun dior ama garip bi tesaduftu yani 😀 bi ara ben de senn gibiydim ama zamanla takmadım ya smdi ben garip bişey gorunce ona gosterşyorum

Var evet çok uzun güncelleyip durdum
hepsini okudum çok zor zamanlar geçirmişsiniz ama sonuna sevindim çok güzel düzen kurmuşsunuz. Bundan sonrada inşallah herşey daha da güzel olur sizin için.

Valla ben de cok bkıyorum insanlara yani bakar kör gibi bişeyim bakarım ama oyle of kaslara bak of boya bak ay cok yakısıklı diye bakmam ne bilm o an gozum dalıyor gibi olıyor ya sahsın naptıgına bakıyorumdur hatta esimle knusufken gozum o kiişinn ustunde olur ama dalgın bir ifadeyle. Veya absurt giyimli biri geciyordur ne giymiş oyle diye anlamaya calısırm. Gecen mesela yürürken onumzdwn sarı tonları aynı ve ikiisde kıvırcık saclı 2 kız gecti arka arkaya yürüdkleri içn ikiz sandım slnra biri birsokaga girdi digeri bir sokaga ama belli tanısmıyorlar ama arkadan baknca tip sac renk hersey aybı. Oyle agrıldıkladını gorunce esime dedim oha ya su kızları kardes falan sandım aynı tiptelwr ama baska yerlere gittiler dedim. Esim yuh artık burdan orada olup biteniş ne ara yorumluyorsun dior ama garip bi tesaduftu yani 😀 bi ara ben de senn gibiydim ama zamanla takmadım ya smdi ben garip bişey gorunce ona gosterşyorum
ben de sizin gibiyim aslında ama bizimki sarışınlardan hoşlanıyor mesela sadece sarışınlara bakarken yakalıyorum ve ya güzel birine ama hiçbir şekilde kabul etmiyor.

Bence neden kendinize guvenmiyorsunuz ve esinizin baskasina bakmasindan bu kadar korkuyorsunuz buna bir odaklanin.
Sizi sevmedigini begenmedigini mi dusunuyorsunuz?
Benim fikrim, baksa ne olacak ki :)) ben bile cok begendigim kadinlara bakiyorum disarida, yakisikli erkeklere de bakiyorum ne var ki bunda
dediğiniz doğru olabilir belki kendimle ilgilidir ama ben esmerim mesela o sarışınlardan hoşlanıyor sarışın birini görünce bakıyor esmere bakmıyor mesela ben de kendimi kötü hissediyorum

Eşin bakmistir sendede guvensizlik olusmustur normal bisey onun hareketi sonucu olusmus.Bence esin oynak biri senin yaninda baska kizlara bakmasi hic hos ve normal degil ams uyardiysan ve hala bakiyorsa bosuna uyarma daha derim can çıkar huy cikmaz sen bakma dedikce daha da bakar sen umursamamaya calis kendine bakım yap.
o böyle bakmaya çalıştıkça kendime güvenim de yavaş yavaş kayboluyor.

o böyle bakmaya çalıştıkça kendime güvenim de yavaş yavaş kayboluyor.
Onun yuzunden iste guvenini kaybetme kendine bakım yap kapali isende evde onun baktigi kisiler gibi giyin mesela birde herseyden öte insanin kendine yatırım yapmasi en güzeli

adami darlarsaniz bakilmasi gerekmeyen seylerede bakar

Son düzenleme:
2 senedir evliyim hiç takılmadım böyle birşeye ta ki telefonda yediği haltları öğrenene kadar. Bende sürekli takip etmeye başlamıştım bakışlarını ki bakıyor görüyorum söylüyorum inkar ediyor tabiki. Sonra fark ettim ki hamile halimle bana da erkekler bakıyor. ve anladım o zaman eşime en sonunda dedim artık takılmıyorum bende bakıcam hatta göz göze geldiğim erkeklere gülümseyeceğim dedim hahah yapacağımdan değil tabi ki ve kazanan ben oldum :D erkekler böyle üzerine düşünce afedersin ama g.tleri kalkıyor sanıyorlar ki bize kimse bakmaz, beğenmez, biz onlarla evlendik ya onlardan başkasına bakmayız diye düşünüyorlar :KK43:

göz ucuyla bakması hiç bir şeyi göstermez. önemli olan dikizliyor mu size karşı davranışları nasıl bu. mutluluğunuzu böyle şeylerle bozlayın

Back
X