• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin bana olan aşkı bitmiş !

Allah yardimciniz olsun. Insallah esinizin aski sevgisi bitmemistir.
Bugunlerde ben de esiniz gibi hissediyorum. Cok zor sizin icin de onun icin de.
Oyle hissetmesinin altinda ne var onu bulmaya calis derim.
Evliligini mi sorguluyor acaba.
Beklentileri mi karsilik bulmuyor
Yada klasik aldatan erkek sendromu mu

Bunu söyleyip bırakmadı sanırım.
Yani bir amaca yönelik kurulur bu cümle.
Neymiş amacı?
Boşanma konusunda da asla bırakmam seni demiş.
Nedir derdi o halde?

ne söylediğinden daha çok ne anlatmaya çalıştığı önemli..
davranışlarıyla bu sözler desteklenince iyi bir şey söylemediği kesin..

sorunu da konuşun? neymiş derdi? ne istiyormuş? sorun bunları..

Bende eskisi gibi olamadığımız söylemiştim ondan dolayı söyledi sanırım.

Hayatımız değiştirmeyi düşünmeyen bir insan, fazlasıyla evde olmaktan mutlu olan biri.
Muhtemelen beni kıracağını düşünmeden söyledi.

Başka birine ilgi duyuyor, hoşlanıyor olabilir mi?

Aldatmadığını düşünüyorum ama birinden hoşlandığını da hiç hissetmedim.

Sadece birbirimizle beraber vakit geçiremiyoruz eskisi gibi heyecan duyamıyoruz.
Herşey çok rutin...

Bunu söyleyip bırakmadı sanırım.
Yani bir amaca yönelik kurulur bu cümle.
Neymiş amacı?
Boşanma konusunda da asla bırakmam seni demiş.
Nedir derdi o halde?

Yani çok konuşmayı da sevmeyen birisi aslında. Ben şikayet edince halimizden böyle söyledi.
Eskisi gibi değiliz deyince, lafın gelişi aslında...

Siz olsanız kırılmaz mıydınız ?
Hiç değilse birşeyleri değiştirmeye çalışsaydık...

Mesela önceden ne istesem yapmaya çalışırdı.
Ocakta yıl dönümümüz var beğendiğim bir gümüş bir kolye istedim.
Hatta resmini gönderdim.
Sen böyle bir kadın değildin dedi :)
Sanki önemsemedi bile...

Eşim bana olan aşkının bittiğini sevgiye dönüştüğünü söyledi.
1 yıldır bunu düşünüyormuş.
Bu yaz tatilinde en ufak şeylerden kavga etmiştik zaten.
Daha önceden sesimizi bile yükseltmeyen bir çifttik.
Daha da kötüsü eşimin benim duygularımı anlamaması daha da kötüye gitmeye başladı.
Sanki ben yokmuşum gibi davranıyor,
evde tek uğraşı tv izlemek ve cep telefonunda oyun oynamak...
Kendimi çok kötü hissediyorum.
Ne yapmalıyım bilmiyorum.
Sana olan aşkım bitti ne demek.herkes biliyor aşkin bir süre sonra bittiğini bunu dile getirmek ne mana..

Bilemedim, yani abimiz bosanmak istemiyor ama evliligin gereklerini yerine getirmek de sitemiyor. Bir sorun konusun , ne istiyormus o zaman ?

hah işte tamam şimdi evlisiniz hayat bi rutine girmiş. ne onla olur ne onsuz böyle devam eder gider. bi sorun yok gibi. keşke bi çocuğunuz olabilseymiş rabbim inşallah nasip eder.

Hic ustune gitmeyin.lafinin arkasini da aramayin.ve en onemlisi kendinizde kusur asla bulmayin.birsey varsa zaten cikar ortaya.yani illa baska biri var anlaminda degil.bi sikintisi, beklentisi derdi vs.umarim yeniden huzuru yakalarsiniz ...

Aşk biter yerini ya sevgi alır ilişki yürür yada nefret alır ilişki biter... Ama evli bir erkeğin aşkım bitti demesi çok garip geldi ne bileyim çıkarken söylese sonucu ayrılık olur... ama evli olunca açıkçası sonunu çok kestiremedim... neticede aşk heyecan istek arzu ateş tir yani... eşiniz bunlaramı özlem duyuyor acaba... ama evlenince aşk bitse bile bu duyguları yaşıyorki insanlar evlilik sürüyor yani... evli olanlar bilirler... evet aşk bitiyor ama evlilik her yönüyle gayette güzel devam ediyor... yani aşkının bitmiş olması ama yerini sevgiye barıkmasından güzel ne olabilir ki.... peki problem ne o zaman... valla inşallah başka sorunlar yoksa... aşka bu kadar önem veriyorsa aşk arıyor olabilir o zaman ne diyeyim bilemedim ki valla....

Yani çok konuşmayı da sevmeyen birisi aslında. Ben şikayet edince halimizden böyle söyledi.
Eskisi gibi değiliz deyince, lafın gelişi aslında...

Siz olsanız kırılmaz mıydınız ?
Hiç değilse birşeyleri değiştirmeye çalışsaydık...

Mesela önceden ne istesem yapmaya çalışırdı.
Ocakta yıl dönümümüz var beğendiğim bir gümüş bir kolye istedim.
Hatta resmini gönderdim.
Sen böyle bir kadın değildin dedi :)
Sanki önemsemedi bile...

Canım 1 ay kadar önce facebook'ta bir reklam görerek jiwsa diye bir oyun aldım. Böyle ilişki oyunu gibi birşey. Eşinle veya sevgilinle oynuyorsun. Denemeni tavsiye ederim.

