Eşimin bana hitap şekli

((((( insan aşık oldugu insana söler di mi......... of ya... yapısıdır deyip kabullenmek.. galiba kaderim bu...... cok üzülüyorum cidden tahmin edemzsiniz.. ben bunu haketmiyorum (

ya ben hep aşkım derim canım derim. kaç kere de ifade ettim söledim ama söleyemio işte sevmedıgınden degıldır tabi de. ama duymayı cok ısıyorum ben. bana asık olundugunu bilmek istiyorum.(

anladım seni canımcım bak inanki hani demişsin ya bana asık oldugunu bilmek istiyorum diye gecen gece uyucaktık dedim ki hayatım biz nasıl evlendik böle ya dedim hani sırf onu konusturmak içindi bu sorukaydirigubbakcemile3 oda dedi ki ben seni ilk gördüm dedimki işte buuu bu benim karım olmalı dedim ve oldun çünkü ben sana aşıkkk oldum dedi :asigim:
canımmm bence sende al karsına güzelce konus anlar elbet seni yaa üzülme nolur inşallah istedigin gibi olur eşin kuzusum bak benim eşim polis çok stresli işi ama çok şükür benide hiç ihmal etmez yani esirgemez bu sözleri seni çok iyi anlıyorum bitanemolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

eşim bana hep hatun demek isterdi nişanlıyken .
hatta bi gün offff evlensekte sana doya doya hatunum desem dedi .nedeni nedir bilemem ama.
hayatım canım bebeğim de der ama hatunu daha çok kullanır.

eşim bana hep hatun demek isterdi nişanlıyken .
hatta bi gün offff evlensekte sana doya doya hatunum desem dedi .nedeni nedir bilemem ama.
hayatım canım bebeğim de der ama hatunu daha çok kullanır.

bakın normal insanlara başka seyler de soluyo esleri(((

sizde ozaman dile getirin hatun kelimesini sevmiyorum
bana canım cicim aşkım demeni istiyorum deyin.
bakalım değişecek mi

bız hıc ısımlerımız kullanmayız dogru durust sadece kızgınsak eger ısımle o zman hıtap edrız telefon caldıgında dırek askım dıye acarız alo yok bızde:)hayatım canım karıcıgım kocacgım hep oyle bu arada 8 yıl gıbı flört donemı 1 yıl nısanlılk 3 yıldırda evlıyız allah bozmasın

bizde isimle hitap etmiyorz pek...çoook nadir...genelde aşkım diyoruz...ama o bana bebişim,güzel sevgilim,meleğim falan diyor...bide bebek kafadelikafadulden

her insan bir olmuyo canım,bazıları pek dillendiremez öyle fazla...tabiki sevmediğinden değildir,içinden gelmemekde değil o bence yapı meselesi yani...

ama alıştırabilirsinde oda zorla yaptırmak gibi olacak ne bilim diyemedim bişifisfisfis

eşim ismimle hiç hitap etmez. hayatım, canım, bitanem, bebişim, kuzum felan der. ama hacım, dostum da der. arkadaşlarıyla alışmış iyice vazgeçiremiyorum. o bana hacımd eyince bende karşılığında hacım derim güleriz. sen htun demesine kızmada canım tatlım gibi kelimelerde kullanmasını istediğini belli et. öyle diretirsen şunu söyle bunu söyleme diye erkekler inadına o kelimyi söylerler.

belkı bu kadar cok ıstemenızden dolayı soylemıyordur nasıl bır mantıksa tabıı
ya da soylemeye cekınıyor olabılır
bır arkadasımın esı bu tur kelımeler soylemeye utanırmıs ve bır kez agzından kacırmıs

sevgı olcusu olarak gorme bence sana bu tarz kelımeler soylememesını
sevmese evlenmezdı senınle
hatun dıyormus demek kı bu kelımeyı sıze ve kendıne yakıstırıyor
evlılık oncesı hıtapları nelerdı bunlarda onemlı tabıı

ben mınnacık bır bayanım
bır keresınde bana pehlıvanım dedı
cok sasırdım ama hosuma da gıttı
cunku hoslanmam herkesın dılınde olan askım kelımesını bana tek hıtap olarak kullanmasından
mesela ben en cok yavru ceylanım hıtabına bıterım gıbı
zamana bırak sana nasıl hıtap etmek ıstedıgıne senı gozlemleyerek kendı karar versın

benimki de bana duymak istediğin herşeyi söyler ama hiç hatunum demesss (
eee bende onu duymak istiyorum, napcaass ((
dert mi yani bu şekerim, boşveerr yanii..

sanırım ben bu konuda tekim... herkese kocaları aşkım hayatım diyor....

Dert ettıgın seye bak.
Tamam, uzuluyor olabılırsın, hak verırım sana. Ama esının hıtap seklı de senı daha fazla benımsemıs gosterıyor.
Oyle sorunlar var kı, ınan onlarla yuzlessen buna sorun dahı demezsın.
Hem madem o sana hatun dıyor, sen de bey de olsun bıtsın. Bakarsın o da bundan hoslanmaz, senı anlar ve sana daha farklı sekıllerde hıtap eder.

Bır cogunun esı gıbı benım esım de bana 'bebegım, askım, papatyam' v.s. gıbı hıtaplar kullanır. Fakat kımı zaman 'hacı' dıye de hıtap eder. Takılmıyorum buna. Telefonda nasıl kaydettıgını onemsıyorum bende ve yazdıgı hıtap hosuma gıtmıyor ama, degıstırmesını de ıstemedım. Demek kı o oyle olmasını ıstıyor. Benım ıstegımle yaptıgı vakıt, anlamını yıtırır zaten.

Son düzenleme:
bana misafirlerin yanında bazen hatun der.Bizim hatun... v.s.
hatun sanki daha çok saygı ifadesi gibi.
konuşmanın faydası olmadıysa takma bence. sen de herifüm de.
-tatlicadiarzu-

gerçekden yapıyla alakalı bir durum ...her insan sevgisini belli edemez..hele bunu
aşkım,sevgilim şeklinde söyleyemez...bu zorlada olacak bir şey değildir.
size karşı tutumunu bilemem tabiki ama bir tek bu kelimeleri kullanmıyor diye sevgisinden
şüphe etmemelisiniz.

biz genelde "aşkım canım ruhum bitanem..." diye hitap ederiz ancak eşim de sık sık "hatun" der. şakalaşırken aşkito falan da der.

bence böyle bişey için o değerli canını üzme.
Benim en özel ve duymak istediğim farklı bir hitabı var :kedi: illaki onu duymak istersen en masum anımda opuyorumnanaktan "aşkııımmm ben senin neyinim?" diye sorarım. ilk başta anlamazdı sadece "karımsın" derdi ben onu söyleyene kadar "başkaaaa?" diye sorarım. canımsın bitanemsin....ekler. artık biliyor benim ne duymak istediğimi. benim en sevdiğimi de hep en sona saklar opuyorumnanaktan

belki işe yarar sende de. ama dediğim gibi bunun için üzme tatlı canını.lmaz: :1hug:

benım esımde bırzamanlar hanım derdı bende ona bey derdım karsılık olarak.kızdıgımı farkettı bırdahada söylemedı.sımdıde ismimle hıtap eder genelde (onada sınır oluyorumya neyse )hanım demesınden ıyıdır sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…