• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Bana Çocuk Gibi Davranması

Koalina

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
17.555
32.863
798
Evleneli 4 ay oldu.
4 aydır sürekli çocuk muamelesi görüyorum.
Karşıya geçerken elimi tut, kalın bir şey giyin, yakanı kapat, doğru ayakkabı giyin, sağa geç, soldan gel, çamaşırı ters çevir yıka yıka, ev işini şöyle yap, o programı izleme, bu diziden ne anlıyosun, yanında şu kadar para olsun, telefonu çıkarma, çantanı kolla, arkana bakma, oradan yürüme, otobüslerde şöyle yap, minibüslerde böyle davran... Bıdı bıdı...
Kendisi çok normal olduğunu savunuyor hatta bundan şikayet edersem insanların beni topa tutacaklarını ve "ne güzel bulmuşsun ilgili adamı daha ne istiyorsun" diyeceklerini savunuyor. Ama bana daral geliyor, artık hiç bir şeye önem vermiyorum, anahtarları kapıda unutuyorum, tshirtleri ters giyiyorum falan...İyice saldım o söylendikçe.
Normal mi bu derece çok söylenmesi?

Evleneli 4 ay oldu.
Karşıya geçerken elimi tut, kalın bir şey giyin, yakanı kapat, doğru ayakkabı giyin, sağa geç, soldan gel, çamaşırı ters çevir yıka yıka, ev işini şöyle yap, o programı izleme, bu diziden ne anlıyosun, yanında şu kadar para olsun, telefonu çıkarma, çantanı kolla, arkana bakma, oradan yürüme, otobüslerde şöyle yap, minibüslerde böyle davran... Bıdı bıdı...
Kendisi çok normal olduğunu savunuyor hatta bundan şikayet edersem insanların beni topa tutacaklarını ve "ne güzel bulmuşsun ilgili adamı daha ne istiyorsun" diyeceklerini savunuyor. Ama bana daral geliyor, artık hiç bir şeye önem vermiyorum, anahtarları kapıda unutuyorum, tshirtleri ters giyiyorum falan...İyice saldım o söylendikçe.

Adam doğru söylemiş
Hak verdim ne yalan söyliym
Ne güzel ilgileniyor sizinle
Bırakın ilgilensin :)

Tamam ilgili olması iyi hoş da bu abartı. Ben okurken bunaldım siz nasıl yaşıyorsunuz böyle bir insanla. Herşeyin bir dozajı olmalı.

Adam doğru söylemiş
Hak verdim ne yalan söyliym
Ne güzel ilgileniyor sizinle
Bırakın ilgilensin :)
Bu ilgilenmek mi peki?
Sürekli sağdan gitme soldan git, onu alma bunu al..
Sürekli bir muhalefet ve yol gösterme durumu çok sıkılıyorum gerçekten.
Ama şimdi olmadı bu çünkü cevapları ona da okutacağımı söyledim:D

Yani... Bu ilgiden hoşlanabilecek kadınlar vardır belki, tercih tabii :D

Bence ya siz de ona müdahale edin, ya da dediklerinin tersini yapın. Bir müddet sonra akıllanacaktır :)

Herseyin fazlasi zarar.ilgileniyo tamam iyi guzel ama koca kadin karsisindaki.ilgisini farkli alanlara kaydirsin.bende rahatsiz olurdum haklisin.surekli soyle yap,boyle yap insanin ozguvenini kiriyo.

