Eşimin bana ulaşamayıp eve gelmesi

MakeupAyla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2019
130
-36
26
37
Merhaba olay şu şekilde gelişti
Benım bebeğim gece Uyumadı uyumayınca bende sabah kalkınca gozumu acamadım sonra eşim işe gitti bende uyuyup kaldım çocukla bırlıkte o yatınca yattım bı zil calıyo bırden kalktım kım dıye aklıma eşim olca gelmedi kargocumu kımkı böyle calan dedım yani.zaten bı anda kalktım dıye anıden sag bacagım tutmadı bıanda yere dustum dort el ustunde kapı acmaya gıttım yerde emekleyerek kalkamadım tutmadı bıan bacagım.iyiyim ama sonra gectı.bana dıo nerdesın askım sen arıyom o kadar acmıyon te ıs yerınden ızın alıp geldım yaptıgın işmi sımdı senın bu kadar uyunurmumu ne dedi bişi yoruldum uyudum bu kadar merak etcenı ne bılım uyanırım sandım yanı benımde modumu dusurdu verdıgı tepkı sonra agladım.bana dıyo ben evden cıkarken uyuyodun yok dedm uyumuyodum bısı oldu sandım dıo herkesı aramıs komşuma kadar dısarımı cıktı acaba dedım dıyo ama haber verırdı dıyo fln bıda böyle yapma haber ver dedı.ben o kadar uyucamı dusunmedım zaten.sonra bana dıyo nolcak senın bu halın dıyo ben dedım ne varmıs halımde böyle uykusuz fln dıyo.bende dedım benle alakalı değil,cocukla ılgılı dedım yanı benmı yapıyom dedım cocukla ılgılı.bende onu dıyorum dıyo .gecer dedım bıraz daha buyusun ne dıyım.kalbımı kırdın dedım yanı oyle tepkımı verılır.bu kadar ısı bırakıp eve gelcek kadar ne var? uykusuz olup uyudugumu tahmın etmıs ıkı kısı ailemden.bu neden etmıyo yanı.uyuyodur ha dıyıp kalkınca acar dıye malmı ne dıyesım var cıdden ya belkıde bırsey yoktur sıze gore ama ben sınırlendım ozur dılerım

Son düzenleme:
Ay ne var bunda ya adam merak etmiş sizde emekleyerek kapı açıp onu boşa gelmedim bak dedirtmişsiniz

Emekleyerek kapı açacagınıza biraz düzelmeyi bekleseydiniz

Eşiniz kötü bir şey yapmamışta söylememiş te ayol ne yapsa suç

Erkekler ezilemez kadınlar yeter artık durun gı durun şakaaa

Merak edip gelmiş ne var ki bunda ?
Onemsemis,merak etmiş.
Sen neden bu kadar rahatsız oldun ki..
Ben anlayamadım seni.
Adam sorsa bir dert,sormasa bir dert .
Merak edip gelmiş ne var ki bunda ?
Onemsemis,merak etmiş.
Sen neden bu kadar rahatsız oldun ki..
Ben anlayamadım seni.
Adam sorsa bir dert,sormasa bir dert .
Yok bacım dogru dıyok bıanda o kadar hısımla sey yaptıkı yanı kızdı gıbı geldı yanı

Ama ısrarla calıyodu kapıyı bekleyemedım oyle kım oldunuda bılmedımden gıttım actım

Bunda dert edecek ne var? Adam ne kadar merak ettiyse eve gelmiş aklına neler geldi kim bilir. Bende ulaşamasam korkudan çok fena çatarım sevdiğim insana. O kadar sese bebeğiniz nasıl uyanmadı?

Son düzenleme:

Adam haklı bir endişe yaşamış ; çocuğunuz ve sizin için endişelenmiş.

Çocuğunuz 2 yaşında ;eşiniz 2 yaşında bir çocuğun çok uzun saatler ve deliksiz uyuyabileceğini düşünmemiştir. Çocuk uyanınca, sizin de uyanacağınızı düşünmüştür.

Erkek olmakda zor ne yapsa kabahat oluyo adam merak etmiş napsın umursamasa daha kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…