Esimin bana yaptigi psikolojik siddet

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
Bir süredir işsizim. Eşim de bu durumdan şikayetçi. Aramız iyi iken sorun yok ama kavga ederken sen zaten napiyosun ki , ben meşgul insanım, bunu da yap yani diyerek beni aşağılıyor. Sen çalışmak istemiyosun, yatmayı seviyosun, bi kahvaltı bile hazirlamiyosun gibi bir sürü cümle....
Bu akşam aynısı tekrarlandı, dışarıdaydım eşimin gelmesine yakın eve geldin yemekleri koyuyorum, arabadan konu açıldı, pasta cilaya vermis. En az 300 tl. Ben de bana da sorsaydın keşke dedim. Vay efrndim parasini o veriyormus(!) Mesgul inşanmış , ben de evde oturuyorum ama sorumluluk sahibi olmasam sen işten gelmeye yakın eve gelmezdim dışarda olurdum dedim. Sabah çıkıp akşam gelirdim dedim. Ayrıca o parasını veriyorum dediği arabayı benim ve o çalıştıkları ile aldık, ancak şimdi çalışmıyorum diye gözünde kıymetsiz olduk.
Her tartışmada böyle gurur kırıcı davranıyor. Oturup konuşamıyoruz da , ilk gün küs durup ertesi günü hicbir şey olmamış gibi gelir konuşur. Iletişim de kuramıyoruz. Kapatıyor kendini. Erkekler kadinlari banka gibi görmekten ne zaman vazgeçecek? Elbette yine çalışacağım ama ondaki bu tavır beni evin içinde gereksiz hissettiriyor. Ayrıca birlikte iş arıyoruz yani. Ben bu adamla ne yapayım bilmiyorum. Şu an yine küsüz. Eminim yine konuyu açıp da konuşmayacağız. Ama bir kavgada aynı şeyleri yine duyacağım..... baskıdan yıldım. Evlendigime pisman olduğum zamanlar oluyor...

Tek kişinin maaşı cok mu zorluyor?
ama yine de boyle konusulmaz ya...soğur ya insan....
Elbette çift maaş gibi değil ancak bile isteye evde oturmuyorum sonuçta. Geçen gün bir arkadaşım vesile oldu iş görüşmesine gittim, bu sabah diyor ara bakalım sor x'e bir haber var mıymış.. kaç kez aradım sordum daha fazla aramak yüzsüzlük olur diyorum her seferinde haber çıksa zaten arar, ne bu baskı yani...

Ben olsam buna yemek falan yapmam ya.
Gerçekten çok sinir bozucu 3kuruş parasıyla efe olmuş başınıza.
Allah yardımcın olsun ama çekmesi inanılmaz zor!
Degil mi ya bende yapmam yemek falan zıkkım yesin konu sahibesi çalışıyormuş zaten simdi işi yok diye mi kıymetsiz oldu
İnanin benim eşim su anda konum olarak iyi bir yere geldi cok şükür yani seneler sonra cokkkk ama cok maddi sıkıntı cektik simdi gayet iyi bir maaşı var amma evde 2 çocukla akşama kadar halimi görünce senin işin daha zor diyor ki demeli de ne demek işin yok degersizsin nefret ediyorum böyle düşünen adamlardan
Eğer esim bana da dese valla iste kapı aha da sapı derim yok oyle kazanınca iyi olmayinca kötülemek

Degil mi ya bende yapmam yemek falan zıkkım yesin konu sahibesi çalışıyormuş zaten simdi işi yok diye mi kıymetsiz oldu
İnanin benim eşim su anda konum olarak iyi bir yere geldi cok şükür yani seneler sonra cokkkk ama cok maddi sıkıntı cektik simdi gayet iyi bir maaşı var amma evde 2 çocukla akşama kadar halimi görünce senin işin daha zor diyor ki demeli de ne demek işin yok degersizsin nefret ediyorum böyle düşünen adamlardan
Eğer esim bana da dese valla iste kapı aha da sapı derim yok oyle kazanınca iyi olmayinca kötülemek
Her şeyi birlikte yaptık inanın. Beraber olmasaydık zordu, ama çalışmayınca kıymetimiz kalmadı demek ki. Uzun bir süre de olmadı zaten. Keyfi bir durum değil. Kavga anlarında hep burdan vuruyor beni. Yemek yapmamayı da denedim. Bu kez yine kötü olab ben oldum. Şaşırdım kaldım artık.

Elbette çift maaş gibi değil ancak bile isteye evde oturmuyorum sonuçta. Geçen gün bir arkadaşım vesile oldu iş görüşmesine gittim, bu sabah diyor ara bakalım sor x'e bir haber var mıymış.. kaç kez aradım sordum daha fazla aramak yüzsüzlük olur diyorum her seferinde haber çıksa zaten arar, ne bu baskı yani...
Tahmin ediyorum...annem yapardi bunu bana buz gibi olurdum,insanin üstüne garip bişey çöküyor o an...
Tek önerim gormezden gelmen ama yalan yok tam boşanmalik 😕

Her şeyi birlikte yaptık inanın. Beraber olmasaydık zordu, ama çalışmayınca kıymetimiz kalmadı demek ki. Uzun bir süre de olmadı zaten. Keyfi bir durum değil. Kavga anlarında hep burdan vuruyor beni. Yemek yapmamayı da denedim. Bu kez yine kötü olab ben oldum. Şaşırdım kaldım artık.
Tamam da ama olur mu boyle hani hastalikta saglikta iyi gunde kötü günde sözüne ne oldu ne zaman yitirdi bu kadar anlamini
Sinir oluyorum ben şu erkeklerin tavırlarına inan ki eve para getirince ağa paşa oluyor birde trip atiyor kendi işsiz kalsa ne olucaktı peki
O zaman demek sende getirdigin bir ekmegi dahi benim param diyeceksin ondan anlıyor

Tahmin ediyorum...annem yapardi bunu bana buz gibi olurdum,insanin üstüne garip bişey çöküyor o an...
Tek önerim gormezden gelmen ama yalan yok tam boşanmalik 😕
Bir kızım var öyle kolay olmuyor. Destek de alamıyorum çünkü aileme anlatmıyorum onları üzmemek adına... Ben de artık şaşırdım iyice hep içimde büyütüyorum:(

Back
X