Esimin bana yaptigi psikolojik siddet

Tamam da ama olur mu boyle hani hastalikta saglikta iyi gunde kötü günde sözüne ne oldu ne zaman yitirdi bu kadar anlamini
Sinir oluyorum ben şu erkeklerin tavırlarına inan ki eve para getirince ağa paşa oluyor birde trip atiyor kendi işsiz kalsa ne olucaktı peki
O zaman demek sende getirdigin bir ekmegi dahi benim param diyeceksin ondan anlıyor
Çok zor inanın. Her defasında sineye çekmeye çalışıyorum ama senin paran benim param demeye başlayınca insan aile olduğunu unutuyor nerde yaşıyorum diyorsun. Beraber mutlu olmak varken seni sadecd banka olarak görmesi çok aşağılayıcı.:(

Degil mi ya bende yapmam yemek falan zıkkım yesin konu sahibesi çalışıyormuş zaten simdi işi yok diye mi kıymetsiz oldu
İnanin benim eşim su anda konum olarak iyi bir yere geldi cok şükür yani seneler sonra cokkkk ama cok maddi sıkıntı cektik simdi gayet iyi bir maaşı var amma evde 2 çocukla akşama kadar halimi görünce senin işin daha zor diyor ki demeli de ne demek işin yok degersizsin nefret ediyorum böyle düşünen adamlardan
Eğer esim bana da dese valla iste kapı aha da sapı derim yok oyle kazanınca iyi olmayinca kötülemek
Valla konu sahibinin hemen atağa geçmesi lazım. Yoksa bu vasıfsız eleman daha çok üzecek gibi😔
Allah hidayet versin ya ne diyeyim ki ?
Eşinize maşallah. Ne kadar doğru bir adamla evlenmişsiniz.

Valla konu sahibinin hemen atağa geçmesi lazım. Yoksa bu vasıfsız eleman daha çok üzecek gibi😔
Allah hidayet versin ya ne diyeyim ki ?
Eşinize maşallah. Ne kadar doğru bir adamla evlenmişsiniz.
Ne gibi ataktan bahsediyorsunuz? Aileme ya da ailesine söylesem yine üzülen ben olacağım o yüzden onları da dahil etmek istemiyorum.

Eş olmayı, aile olmayı idrak edemeyen erkek kafası malesef.

İkinci çocuk için konu açmıştınız daha önce, hersey bir tarafa sizi bu kadar yoran bir eşiniz varken iyice üzerine düşünmeniz lazım, doğru karar mı diye.

Demek ki seninle calisiyorsun diye evlenmis. Asiri menfaatci biri gibi geldi bana. Cok itici bir durum insan sogur. Bir sure tavir koymaniz lazim. Alttan almayin

Neden calismayan hanimlara tum gun evde yatiyor muamelesi yaparlar anlamiyorum. Bir hafta evin camasiri, bulasigi, utusu, temizligi, yemeginin sorumlulugunu alsa gorur evde yatiyor muymussunuz.. Hazir yemek, hazir camasir bulasik olunca hersey kolay geliyor insanlara. Ben de bunu anlamiyorum

yeni moda eş parası yemek erkeklerde.

eski sevgilim de işsizim diye (ki sebeplerim vardı) her daim bana üstten bakıp böyle küçümsemeye başlamıştı. halbuki ilk zamanlar o işsizdi ben ona öyle laflar etmemiş hep pozitif konuşmuştum.

yerinizde olsam hırs yapar çok güzel bir kariyer yapar sonra her gün o adamı küçümser ezerdim. o arabayı da kendim kullanırdım pasta cilalı haliyle ;)

yeni moda eş parası yemek erkeklerde.

eski sevgilim de işsizim diye (ki sebeplerim vardı) her daim bana üstten bakıp böyle küçümsemeye başlamıştı. halbuki ilk zamanlar o işsizdi ben ona öyle laflar etmemiş hep pozitif konuşmuştum.

yerinizde olsam hırs yapar çok güzel bir kariyer yapar sonra her gün o adamı küçümser ezerdim. o arabayı da kendim kullanırdım pasta cilalı haliyle :KK66:
Erkek boyunduruğu altında olmaktan nefret ediyorum, ama o da ben olmasam taş 4 duvar içinde yaşayacak, eve yuva halini veren karı kocadır. Çocuktur. Sıcak bir çorbadır. Kim bilir kimin ahını aldım böyle bir eş nasibim oldu.

Erkek boyunduruğu altında olmaktan nefret ediyorum, ama o da ben olmasam taş 4 duvar içinde yaşayacak, eve yuva halini veren karı kocadır. Çocuktur. Sıcak bir çorbadır. Kim bilir kimin ahını aldım böyle bir eş nasibim oldu.

haklısınız.

ki şu an kazandığı para da ikinizin parası. senin benim param muhabbeti evlilikte çok kötü.

kaldı ki işsizsiniz şu dönemde diye evde ona işlenmek zorunda değilsiniz.

haklısınız.

ki şu an kazandığı para da ikinizin parası. senin benim param muhabbeti evlilikte çok kötü.

kaldı ki işsizsiniz şu dönemde diye evde ona işlenmek zorunda değilsiniz.
Suan oturduğumuz ev kp nin, kavga esnasında çok git dediğim zaman asıl gidecek olan sensin bu ev benim diyor mesela. En basit örnek. Çok yaralayıcı..

Suan oturduğumuz ev kp nin, kavga esnasında çok git dediğim zaman asıl gidecek olan sensin bu ev benim diyor mesela. En basit örnek. Çok yaralayıcı..
Haddim degil ama iyiliginiz icin soyluyorum ikinci cocuk fikrini silin bence kafanizdan. Herseyi cok bilen beyefendi kendi kendine yapsin cocugu cok istiyorsa, size ise yaramaz muamelesi yapmayi cok iyi biliyor ya kendisi ise yarasin.

Ben bu erkeklerin evin içinde ne yapiyosun lafina ayar oluyorum. Yani deyin ki işe ben giriyim bir ay sen evle ilgilen? En ufak bi elestiride bulunsaniz boşanmaya kalkarlar . Gerçekten çok yanlış yetistiriliyor bu erkekler.

Ben bu erkeklerin evin içinde ne yapiyosun lafina ayar oluyorum. Yani deyin ki işe ben giriyim bir ay sen evle ilgilen? En ufak bi elestiride bulunsaniz boşanmaya kalkarlar . Gerçekten çok yanlış yetistiriliyor bu erkekler.
O yüzden bu haldeler zaten. Annesi çocuklarını ne yazık ki şımarık, biseyi beğenmeyen, ukala tipler olarak yetiştirmiş.

Back
X