Sizin numaranızı nereden bulmuş.Arkadaslar esimle 1.5 yillik evliyiz esimin benimle evlenmeden once üniversitede bir kiz arkadaşı olmus yaklaşık 4 5 senelik bir birliktelik kizla herseyi yaşamışlar tabiki kizinda gönül rizasiyla kiz kucucuk kavgada üniversite hocalarına mesaj atiomus benimle birlikte oldu die yetmio ailesine mesaj atio anlatio hepsine tek tek tabi bunlar aralıklarla olan şeyler kustukletinde genelde yapiomus esimde bu tavirlarindan dolayi kizdan sogumus ve ayrilio telini degistirio falan sonra biz tanıştık evlendik evlilik arafesinde benim tum sulaleme de ayni mesajlari atti hatta beni gizli numaradan arayip kocami aldin benden uc cocugumla biraktin deyip bir suru yalan yanlis şeyler soyledi bende yüzüne kapattim. Suan bile uc dort arayla Gorumcemlere mesaj atio tehdit edio herseyi ailesine anlatip esimi öldurtecekmis daha bir sürü tehditler esim pek umursamio ama ben başına bisey gelmesinden cok korkuyorum ne yapmaliyim. Polise git diceksiniz bu kiz bizim huzurumuzu bozmak icinde yapio olabilir aklima geldi ama is polise yansirsa ailesi mutlaka duyar ve olacaklari dusunmek bile istemiyorum.
Onu hala bizde cozemedik iki kere numara degistirmek zorunda kaldik yetmedi esimin eski facesini ele gecirip ordan millete mesaj attiSizin numaranızı nereden bulmuş.
doğulu biz kız kendisi törelerinden korkmuyo bu kdar yaygara koparıyoda sizmi korkuyosunuz?? bu zamana kdar beklediğinize göre fazla iyi niyetlisinz çoktan ağzının payını vermeliydiniz.şikayet edin bunca zamn huzurunuza bozmş geç bile kalmışsınızCok kez dedim sikayet edelim suan mahkemeler kadindan tarafa hepimiz biliyoruz bunu kalksa bin bir turlu yalan atsa esim nasil ispatlicak bunu ki doğulu bir kiz (sozum tore anlayisini surdurenlere) o yuzden cok korkuyorum bizden uzak olmasini istiyorum bir yandanda ailesinim duymasini istemiyorum
Bu kadar ugradtigina göre bana da oyle gelioHocalara mesaj atmak ne demek ya
Rezilliğin bu kadarı.
Ne yapacakmış sizi boşatıp, kendimi kocanizla evlenecekmiş.
Bana tecavüz etti derse, bunu kendisinin kanıtlaması gerekirCok kez dedim sikayet edelim suan mahkemeler kadindan tarafa hepimiz biliyoruz bunu kalksa bin bir turlu yalan atsa esim nasil ispatlicak bunu ki doğulu bir kiz (sozum tore anlayisini surdurenlere) o yuzden cok korkuyorum bizden uzak olmasini istiyorum bir yandanda ailesinim duymasini istemiyorum
Ortada cocuk falan yok arkadaşlar dedigin gibi takintili biriBenim anlamadigim gercekten ortada cocuklar var mi ?
Eger olmadigina eminseniz karsinizda cok tehlikeli takintili bir psikopat var.
Bence cocuk olsada olmasada gidip şikayet edin.
Eger dediginiz gibiyse eşinin yaptigi ne malum kim bilir kimle yapti ispati sozkonusu degil inkar etsin eşide yalan dolanla madem is ceviriyo bu kizBen çözdüm kafamda sorunu şimdi galiba.
Zamaninda esinizle cinsel iliskiye girdi. Ailesi de tutucu galiba. Simdi kizi evlendircekler kizda tabi ortaya cikicak diye korkuyor.
Yani zar! Peşine düşmüş.
Bence direk sikayet edin sonucta esiniz tecavuz etmediya suçu yok.
Rezillik kizda resmen.
Demekki kocanında bi durumları var ki çekiniyosun savcıya vermeye. Yoksa kız sülalene kadar mesaj atmış. Sen niye çekinesin?Cok kez dedim sikayet edelim suan mahkemeler kadindan tarafa hepimiz biliyoruz bunu kalksa bin bir turlu yalan atsa esim nasil ispatlicak bunu ki doğulu bir kiz (sozum tore anlayisini surdurenlere) o yuzden cok korkuyorum bizden uzak olmasini istiyorum bir yandanda ailesinim duymasini istemiyorum
Benim kimseden çekindiğim yok bana kalsan coktan ederdim esim bulasmami istmio sakiz gibi sen git dedikçe yapisioDemekki kocanında bi durumları var ki çekiniyosun savcıya vermeye. Yoksa kız sülalene kadar mesaj atmış. Sen niye çekinesin?
O zaman rahatsız olmuyosunuz. Hoşunuza gidiyo bu durum. Başka açıklaması yok. Çünkü bu işin tek yolu savcılığa vermek.Benim kimseden ceki
Benim kimseden çekindiğim yok bana kalsan coktan ederdim esim bulasmami istmio sakiz gibi sen git dedikçe yapisio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?