• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin bana olan aşkı bitmiş !

Eşim bana olan aşkının bittiğini sevgiye dönüştüğünü söyledi.
1 yıldır bunu düşünüyormuş.
Bu yaz tatilinde en ufak şeylerden kavga etmiştik zaten.
Daha önceden sesimizi bile yükseltmeyen bir çifttik.
Daha da kötüsü eşimin benim duygularımı anlamaması daha da kötüye gitmeye başladı.
Sanki ben yokmuşum gibi davranıyor,
evde tek uğraşı tv izlemek ve cep telefonunda oyun oynamak...
Kendimi çok kötü hissediyorum.
Ne yapmalıyım bilmiyorum.
Aşk zaten geçici bir duygu .. Sevgi çoğalan ve aşk denen histen çok daha sağlam bir duygu .
Çoğu erkek sizin eşiniz gibi evde benim eşim de aynı tv ve tel de oyun ..
Sohbet ederiz ama çok fazla değil .. Ama artık ben buna takmıyorum .. Bazı şeyler çok aşırı olmadıkça
olduğu kabullenmek gerekli .. Her akşam sohbet falan olmuyor . Zaten sürekli birlikte olduğun biriyle de hergün sürekli
sohbet edecek konu bulmak da zor .
Ama eşinizin aşk bitti demesi bir kadın için evet kırıcı .. Ama evliliği yıllanıp da aşkı sevgiye dönüşmeyen biri mi var mı
aramızda ..

üzülerek söylüyorum ki,kk da bu şekilde başlayan ne akdar konu varsa,sonu hep"başka kadın" la bitti..
umarım sizinki farklı olur..
yoksa aşk dönem dönem azalır,bazen canlanır,aşk emek ister neticede..sevgiye dönüşür,bazen baba olur,bazen eş bazen ateşli sevgili..üstesindne gelinebilecek şeyler..ama dediğim gibi umarım arkasından başka şeyler çıkmaz...

İşte bu yüzden evlenmeyi düşünen bekar kızlar sizlere sesleniyorum.sevgilinizin size olan büyük aşkının ardındaki davranışlara aldanmayın.Onun çok ötesindeki kişiliğini,insanlığını anlamaya,tanımaya çalışın kii (mutlaka bi gün) heyecan,aşk bitince bi dediğinizi 2 etmeyen adam herşeye 'hayır'der olmasın...

aşk biter tabiiki , aynı heyecanı hissedemezsin hormonlar kimya hep aynı olmazki.. bende kocama aşık değilim. ama çok seviyorum canımı veririm. o benim kıymetlim.

Aşk biter ya da bitmez, ilk günkü kadar sevilir ya da sevilmez en önemli şey bence bunların dile gelmesi,
Belki 10- 15 senelik evlilerin hisleri kontrol edilse, hepsi derin derin bu konu hakkında düşünse belki hepsinde aşk bitmiştir
Ama kimse birbirinin yüzüne kalkıp direk bunu söylemez, bunlar karşıdaki insanı kıran, üzen mevzulardır
Açıkcası gerçekten karısıyla mutlu olan adam bu hissettiğim ne aşk mı sevgi mi diye de ayrıntılı düşünmez.
Çok üzgünüm ama kocanız birisine karşı bir aşk, heyecan duymuş da, sizde onu hissetmediği için bu kanıya varmış gibi geldi.

Eşim bana olan aşkının bittiğini sevgiye dönüştüğünü söyledi.
1 yıldır bunu düşünüyormuş.
Bu yaz tatilinde en ufak şeylerden kavga etmiştik zaten.
Daha önceden sesimizi bile yükseltmeyen bir çifttik.
Daha da kötüsü eşimin benim duygularımı anlamaması daha da kötüye gitmeye başladı.
Sanki ben yokmuşum gibi davranıyor,
evde tek uğraşı tv izlemek ve cep telefonunda oyun oynamak...
Kendimi çok kötü hissediyorum.
Ne yapmalıyım bilmiyorum.
Gerçekten saçma bir muhabbet olmuş. Yani böyle bir durum varsa sıcağı sıcağına konuşmak en doğrusu.
Aşk sevgiye dönüşmüş olabilir ama niye şimdi bunu dile getiriyorsun diye sorsaydınız keşke. Ya da neden 1 yıldır :KK57: bu konuyu düşünüyormuş? Ona göre ciddi bir sorun mu var ortada? Tekrar aşk mı istiyormuş hayatında? Bu 1 yıldır bir çözüm önerisi oluşmuş mu kafasında? Aşkımızı mı yeniden alevlendirelim yoksa sen başka limanlarda mı aşk ayarışına çıkacaksın deseydiniz.
Allahım ya rabbim, ne kafa bu erkek milleti?

Aşkın bitmesi gayet normal zaten .Sonsuz aşk mı var allahaşkına . Sevgili iken özene bezene yanımıza gelen erkekler evlenince neden bir magandaya dönüşüyor . Kadınlar da ona keza . Aşk biter elbet ama söylemesi kaba olmuş . Sorduk mu sanki herife bak .

Back
X