Saplantili bir asik olabilir. Cok tehlikeli.kocamı benden aldın,üç dört çocuğumla bıraktın derken?bunların doğru olmadığını teyit ettiniz mi?çünkü,üniversite aşkı olan bir kız,neden işi bu boyuta vardırarak yalan söylesin? kendisi de rezil olmayacak mı sonuçta?
Iyide hic degilse ispatlarida var kiz ceza alir filan uzak durur en azindan ta iki polise bildirin.kizin pskolojik sorunlari vardir canm belli çok akilli bisey olmadigiArkadaslar esimle 1.5 yillik evliyiz esimin benimle evlenmeden once üniversitede bir kiz arkadaşı olmus yaklaşık 4 5 senelik bir birliktelik kizla herseyi yaşamışlar tabiki kizinda gönül rizasiyla kiz kucucuk kavgada üniversite hocalarına mesaj atiomus benimle birlikte oldu die yetmio ailesine mesaj atio anlatio hepsine tek tek tabi bunlar aralıklarla olan şeyler kustukletinde genelde yapiomus esimde bu tavirlarindan dolayi kizdan sogumus ve ayrilio telini degistirio falan sonra biz tanıştık evlendik evlilik arafesinde benim tum sulaleme de ayni mesajlari atti hatta beni gizli numaradan arayip kocami aldin benden uc cocugumla biraktin deyip bir suru yalan yanlis şeyler soyledi bende yüzüne kapattim. Suan bile uc dort arayla Gorumcemlere mesaj atio tehdit edio herseyi ailesine anlatip esimi öldurtecekmis daha bir sürü tehditler esim pek umursamio ama ben başına bisey gelmesinden cok korkuyorum ne yapmaliyim. Polise git diceksiniz bu kiz bizim huzurumuzu bozmak icinde yapio olabilir aklima geldi ama is polise yansirsa ailesi mutlaka duyar ve olacaklari dusunmek bile istemiyorum.
Arkadaslar esimle 1.5 yillik evliyiz esimin benimle evlenmeden once üniversitede bir kiz arkadaşı olmus yaklaşık 4 5 senelik bir birliktelik kizla herseyi yaşamışlar tabiki kizinda gönül rizasiyla kiz kucucuk kavgada üniversite hocalarına mesaj atiomus benimle birlikte oldu die yetmio ailesine mesaj atio anlatio hepsine tek tek tabi bunlar aralıklarla olan şeyler kustukletinde genelde yapiomus esimde bu tavirlarindan dolayi kizdan sogumus ve ayrilio telini degistirio falan sonra biz tanıştık evlendik evlilik arafesinde benim tum sulaleme de ayni mesajlari atti hatta beni gizli numaradan arayip kocami aldin benden uc cocugumla biraktin deyip bir suru yalan yanlis şeyler soyledi bende yüzüne kapattim. Suan bile uc dort arayla Gorumcemlere mesaj atio tehdit edio herseyi ailesine anlatip esimi öldurtecekmis daha bir sürü tehditler esim pek umursamio ama ben başına bisey gelmesinden cok korkuyorum ne yapmaliyim. Polise git diceksiniz bu kiz bizim huzurumuzu bozmak icinde yapio olabilir aklima geldi ama is polise yansirsa ailesi mutlaka duyar ve olacaklari dusunmek bile istemiyorum.
Saplantili bir asik olabilir. Cok tehlikeli.
Kız söyledigi binbir yalani nasil ispat edicek....polise bildirmede direnmenizin başka sebebimi var hakli tarafimi var kizin yani cekiniysunuz bu kadar?Cok kez dedim sikayet edelim suan mahkemeler kadindan tarafa hepimiz biliyoruz bunu kalksa bin bir turlu yalan atsa esim nasil ispatlicak bunu ki doğulu bir kiz (sozum tore anlayisini surdurenlere) o yuzden cok korkuyorum bizden uzak olmasini istiyorum bir yandanda ailesinim duymasini istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?