Eşimin baş belası ailesi

Onlara karsilik vermek daha da korukluyo
Olayları tecrubeyle sabit.
Anliyorum o an kizginlikla soyleniyo
Abliyorum dayanilmiyo ama o an agizdan cikani kulak duymuyo ve pismanlik getiriyo.
Konusurlar ailesi yani
Benim esimde konusuyo mudahale etmek istedim kardesim,annem senden mi izin alcam dedi
Sustum.
Yuttum.
Beni muhattap etmesinde ne hali varsa gorsun diyorum ben.
Seslerini duymuyorum
Yuzlerini gormuyorum ya bu bile bana buyuk lux.

Yani siz bunu engelleyemessiniz
Bisi deseniz kavga cikar
Siz hakliyken suclu duruma dusurur bu tipler.
Siz net bi sekilde gorusmemeyi secin.
En azindan kafaniz daha az agrir

İnt. Azizligi kusura bakmayin msj tekrari

Son düzenleme:
Her ne kadar kızsam da ondan ailesiyle irtibatı kesmesini isteme hakkım yok ben kendi içimde sinirleniyorum ama beni onlarla muhatap etmesin ya hâlâ izne gideceğiz diyor onların yüzünü görmek bile istemiyorum

Esindemi görüamuyor

Bir daha gitmemek ne mümkün önümüzdeki ay izne gidecekmişiz köyümüzden başka neyimiz varmış eşimin düşüncesi de bu delireceğim bu evlilik ne kadar sürer böyle o hadsizler yüzünden
Sende koca olda bana sahip cik ailene ezdire bwn her izini köydemi gecircem.de ve gitme gittigin sürece hic birsey degismez kendi binsin gitsin bak nasil degisir

Ya kötü çirkef bir insan olmayı kendime yakıştıramıyorum beceremiyorum da zaten ama artık gücüm de kalmadı bu sefer yapmayacağım dedikçe daha çok yapıyorum sanki ya

Ya kötü çirkef bir insan olmayı kendime yakıştıramıyorum beceremiyorum da zaten ama artık gücüm de kalmadı bu sefer yapmayacağım dedikçe daha çok yapıyorum sanki ya
Cirkeve cirkev olcan yoksa cok cekersin ama senin kocandada is yok bnm.karimla böyle konusamazsin deseeydi ayaginda keseydi bak nasil kuzu gibi olurlqrdi sen asla.önundeki izin gitme

Sende koca olda bana sahip cik ailene ezdire bwn her izini köydemi gecircem.de ve gitme gittigin sürece hic birsey degismez kendi binsin gitsin bak nasil degisir
Çok düşkün ailesine kızıyor küsüyor ama ayrı kalmıyor öyle de söylüyorum bana diyo ki ben sana sus demiyorum zaten ver karşılığını ezdirme kendini diyor ama onda o düşkünlük varken sapasağlam arkamda duracağından emin olamıyorum ben niye cevap veriyorum sen ver diyorum o da verse bile insanda görgü olmazsa anlamıyorlar altın semer de taksan aynılar ben de diyorum ki sözle olmuyo tavırlarına yansıt diyorum düşkünlüğü yüzünden beceremiyor

Ozamanda birsey degismez .istese öyle yaparki sen cvp vercen sen kötü olcan oda suscak ne ala valla kocaya bak .

Bir gitmem de bak esin agzina geleni saymazsa sana benimde adim.rabia degil. Sen git cek oda sussun oh ne güzel asla gitme akilli ol biraz seni korumyan bir kocadan hayir bekleme

Cirkeve cirkev olcan yoksa cok cekersin ama senin kocandada is yok bnm.karimla böyle konusamazsin deseeydi ayaginda keseydi bak nasil kuzu gibi olurlqrdi sen asla.önundeki izin gitme
Aynen öyle hiç iş yok zaten herşey onun yüzünden oluyor bana sahip çıkması için illa bi olay olması lazım ama beni her an koltuğunun altında tutması lazım işte o iş de onda yok bayrama gitmemeyi başardım ama izini başarabilir miyim bilmiyorum gitsek de artık öyle sus pus hizmetçileri olmak istemiyorum

Bir gitmem de bak esin agzina geleni saymazsa sana benimde adim.rabia degil. Sen git cek oda sussun oh ne güzel asla gitme akilli ol biraz seni korumyan bir kocadan hayir bekleme
Evet bi gitmem desem hemen suçlu ben olurum hiçbirşey görünmez gözüne işte beni bitiren de bu

Herkese karşı dişimi gösterebilmem için sizin gaz vermenize destek vermenize çok ihtiyacım var :)

Gitme esinde ciddi oödugnu anlasin asla gotme bundan sonra yok de sen koca olsan beni ezdirmesin de bitti

Bazen haklısın deyip geçilmiyor da susulmuyor da çok iyi anlıyorum benim eşimin de bas belası bi ailesi var...
Bişey olduğunda eşim eser gürler kısa bi süre sonra ailesi işte unutur yine canım cicim buda insanı deli ediyor..
Sen bundan sonra mesafali ol bence eşine de sebebini söyle bundan sonra böyle diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…