Eşimin bana ulaşamayıp eve gelmesi

Sinirlenecek bişey göremedim, normali budur, benim eşim de bama ulaşamasa direk eve gelirdi

Adam korkup paniklemiştir, defalarca aramıştır ses soluk çıkmayınca eşime mi bir şey oldu çocuğuma mı diye apar topar gelmiştir.

Adam kendisi komşuyu aramiş sormuş sonuçta, aramişken "bir bakar misin?" diyebilirdi gayet, yola cikip eve ulaşmasi vakit alir zaten, bu kadar komşu kapiyi çalsa bu kadar olay olmazdi bence.
Bu kisim saçma olmuş.

bir defa arayıp merak etmese "kocam beni merak etmedi, ya başıma bir şey gelmiş olsaydı?" diye başlık açacağınıza o kadar eminim ki... yani yarattığınız izlenim öyle maalesef.

Adam kendisi komşuyu aramiş sormuş sonuçta, aramişken "bir bakar misin?" diyebilirdi gayet, yola cikip eve ulaşmasi vakit alir zaten, bu kadar komşu kapiyi çalsa bu kadar olay olmazdi bence.
Bu kisim saçma olmuş.
Panikle düşünememiş olabilir veya belki kapıyı çalmasını istedi açan yok denildi adam korktu bilemeyiz, bende hipotansiyon sorunu var, bazen olmadık yerde olmadık zamanda düşüyor, hamileyken tansiyonum düştü arkadaşımla otururken bayılmışım, o panikle direkt eşimi aramış adam işyerinden kan ter içinde geldi, oysa benim alışık olduğum bir şey bayılmak ama arkadaşım ilk defa şahit olduğundan çok korkmuş eşimi aramış, eşimin aklı çıkmış yollara düşmüş, oysa o an yapılacak ilk şey hastaneye gitmek ama bazen insan panikle düşünemiyor.

niye bu kadar dert ettiniz anlamadım. telefonda konuşurken zınk diye uyuyakaldığımda eşim nöbetten çıkıp eve gelmişti, o anın korkusuyla o da kızmıştı vs ama ertesi günden beri bu olayı güle güle anlatıyoruz

eğer gelmeseydi kocam beni merak bile etmedi diye konu açardınız daha ne istiyorsunuz ne güzel merak edip gelmiş işte. şükredeceğinize şikayet ediyorsunuz

Benim eşim de bir kez aynı şekilde davrandı, ama siz biraz abartmissiniz. Adam merak etmis gelmis işte

Başima hiç gelmedi doğrusu boyle acil korkutucu bir şey. Yani kronik rahatsizlik yoksa karşimdaki kişide, belli bir süre ulaşamadim diye aklima ilk gelen şey kesin bir şey oldu olmuyor benim.

Ama kronik rahatsizligi olan tanidigim var. Ona gore onlem aldilar, kadinin da bebegi var, evde bir sey olursa eşi gorebiliyor uzaktan. Bu da bundan sonrasina bir cozum olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…