buyuk miktarlardan mi bahsediyoruz burada,
kucuk miktarlari ben de esime soylemem, yani bilmesi gerektigini dusunmem veya direk unuturum zaten.
Ama buyuk miktarlarda elbette ayaginizi yorganiniza gore uzatmak icin sizin de bilmeniz sart.
boyle yapan adamin hesaplarini kontrol ederim saniyorum ki, normalde hic yapmadigim bir sey ama.
işte biz o miktar konusunda takılıp kaldık
çünkü 1 TL harcadıysa da haber versin diyen var annesinin 6 ay internetini ödedi diyen de
ne bileyim benim işyerime gelen sınırsız internet 77 TL
6 ay annesinin internetini ödemesi koymaz ki muhtemelen evlenmeden önce de o ödüyordur hatta muhtemelen interneti de evin oğlu bağlatmıştır
konu sahibine ailesine 100 TL ile bir şey aldırmayan adamın ona buna para dağıtması tabii ki olmaz
lakin her 50-100Tl harcamayı eğer bu son paramız değilse eşimize iletmek de yorar
şimdi geçen geldiğinde sen bana kahve ısmarladın
korona geçti sen geldin hadi yemeğe gidelim dedim hemen bunu eşime anlatacak mıyım
ya da ne bileyim işte çocuklar yurtdışıdan bilmez deyip değişik bir şey görüp hediye aldım bunu da mı söyleyeceğim
bence biraz da eş ailesine yapılan yardım konu oluyor yani parayı harcamak değil de nereye harcamak
şimdi çoğu kadın ama benim kişisel harcamam var çalışan kadın kuaförü ruju ojesi vs vs deniyor burada ama adam anasına 100 TL verince olmaz ailemizin rızkına bağlanıyor konu