• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin bana hitap şekli

Ben de hoşlanmazdım çocuk/kedi köpek sever gibi geliyor kulağa.
Hahahahhaha tostos :) adam kolaya kaçıyor bence kediye ayrı size ayrı seslenmemek için :)) Eşim de bana aşkım der %80 daha sonra yavrum, bebeğim kızınca da hayatım :KK70: Nedense hayatım = kızmak bizde. Bu aşkım da zamanla evrildi işi çoksa Şkum , Şku oldu :KK70:
Seninki iyiymiş ya

mutlu olmalısın bence ya içinden gelerek seviyor seni. sevgiden yani bu kelimeler. benim ağzımdan "gıbış" çıkmışlığı var :))

:D:KK53:

Hahahahhaha tostos :) adam kolaya kaçıyor bence kediye ayrı size ayrı seslenmemek için :)) Eşim de bana aşkım der %80 daha sonra yavrum, bebeğim kızınca da hayatım :KK70: Nedense hayatım = kızmak bizde. Bu aşkım da zamanla evrildi işi çoksa Şkum , Şku oldu :KK70:

Bizde de kızmalı hitap "Hayatım"dır. Hatta tam olarak şu kalıp: "Bak hayatım" :KK53:

Esim de benim ufak tefek olmama vurgu yaparak seviyor. Daha kadinsi bir sekilde hitap etsin isterdim.

biz kızınca adımızla sesleniriz mesela.
sen ikna olmayacaksın sanırım eceezgi eceezgi eşinle açıkça konuşsan?

Bir de benim en yakın arkadaşım bana minik kuş der tam tersi iri yarı şişman bir kadınım bence siz dış görünüşünüze takıyorsunuz ufak tefek olduğunuzdan ;) boşuna takmayın her gün küfür yiyen kadınlar varken sevgi sözcüklerine takmak ayıp değil mi biraz?

herkese selam
Birsey sormak istiyorum
Eşim evin içinde , dısarıda , telefonda bana sürekli hitap ederken
Minnoşum , pompişim, pamuğum falan diye hitap ediyor
Evin içinde mesela hanimiş benim minnoşum
Hanimiş benim pamuğum
Benim fındıgım cok güzel
Benim pamugum cok tatlı
Falan diyor
Bunların dısında bana karsı kullandıgı hiçbi kelime yok
Bazen tostosum falan da diyor

Evlenmeden evvel , karıcım , aşkım , bitanem , yavrum falan derdi

Şimdi hitap sekli ve sevgi biçimi hep böyle

Yerimde olsaniz tepkiniz düşünceleriniz ne olurdu?

Mest olurdum

Hepsini anladim.da pompişim ne demek?
Kendimi cocuk gibi hisseder uyarirdim sanirim.
Ben de öyle hissediyorum ama anlamıyor
Uyardıgımda napim minnoşum cok tatlısın aöa sen diyor hiç ciddiye almıyor ki

Back
X