- 14 Eylül 2015
- 307
- 221
- 23
- 36
- Konu Sahibi ymnmhmtbsr
-
Her ne kadar kızsam da ondan ailesiyle irtibatı kesmesini isteme hakkım yok ben kendi içimde sinirleniyorum ama beni onlarla muhatap etmesin ya hâlâ izne gideceğiz diyor onların yüzünü görmek bile istemiyorumOnlara karsilik vermek daha da korukluyo
Olayları tecrubeyle sabit.
Anliyorum o an kizginlikla soyleniyo
Abliyorum dayanilmiyo ama o an agizdan cikani kulak duymuyo ve pismanlik getiriyo.
Konusurlar ailesi yani
Benim esimde konusuyo mudahale etmek istedim kardesim,annem senden mi izin alcam dedi
Sustum.
Yuttum.
Beni muhattap etmesinde ne hali varsa gorsun diyorum ben.
Seslerini duymuyorum
Yuzlerini gormuyorum ya bu bile bana buyuk lux.
Yani siz bunu engelleyemessiniz
Bisi deseniz kavga cikar
Siz hakliyken suclu duruma dusurur bu tipler.
Siz net bi sekilde gorusmemeyi secin.
En azindan kafaniz daha az agrir
BecerebilsemUzak dur ..
Esindemi görüamuyorBuna benzer bir olayda gecen bayram Ben yasadim...yurt disindan turkiyeye geldik arabayla bayrama 3 gun kala direk istanbula...Esimin ailesiyle yasadi gi koy istanbula 1300 km...o yorgunluktan sonra bayrami istanbulda gecirip o yol trafigine kalmamak icin istanbulda kalmayi karar verdik...nihayetinde esimin dayisinin evindeydik benim akrabalarimin oldugu yerdede degil 3 erkek kardeside ordaydi...bayramin ertesi gunu esimin koylerine gittik kp surati 5 karis asik bana sarilmadi bile nedeni ise bayrami orda gecirmemisiz benim kizdigim noktalar vardi 3 gun yol yaptik 3 cocukla araba bize bir telefon acip hosgeldin demedi nezaketen gel bayrami beraber gecirelimde demedi...en son baska bahanelerde isin icine katinca kv orda tartistik ozellikle kv en son kullandigi igrenc kelimeden sonra ipleri kopardik kus ayrildik orda. ..simdi gorusmuyoruz birdahada hic gorusmeyi dusunmuyoruz taki gelip bizden ozur dilemeyinceye kadar...
Zorla ne ya gitmem.bitti hem bana onca laf sayacak birde gidecem aslaZorla goturuyorsa esiniz sizde sohbet etmeyin hosgeldin hosbulduk surat asin zamanla belki onlar istemezler evlerine gitmeni . Bu sekilde kurtulabilirsin
Sende koca olda bana sahip cik ailene ezdire bwn her izini köydemi gecircem.de ve gitme gittigin sürece hic birsey degismez kendi binsin gitsin bak nasil degisirBir daha gitmemek ne mümkün önümüzdeki ay izne gidecekmişiz köyümüzden başka neyimiz varmış eşimin düşüncesi de bu delireceğim bu evlilik ne kadar sürer böyle o hadsizler yüzünden
Cirkeve cirkev olcan yoksa cok cekersin ama senin kocandada is yok bnm.karimla böyle konusamazsin deseeydi ayaginda keseydi bak nasil kuzu gibi olurlqrdi sen asla.önundeki izin gitmeYa kötü çirkef bir insan olmayı kendime yakıştıramıyorum beceremiyorum da zaten ama artık gücüm de kalmadı bu sefer yapmayacağım dedikçe daha çok yapıyorum sanki ya
Çok düşkün ailesine kızıyor küsüyor ama ayrı kalmıyor öyle de söylüyorum bana diyo ki ben sana sus demiyorum zaten ver karşılığını ezdirme kendini diyor ama onda o düşkünlük varken sapasağlam arkamda duracağından emin olamıyorum ben niye cevap veriyorum sen ver diyorum o da verse bile insanda görgü olmazsa anlamıyorlar altın semer de taksan aynılar ben de diyorum ki sözle olmuyo tavırlarına yansıt diyorum düşkünlüğü yüzünden beceremiyorSende koca olda bana sahip cik ailene ezdire bwn her izini köydemi gecircem.de ve gitme gittigin sürece hic birsey degismez kendi binsin gitsin bak nasil degisir
Ozamanda birsey degismez .istese öyle yaparki sen cvp vercen sen kötü olcan oda suscak ne ala valla kocaya bak .Çok düşkün ailesine kızıyor küsüyor ama ayrı kalmıyor öyle de söylüyorum bana diyo ki ben sana sus demiyorum zaten ver karşılığını ezdirme kendini diyor ama onda o düşkünlük varken sapasağlam arkamda duracağından emin olamıyorum ben niye cevap veriyorum sen ver diyorum o da verse bile insanda görgü olmazsa anlamıyorlar altın semer de taksan aynılar ben de diyorum ki sözle olmuyo tavırlarına yansıt diyorum düşkünlüğü yüzünden beceremiyor
Aynen öyle hiç iş yok zaten herşey onun yüzünden oluyor bana sahip çıkması için illa bi olay olması lazım ama beni her an koltuğunun altında tutması lazım işte o iş de onda yok bayrama gitmemeyi başardım ama izini başarabilir miyim bilmiyorum gitsek de artık öyle sus pus hizmetçileri olmak istemiyorumCirkeve cirkev olcan yoksa cok cekersin ama senin kocandada is yok bnm.karimla böyle konusamazsin deseeydi ayaginda keseydi bak nasil kuzu gibi olurlqrdi sen asla.önundeki izin gitme
Evet bi gitmem desem hemen suçlu ben olurum hiçbirşey görünmez gözüne işte beni bitiren de buBir gitmem de bak esin agzina geleni saymazsa sana benimde adim.rabia degil. Sen git cek oda sussun oh ne güzel asla gitme akilli ol biraz seni korumyan bir kocadan hayir bekleme
Gitme esinde ciddi oödugnu anlasin asla gotme bundan sonra yok de sen koca olsan beni ezdirmesin de bittiAynen öyle hiç iş yok zaten herşey onun yüzünden oluyor bana sahip çıkması için illa bi olay olması lazım ama beni her an koltuğunun altında tutması lazım işte o iş de onda yok bayrama gitmemeyi başardım ama izini başarabilir miyim bilmiyorum gitsek de artık öyle sus pus hizmetçileri olmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?