Eşimin bana hitap şekli

zeynnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
287
3
118
Diğer
valla arkadaşlar benim hep hayalimdi eşimin bana hayatım diye hitap etmesi. bunu öylesine değil gerçekten içinden gelerek yapması. ama benim sevgili kocam saolsun ne aşkım der, ne hayatım der, ne sevgilim der... of ya sinir edio beni o kadar da söledim bu kelimelerden hoşlandığımı. tutturmuş bi hatun gidiyo... :umursamaz: sanki dede nine olduk... nasıl dedirtebilirim bu hitapları sizce

e içinden gelmeyerek sadece sen istedigin için söyleyincede hosuna gidecek mi peki

erkekler arasında hatun kelimesi yaygındır ve onların hoşuna gide..sevgilim aşkım gibi kelimeler onlarda sangi flört zamanındaymış gibi bir his verir. ve kadınını sahiplendiğini gösteren kelimeler kullanırlar..hatun , hanım, sultanım gibi..

ama yaa... yaşlı işi gelio onlar bana ben daha 23ümdeyim yaa yorum guzel sumeyra 86 da.... ya you_knowcum ben zaten içinden gelerek desin diyorum....

işte erkekler böyle canım benim eşimde agzına geleni söyler tosunum hatun askım fln sende söyle canım konus bi

canımmmmm inanki ben mutlu oluyom eşimde hatunnn diye sölenirrr hayatım canım askım da der ne bilim alıştım galiba o sölesinde ne sölerse sölesin ama en cokta kadınımmm demesi acayip ediyo beniii içinden geliyosa sölesin bitanem düşünme bu kadar...opuyorumnanaktan -tatlicadiarzu- :asigim:
tatlım bende 24 e girdim 10 aylık evliyim bu arada canımcımopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
yaaa herkese kocaları güzel hitaplarda bulunuo işte tekim yaaa. of yaa... ne olacak ya ne kadar istediğimi bilio ama inadına (yere batacısa kuru inadı) sölemio yaa. içinden gelmio demek ki. ben içinden geldiremiyorum (((((( ah ah hayallerim çöpe atıp üstüne de bi soğuk su içeyimmm. benim için çok önemli ama saolsun kocam!!!!

siz ona söyleye söyleye alıştırın:)

nerdeyse 11 aylık evliyiz ve ben ona zaten ismiyle bile hitap etmiyorum. edince garip geliyor. yani alışkın benden güzel laflar duymaya. diyorum ki ben de söylemesem de o da üzülüp pişman mı olsa. ama hiç sanmam((

benimki bana minikkuşum kelebeğim serçem falan der genelde
hayvanlar alemi takılıyoruz..
bu arada ben 80 kilo bi hatunum
acaba bişey mi ima etmeye çalışıyo bilmiyorumkismile

benimki bana minikkuşum kelebeğim serçem falan der genelde
hayvanlar alemi takılıyoruz..
bu arada ben 80 kilo bi hatunum
acaba bişey mi ima etmeye çalışıyo bilmiyorumkismile

ne sempatik ya... bence sanşlısın.. sevgisini sözle ifade edebilen erkekler bence eşlerini kendilerine daha cok aşık edebilirler... bence buncacık fedakarlıgı esler bırbırıne cok gormemeli yaa. sonuçta ınsanın eşi mutlu olacakk ama işte.. offfffffff

Biz neredeyse 10 yıldır birlikte ve 4 yıldır evliyiz .Benim eşim hiııç üşenmez bana hep "karım canım" der. o kadar alışmışım ki "karım canıma" bana çoook nadir de olsa adımla hitap ettiğinde hiç üzerime alınmıyorum.

ya kıyamam üzülme
mizacı budur belki. sevmediğinden diildir kesinlikle

karsılıklı konustunmu canım söledin mi böle kelimelerden hoşlandıgın belki bi faydası olur sen nasıl hitap ediyosun peki yani alışmıyomu sen sölesende ne bilim valla hemde yeni evlimişsin benle aynı evlenmişsin bebişim bu kadar kafana takma dicem ama olmıcak belki degişir dicem galiba yine olmıcak....bilmiyomki bende sastım kaldım dogrusubilmiyorumkismile

ya ben hep aşkım derim canım derim. kaç kere de ifade ettim söledim ama söleyemio işte sevmedıgınden degıldır tabi de. ama duymayı cok ısıyorum ben. bana asık olundugunu bilmek istiyorum.(

Yapısal olabilir belki, ama içinden gelmiyor demek ki demekte kolay değil. Seviyorsa insan eşini, niye içinden gelmesin.

Farkettirmek adına değişik şeyler deneyebilirsiniz. Mesela, sizde kullanmayın bakalım hiç bir şekilde, o zaman ne olacak. Yok çözüm olmuyorsa ve ısrarla bu benim yapım diyorsa, duymak istemeniz hakkınız ve doğal isteğiniz olsa da, malesef yapısı diyip kabullenmek zorundasınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…