- 4 Şubat 2019
- 4.213
- 9.023
- 158
- Konu Sahibi Mihmandar_34
Şuan çalışıyorum ama bir gün işsiz kalırsam diye o kadar korkuyorum ki böyle konular okudukça
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonuçta derdim var köşesi... bazı insanlar yorum yapmak için yapıyor sanki. teşekkür ederim.İyi olsa niye konu açsın ki. Buraya çok mutluyum diye konu mu açılır
Aslında evlilik bu değil.Şuan çalışıyorum ama bir gün işsiz kalırsam diye o kadar korkuyorum ki böyle konular okudukça
evet. doğruAslında evlilik bu değil.yanlış bir örnek elbette..
kadınlar, kendi kendilerini bu duruma getirdiler, ev hanımlığını aşağılayan bir gurup varya, işte onlar...Bir süredir işsizim. Eşim de bu durumdan şikayetçi. Aramız iyi iken sorun yok ama kavga ederken sen zaten napiyosun ki , ben meşgul insanım, bunu da yap yani diyerek beni aşağılıyor. Sen çalışmak istemiyosun, yatmayı seviyosun, bi kahvaltı bile hazirlamiyosun gibi bir sürü cümle....
Bu akşam aynısı tekrarlandı, dışarıdaydım eşimin gelmesine yakın eve geldin yemekleri koyuyorum, arabadan konu açıldı, pasta cilaya vermis. En az 300 tl. Ben de bana da sorsaydın keşke dedim. Vay efrndim parasini o veriyormus(!) Mesgul inşanmış , ben de evde oturuyorum ama sorumluluk sahibi olmasam sen işten gelmeye yakın eve gelmezdim dışarda olurdum dedim. Sabah çıkıp akşam gelirdim dedim. Ayrıca o parasını veriyorum dediği arabayı benim ve o çalıştıkları ile aldık, ancak şimdi çalışmıyorum diye gözünde kıymetsiz olduk.
Her tartışmada böyle gurur kırıcı davranıyor. Oturup konuşamıyoruz da , ilk gün küs durup ertesi günü hicbir şey olmamış gibi gelir konuşur. Iletişim de kuramıyoruz. Kapatıyor kendini. Erkekler kadinlari banka gibi görmekten ne zaman vazgeçecek? Elbette yine çalışacağım ama ondaki bu tavır beni evin içinde gereksiz hissettiriyor. Ayrıca birlikte iş arıyoruz yani. Ben bu adamla ne yapayım bilmiyorum. Şu an yine küsüz. Eminim yine konuyu açıp da konuşmayacağız. Ama bir kavgada aynı şeyleri yine duyacağım..... baskıdan yıldım. Evlendigime pisman olduğum zamanlar oluyor...
Asla aşağılamıyorum. Önemli olan eşine iyi günde kötü günde destek olmak. Bu destek sadece maddi anlamda değil. Ancak erkekler böyle değil... En azından benim eşim .kadınlar, kendi kendilerini bu duruma getirdiler, ev hanımlığını aşağılayan bir gurup varya, işte onlar...
Ee hep ayri ve olumsuz konu? Bosansin mademİyi olsa niye konu açsın ki. Buraya çok mutluyum diye konu mu açılır
kadınlar çalışcaz çalışcaz diye tutturmuyorlarmı...al işte, çalışmayıncada bunlar başa geliyor, merak etme günümüzde çoğu erkek bu şekilde beklenti içinde, hatta kaynanalar bile çalışan gelin olsun diyor...kadın asgari ücret alıyor, aldığı süsüne püsüne, giyimine, kreş yada bakıcıya gidiyor, elde var sıfır...Asla aşağılamıyorum. Önemli olan eşine iyi günde kötü günde destek olmak. Bu destek sadece maddi anlamda değil. Ancak erkekler böyle değil... En azından benim eşim .
