Eşimin başına bir şey gelirmi ?

Sizin numaranızı nereden bulmuş.

Evet bende bundan korkuyorum dua ediyorum inşallah gonlune gore birini bulup evlenir gider die birde o kadar okumus atama beklio git yoluna daha ne guzellikler bulur seni dimi ama beyin küçük olunca boyle oluo...

Yahu kocan tecavüz mü etmiş buna? Gönüllü bir birliktelik olmuş nesinden korkuyorsun ki bu kadar ? Attığı mesajlar, tacizler sabit ise asıl o korksun,sen değil. Ver savcılığa gitsin.

doğulu biz kız kendisi törelerinden korkmuyo bu kdar yaygara koparıyoda sizmi korkuyosunuz?? bu zamana kdar beklediğinize göre fazla iyi niyetlisinz çoktan ağzının payını vermeliydiniz.şikayet edin bunca zamn huzurunuza bozmş geç bile kalmışsınız

suç duyurusu yapın.. ailesinden korksa bukadar cıngarı çıkarmazdı.. duyarsada duysun ilesi de. rahat dursun ozaman

Bana kalsa coktan sikayet etmistim esim bunlari cok yasadigi icin umursamio havlayan kopek ısırmaz misali davraniyor. Ben hayatımda boyle bisey gormedigim icin ben cok hyzursuzum ilk zamanlar ruyalarima giriodu acikcasi esim istemedi şikayet etmemi bulasma dedi sen ugrastikca o sakiz gibi yapisir dedi bilemiyorum

Hocalara mesaj atmak ne demek ya

Rezilliğin bu kadarı.

Ne yapacakmış sizi boşatıp, kendimi kocanizla evlenecekmiş.

Benim anlamadigim gercekten ortada cocuklar var mi ?
Eger olmadigina eminseniz karsinizda cok tehlikeli takintili bir psikopat var.
Bence cocuk olsada olmasada gidip şikayet edin.

Ben çözdüm kafamda sorunu şimdi galiba.
Zamaninda esinizle cinsel iliskiye girdi. Ailesi de tutucu galiba. Simdi kizi evlendircekler kizda tabi ortaya cikicak diye korkuyor.
Yani zar! Peşine düşmüş.
Bence direk sikayet edin sonucta esiniz tecavuz etmediya suçu yok.
Rezillik kizda resmen.

Bana tecavüz etti derse, bunu kendisinin kanıtlaması gerekir
Sizin aksini değil.
Kaldı ki bu durumlarda şikayet süresi 6 aydır.
Tutup yıllar önce olmuş olayla ilgili suç duyurusunda bulunulmaz.

E kız çocuklarım var diyor. Bilmiyor mu bunu ailesi?
Madem töreyle yönetiliyorlar, buna ne diyeceksin?

Siz şikayet edin. Mesajları delil olarak kullanın.
TİB iletişim tespit delilleri de olacak.
Ceza alır. Kovuşturma da başlar.
Kendi kendini rezil ediyor, başka bir şey değil..

Benim anlamadigim gercekten ortada cocuklar var mi ?
Eger olmadigina eminseniz karsinizda cok tehlikeli takintili bir psikopat var.
Bence cocuk olsada olmasada gidip şikayet edin.
Ortada cocuk falan yok arkadaşlar dedigin gibi takintili biri

Eger dediginiz gibiyse eşinin yaptigi ne malum kim bilir kimle yapti ispati sozkonusu degil inkar etsin eşide yalan dolanla madem is ceviriyo bu kiz

Demekki kocanında bi durumları var ki çekiniyosun savcıya vermeye. Yoksa kız sülalene kadar mesaj atmış. Sen niye çekinesin?

Benim kimseden ceki
Demekki kocanında bi durumları var ki çekiniyosun savcıya vermeye. Yoksa kız sülalene kadar mesaj atmış. Sen niye çekinesin?
Benim kimseden çekindiğim yok bana kalsan coktan ederdim esim bulasmami istmio sakiz gibi sen git dedikçe yapisio

Benim kimseden ceki

Benim kimseden çekindiğim yok bana kalsan coktan ederdim esim bulasmami istmio sakiz gibi sen git dedikçe yapisio
O zaman rahatsız olmuyosunuz. Hoşunuza gidiyo bu durum. Başka açıklaması yok. Çünkü bu işin tek yolu savcılığa vermek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…