Eşiniz bence bu kız yüzünden başına bir iş gelir diye şikayette bulunmak istemiyo olabilir sonuçta bir beraberlik var ortada kız bana zorla sahip oldu dese kim kanıtlayan bilir kimse sonuçta birlikte oldukalrinda yanlarında kimse yoktu ikisi arasında olan bişey ve kendisi ne kadar enkaz etse de ortada bir kız namusu var eşiniz bu durum yüzünden ceza almaktan korkuyo olabilir
Bence bilip bilmeden yorum yapmayin ben nerden bileyim olayin bu ralara gelecek boyutta oldugunu madem verilmis sozler vardi aralarindaki münasebeti dokuz koye yamakmi dogru olan size gore bizde muslumaniz cok sukur Allahtan korkumuz var.Sadece kızın suçu yok burada eşinizde suçlu, ortada yaşanmışlıklar var, verilen sözler var, yoksa kız bu kadar işin peşine düşmezdi.Erkekdir herşeyi yapar, böyle bir zihniyet olmamalı, bu dünyanın birde ahireti var, artık hesabını Allah ' a verirler.Sizinde bunları bile bile evlenmeniz tuhafmış...
Akil var mantik var. Akrabalari ve aikesi madem bukadar namuslu ilk once kendi rizasiyla birlikte olan kizlarini oldururler.
(Yanlis anlasilmasin. Namus illa kiz öldürmek degil) kadinin bakis acisina gore yaziyorum.
Yani birliktelik yasadilar diye adami oldureceklermis ya... oyle bir durumda (cok umursuyorlarsa) once kizlarini oldururler herhalde.
Birde kiz kendinide rezil etmis. Adam tek basina kendi kendine iliskiye girmemis ya...
Kendiside herkese yaymis ben oglunuzla, kardesinizle, ogrencinizle, damadinizla beraber oldum YATTIM diye.
Korkulacak hic birsey yok ama anlamadigim butun sulalenin numarasini nasil bulmus?
Belliki huur kaçırıyor.
Sirf kadina inat.
Aradiginda o.puluk yaotin birde bunumu anlatiyorsun? Cokmu ovunuyorsun hadi durma herkese yaymaya devam et nasil o... olduğunu de...
Yine yankis anlasilmasin. Kadin aramayi kessin diye. Yoksa her sevgilisi ile birlikte olana boyle demiyorum. Onu kast etmiyorum.
(Herseferinde aciklama yapmaminnnedeni tartisma cikmasin ) :)))
Herkese, ona buna anlattin ogretmenlere varana kadar hala ailen duymamissa ben arayip söyleyeyim de. Sende... korktugunu belli etme korkmada isiracak kopek havlamaz.
Herzaman erkekler tehtit eder boyle yapar bu aeferde kadin yapiyor. Hayret.
Evlilik arefesinde tüm sülalenize mesaj atan kızı kusura bakmayında buraya siz yazmışınız, ben yazmadım bunlarla ugraşmak istemeyen vazgeçerdi.Herneyse siz eşinizi haklı göstermeye ugraşmayın zira kendinizi kandırırsınız.Olan olmuş ya katlanacaksınız olaylara yada bu diyardan gideceksiniz.Ben sizin müslümanlıgınıza laf etmedim ki, herkesin imanı kendine, bu olanların İslamda yeri yok sadece...Bence bilip bilmeden yorum yapmayin ben nerden bileyim olayin bu ralara gelecek boyutta oldugunu madem verilmis sozler vardi aralarindaki münasebeti dokuz koye yamakmi dogru olan size gore bizde muslumaniz cok sukur Allahtan korkumuz var.
Napmıştı ki?Savciliga verin.sizi aradigi numaralarida verin.Ben bir o....puyu vermistim.
O değil de tüm sülalenin numarayı nerden bulmuş bu kz ajan falan mı yavArkadaslar esimle 1.5 yillik evliyiz esimin benimle evlenmeden once üniversitede bir kiz arkadaşı olmus yaklaşık 4 5 senelik bir birliktelik kizla herseyi yaşamışlar tabiki kizinda gönül rizasiyla kiz kucucuk kavgada üniversite hocalarına mesaj atiomus benimle birlikte oldu die yetmio ailesine mesaj atio anlatio hepsine tek tek tabi bunlar aralıklarla olan şeyler kustukletinde genelde yapiomus esimde bu tavirlarindan dolayi kizdan sogumus ve ayrilio telini degistirio falan sonra biz tanıştık evlendik evlilik arafesinde benim tum sulaleme de ayni mesajlari atti hatta beni gizli numaradan arayip kocami aldin benden uc cocugumla biraktin deyip bir suru yalan yanlis şeyler soyledi bende yüzüne kapattim. Suan bile uc dort arayla Gorumcemlere mesaj atio tehdit edio herseyi ailesine anlatip esimi öldurtecekmis daha bir sürü tehditler esim pek umursamio ama ben başına bisey gelmesinden cok korkuyorum ne yapmaliyim. Polise git diceksiniz bu kiz bizim huzurumuzu bozmak icinde yapio olabilir aklima geldi ama is polise yansirsa ailesi mutlaka duyar ve olacaklari dusunmek bile istemiyorum.
Akil var mantik var. Akrabalari ve aikesi madem bukadar namuslu ilk once kendi rizasiyla birlikte olan kizlarini oldururler.
(Yanlis anlasilmasin. Namus illa kiz öldürmek degil) kadinin bakis acisina gore yaziyorum.
Yani birliktelik yasadilar diye adami oldureceklermis ya... oyle bir durumda (cok umursuyorlarsa) once kizlarini oldururler herhalde.
Birde kiz kendinide rezil etmis. Adam tek basina kendi kendine iliskiye girmemis ya...
Kendiside herkese yaymis ben oglunuzla, kardesinizle, ogrencinizle, damadinizla beraber oldum YATTIM diye.
Korkulacak hic birsey yok ama anlamadigim butun sulalenin numarasini nasil bulmus?
Belliki huur kaçırıyor.
Sirf kadina inat.
Aradiginda o.puluk yaotin birde bunumu anlatiyorsun? Cokmu ovunuyorsun hadi durma herkese yaymaya devam et nasil o... olduğunu de...
Yine yankis anlasilmasin. Kadin aramayi kessin diye. Yoksa her sevgilisi ile birlikte olana boyle demiyorum. Onu kast etmiyorum.
(Herseferinde aciklama yapmaminnnedeni tartisma cikmasin ) :)))
Herkese, ona buna anlattin ogretmenlere varana kadar hala ailen duymamissa ben arayip söyleyeyim de. Sende... korktugunu belli etme korkmada isiracak kopek havlamaz.
Herzaman erkekler tehtit eder boyle yapar bu aeferde kadin yapiyor. Hayret.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?