Ayrı değiliz. Boşanmak da öyle kolay olmuyor. Ve evet burası derdim var köşesi olduğu için olumsuz konular açılıyor genelde.Ee hep ayri ve olumsuz konu? Bosansin madem
Boyle diyip 1 ay once 2.cocugu dusunuyodunuz valla hakediyosunuz burda aglanmayinAyrı değiliz. Boşanmak da öyle kolay olmuyor. Ve evet burası derdim var köşesi olduğu için olumsuz konular açılıyor genelde.
Haketmek mi?Boyle diyip 1 ay once 2.cocugu dusunuyodunuz valla hakediyosunuz burda aglanmayin
Siz çalışırken nasıldı eşinizin davranışları?Bir süredir işsizim. Eşim de bu durumdan şikayetçi. Aramız iyi iken sorun yok ama kavga ederken sen zaten napiyosun ki , ben meşgul insanım, bunu da yap yani diyerek beni aşağılıyor. Sen çalışmak istemiyosun, yatmayı seviyosun, bi kahvaltı bile hazirlamiyosun gibi bir sürü cümle....
Bu akşam aynısı tekrarlandı, dışarıdaydım eşimin gelmesine yakın eve geldin yemekleri koyuyorum, arabadan konu açıldı, pasta cilaya vermis. En az 300 tl. Ben de bana da sorsaydın keşke dedim. Vay efrndim parasini o veriyormus(!) Mesgul inşanmış , ben de evde oturuyorum ama sorumluluk sahibi olmasam sen işten gelmeye yakın eve gelmezdim dışarda olurdum dedim. Sabah çıkıp akşam gelirdim dedim. Ayrıca o parasını veriyorum dediği arabayı benim ve o çalıştıkları ile aldık, ancak şimdi çalışmıyorum diye gözünde kıymetsiz olduk.
Her tartışmada böyle gurur kırıcı davranıyor. Oturup konuşamıyoruz da , ilk gün küs durup ertesi günü hicbir şey olmamış gibi gelir konuşur. Iletişim de kuramıyoruz. Kapatıyor kendini. Erkekler kadinlari banka gibi görmekten ne zaman vazgeçecek? Elbette yine çalışacağım ama ondaki bu tavır beni evin içinde gereksiz hissettiriyor. Ayrıca birlikte iş arıyoruz yani. Ben bu adamla ne yapayım bilmiyorum. Şu an yine küsüz. Eminim yine konuyu açıp da konuşmayacağız. Ama bir kavgada aynı şeyleri yine duyacağım..... baskıdan yıldım. Evlendigime pisman olduğum zamanlar oluyor...
Boyle koca ve kayinvalide olsa birak ikinciyi birinciyi bile yapmazdim!Haketmek mi?
Onun da açıklaması var, ancak sizin gibi kadınların aciklamasi yok maalesef. Fiziksel ve psikolojik şiddeti kimse hicbir canlı haketmez.
Sizinde mi esiniz boyle?Ben de 4 senedir işsizim.
Yoldan geçen kedi bana baksa kesin işsizim diye bakıyodur diye paranoya yaptım ben.
Bana da bunlar dense ben de çok kırılırım
Cok haklısın. Işsiz olmak yeterince üzüyor. Bi de böyle denilince hepten çıldırıyor insan.
Kendisine hiç sordun mu??
" bu tavrının nedeni nedir diye?
Insan sevmediğini yük olarak görür. Sen beni yük görüyorsun.
Insan ailesi için yaptıklarıni hesaplamaz. Saymaz
Ama sen beni hesapliyorsun.
Eger kabullenemedigin seyler varsa açıkça söyle. Ben de ona göre yolumu çizeyim "
Aynen böyle konuş eşinle.bak bakalim ne diyor.
4 senedir işsizimŞuan çalışıyorum ama bir gün işsiz kalırsam diye o kadar korkuyorum ki böyle konular okudukça
Ay yok Allaha milyonlar adedince şükürler olsun.Sizinde mi esiniz boyle?