gizem4191 Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2011 4.644 4.622 158 24 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi burls #101 Ben olsaydım... Eşimin ağzından mesaj atıp bir yere çağırırdım, sonra evire çevire yolardım onu kafasında bi tel saç bırakmazdım... Huzursuz etmek neymiş ondan sonra öğrenirdi... Devam ederse de şayet ailesiyle kendim konusurdum anlatırdım bakalım o zaman kim kime ne yapıyormuş...
Ben olsaydım... Eşimin ağzından mesaj atıp bir yere çağırırdım, sonra evire çevire yolardım onu kafasında bi tel saç bırakmazdım... Huzursuz etmek neymiş ondan sonra öğrenirdi... Devam ederse de şayet ailesiyle kendim konusurdum anlatırdım bakalım o zaman kim kime ne yapıyormuş...
S Sancak0 sancak Kayıtlı Üye 2 Kasım 2015 24 9 1 24 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi burls #102 Bence kizin psikolojisi yanmış. Bi psikiyatri uzmanıyla gorussun sende cok korkma havlayan köpek ısırmaz derler. Git sikayette bulun bunu sakin goz ardi etme.
Bence kizin psikolojisi yanmış. Bi psikiyatri uzmanıyla gorussun sende cok korkma havlayan köpek ısırmaz derler. Git sikayette bulun bunu sakin goz ardi etme.
penceremden Guru Kayıtlı Üye 16 Şubat 2012 6.594 11.147 448 24 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi burls #103 Valla haketmiş takıntılı sapıklardan farkı yok.Polise ve ya ailesininin numarası varsa ailesine şikayet edin.Elin delisiyle siz değil onlar uğraşsın
Valla haketmiş takıntılı sapıklardan farkı yok.Polise ve ya ailesininin numarası varsa ailesine şikayet edin.Elin delisiyle siz değil onlar uğraşsın
temmuzsogugu . Kayıtlı Üye 20 Nisan 2014 1.694 722 178 24 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi burls #104 benim anlamadigim her ayriliklarinda kocanin hocalarinada msj atmis ailesinede.yani bir degil iki degil....niye ilk msj attiginda ayrilmamis kizin akillanmasinimi bekliyormus
benim anlamadigim her ayriliklarinda kocanin hocalarinada msj atmis ailesinede.yani bir degil iki degil....niye ilk msj attiginda ayrilmamis kizin akillanmasinimi bekliyormus
Salonsalomanje Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Ocak 2016 2.341 4.742 133 24 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi burls #105 Ayol duymayan kalmamış zaten ailesi de duyuversin ne olabilir ki yani en fazla koskoca adam bu. Şimdiye kadar şikayet etmediğinizden cozutmuş bence
Ayol duymayan kalmamış zaten ailesi de duyuversin ne olabilir ki yani en fazla koskoca adam bu. Şimdiye kadar şikayet etmediğinizden cozutmuş bence