Haha bi ben değilmişim bundan şikayet eden :KK48: ben de 4 aydır evliyim ve eşim aynen tarif ettiğin gibi şımarıyoruz galiba böyle olunca. Bazen ben de çıkışıyorum yeter ben çocuk değilim diye :KK53::KK53:

Bu ilgilenmek mi peki?
Sürekli sağdan gitme soldan git, onu alma bunu al..
Sürekli bir muhalefet ve yol gösterme durumu çok sıkılıyorum gerçekten.
Ama şimdi olmadı bu çünkü cevapları ona da okutacağımı söyledim:D
Hiç güleceğim yoktu güldüm ya
Çok hoş bi çiftmişsiniz gerçekten :KK51:
Madem sağdan gitme soldan git diyor
Siz de çocuk gibi "yaaaaaaaaa banane sağdan gidicem " diyin
Önce sizi ikna etsin :) :) :)

Evleneli 4 ay oldu.
Karşıya geçerken elimi tut, kalın bir şey giyin, yakanı kapat,
doğru ayakkabı giyin, sağa geç, soldan gel, çamaşırı ters çevir yıka yıka, ev işini şöyle yap, o programı izleme, bu diziden ne anlıyosun, yanında şu kadar para olsun, telefonu çıkarma, çantanı kolla, arkana bakma, oradan yürüme, otobüslerde şöyle yap, minibüslerde böyle davran... Bıdı bıdı...

Bunlara ilgi dersek kayınvalideleri neden topa tutuyoruz?

Yapmayın yahu çamaşırın nasıl yıkanacağını söyleyen...

Bu diziden ne anlıyorsun diyen adama ilgili mi diyeceğiz?:KK14:

İlgilenmesi güzel, dozajı tutturamaması kötü. Koskoca kadınsınız, yorumlarınızdan gözlemlediğim kadarıyla da kendi ayakları üzerinde durmayı seven bir kadınsınız anneci veya kocacı değilsiniz yani :) Biraz gevşemekte fayda vardır eşiniz gevşetsin yani ipleri :)

Not: benimki de yapıyor çanaşırı ters yıka, deterjanı o kadar koyma, o öyle olmaz ama hayatım diyip düzeltme falan. Ama benimkinin dozu az :)

Evleneli 4 ay oldu.
Tabii ki normal değil. Hakimiyet kurmaya çalışıyor, evin reisi benim, seninle ilgili herşeye ben karar veririm. Seni senden daha iyi düşünürüm, sen bilmezsin, sen yapamazsın, herşeyi ben bilirim.......... Kısacası size psikolojik baskı uyguluyor. Sakın kişiliğinizden taviz vermeyin. Sağdan mı soldan mı gideceğinize, siyah mı beyaz mı giyeceğinize, otobüste minibüste nasıl davranacağınıza kendiniz karar verin. Zamanla yılar diye ümid ediyorum.

Senin eşin çok anormal Koalina
Hem ana kuzusu hem çok duygusal mıy mıy hem de seni beğenmiyor kendi kafasındaki şekle sokmak için devamlı müdahale halinde...
Seninle evlenirken olduğun gibi kabul etmeliydi. Sana saygı duymuyor, kısa ve net!
Önce kendine saygı duymayı, değer vermeyi, kendini sevmeyi öğrensin, özgüveni yerlerde... Kendine güvenmiyor, sana karşı kendini yetersiz hissediyor ve bunu sana baskı kurarak bertaraf etmeye çalışıyor. Büyüsün de gelsin!

İlgilenmekle alakası bile yok.
Adamın huyu bu demek ki.
Kimi insan böyledir. Her hareketine karışma ihtiyacı duyar ve hatta bunu yaptığını fark etmez bile.
Uyarmak lazım. Uyarıldığı halde devam ediyorsa da ne yapılır bilemedim.
Çok itici bir şey. Ben de boğulurdum aynı durumda olsam.

siz de ona aynısını yapın bir süre bakalım sevecek mi bu durumu
kısasa kıssas...

İlgilenmek güzel sözlerle, öpüp koklamakla, evde yardım etmekle, senin hayatını kolaylaştırmakla olur. Bu ilgi diyen arkadaşlara şaşırdım. Bu konu sahibinin de dediği gibi çocuk yerine koymak. Esinize soyleyin evlenene kadar kaç yıl onun "ilgi"si olmadan yaşayabildiyseniz bundan sonra da öyle pek de güzel yaşarsınız.

Back
X