İnsanlar farklı farklı. Bazıları için sevgi ve saygı çok önemli, benim için ise aşk olmazsa olmaz.
Fakat aşk da herşey gibi emek istiyor. Yani bir gün yemeğini eksik etmedim, ütüsüz fanila giydirmedim v.b emek değil, duygu anlamında emek, duyguları canlı tutmak için de çabalamak gerekiyor bence.

Eşimle 4 yıl çıktık, 13 yıldır evliyiz, 2 çocuğumuz var. Neler neler yaşadık. (Mesela evliliğimizin 8. yılına kadar birbirimize deli gibi aşıktık, kedi köpek gibi kavga ederdik ama aşk her zaman vardı. Sonra, elimizde olmayan beklenmedik bir takım sebeplerle çok zor günler geçirdik. O zor günleri el ele atlatamadık. Birbirimize çok kırıldık. Birbirimizden uzaklaştık, soğuduk. Ben onun için yok gibiydim! Hasta oldum yüzüme bakmadı, günlerce parmağıma saçıma herhangi en ufak bir yerime bile dokunmadı, mecbur kalmadan konuşmadı. Ben de aynı şekilde tepki verdim. Günlerce aynı sofrada yemek bile yemedik. Hergün kavga, hergün kırıcı bir sürü konuşma vs vs. Tam 1 yıl böyle geçti. Nasıl olduğu çok uzun, onu sonra anlatırım Hoppa ama benim inadım sayesinde aşkı tekrar canlandırdık:KK68:.)

Biz öyle günleri bile telafi edebildiysek bence senin şu anda yaşadığın çok daha kolay telafi edilebilecek birşey.
Fakat ortak birşeyler yaşayamıyorsan, romantik ortamlara giremiyorsan, eskiden bulunduğun ortamlara giremiyorsan sadece kırılıp dır dır etmekle o aşk geri gelmiyor! Bazen yaşayarak hatırlamak gerekiyor! Yaşayarak o duygular tekrar canlanıyor! :KK68: ) Belki bahsettiğim oyun o duyguları canlandırmanıza yardım edebilir.

Yine monoton bir duruma geldiğimiz ve ben "hıııı birşeyleri değiştirmem lazımHoppa" dediğim bir dönemde, (yaklaşık 1 ay önce) jiwsa reklamı gördüm ve aldım. Pahalı birşey değil zaten. İçinde bir sürü soru var, görevler var. O soruları birbirine soruyorsun, sorulara kurallara göre cevap veriyorsun. Yani nasıl anlatsam mesela diyorsun ki sence ben en çok kimin yanında huzurluyum. (ama bu soruya cevap olarak çocuğunu söyleyemiyorsun) veya diyorsun ki son 1 yıl içinde sırf beni mutlu etmek için vazgeçtiğin birşey var mı? Görevler daha daha enteresan ve insanı mutlu ediyor :D. Şimdi burdan yazınca çok yavan gibi geliyor ama öyle değil. Çok düşündürücü, farketmeni sağlayan bir oyun. Sırf o oyun yüzünden biz şimdi eşimle 1 ay öncesine göre çooook daha yakın ve neşeliyiz. :KK50:

Al oyunu, önce sen bi oku öğren, cevaplarını da hazırla :KK39: :KK70: eşine de de ki, lütfen bir kere oynayalım de. Bu kadarcık hatrım yok mu sende de, ikna et.
Belki işe yaramaz, ama denemekle de bir şey kaybetmezsin... :)

Ask gelip gecicidir , kalici olan sevdigir ..ama senin esin ilgisizlesmis ..

Bence uzerine gitmeyin! Birakin sizi ozlesin! Siz inadina mutlu olun, gulun, dans edin, bakiminizi kesinlikle birakmayin. Evin icinde civil civil olun ve sanki onu umursamiyomus gibi yapin. Emin olun kafasi DANK edicek!
Ama siz uzerine giderseniz sikilicak oflayip poflayacaktir. Bu erkek milleti bir tuaf, zor kadin seviyorlar. Baktilar kadin takmiyo zorlarina gidiyor.

Öncelikle sizi çok iyi anlıyorum. Yaşam tarzınızı, mesleğinizi ve ilgilerinizi bilmiyorum. Ama bence siz kendi hayatınızda rutini kıracak birşeyler yapın.Klasik olacak ama hobi edinin. Mesela spor yapın, dans kursuna gidin. Hayatın bana öğrettiği ve çoğu zaman işime yarayan en önemli şey ise özellikle ikili ilişkilerde oluruna bırakmak oldu. Siz bu esnada kendinizi suçlayıp hayatı kendinize zindan etmeyin, veya hatalı aramayın. Eskisinden daha mutlu, daha pozitif olun.Eşinizle sürekli bu konuyu konuşup ikinizin de canını sıkmayın. Ama ona olan ilginizi ve sevginizi de ihmal etmeyin. Umarım herşey istediğiniz gibi olur.

Canim benim baska dertleriniz yoksa bunu kendinize dert etmeyin. Uzmanlar bile diyor askin omru sukadar diye . Hakikaten de oyle. Ben de esime kurdum bu cumleyi artik sana eskisi gibi asik degilim oyle olmasini cok isterdim askim sevgiye donusmus dedim anlattim ona. Simdi dusundum de cok mu uzuldu acaba diye sanmam. Degosen bisey olmadi adamda mutluysa ever dunyanin en asik adami degilse ruhsuzun teki. Onun icin bence aski degil de sevginizi kaliteli yasamaya bakin. Birlikte yapabilecek o kadar cok sey var ki. Severseniz cok parcali puzzle larla baslayabilirwiniz ise. sevginiz daim olsun

Back
X