Eşimin başına bir şey gelirmi ?

Eksik bilgi var konuda. Anlattığınız kadar degil. Esiniz muhtmelen kendini aklayarak anlatiyor. Yattim kalktim sonrada istemedim kolay bir kacis noktasi. Herseyden once Esinizin gitmedi gerekiyordu savciliga. Ama gitmiyor ve gitmeyecek cunku bilmediginiz seyler var. Kiz hasta ruhludur amenna ama eşiniz de melek degil. Altindan cok baska seylet cikacak.

Sulsleme esimin facesini ele gecirip ordan atmis herkese sadece goruncelerimin eslerinin k.babamlarin ve bizim numaralarimizi buluo nerdenn buluyosa
.korkaca durum yok. Aradigimda sende yuzssuz konus. Ha yedigin haltlari nede guzel anlatiyorsun falan filan..

Ya gulduy dulduy sov var ya cocuklarin yaptığı bir seferinde izledim cok guldum.
Tiki bir kiz yaninda oturan arkadaslarini bezdirmis ve okulu terk etmisler.

Kiz tiki ya... ha evet evet.. himm. Eminim oyledi. Ha ha ha ha tabi tabi.. tarzi konusuyor. Yanindakiler hem sinir hem ozguveni giddiyor.
1.2 gu sokra esim gece isten geldiğinde bakayim gercektende sinir edicimi diye denedim. Esim ne dediyse konusmafim sadeve ha tabi tabi. Hi hi eminim oyledr. Ha haaaa .. ha ha.. gibi konustum adam sinir oldu :) lan nasil konusuyon diye :) cok guldum.
Kadin aradiginda seni. Sende ha tabi tabi. Ha ha... ha ha eminim oyledir. Himmmm himm. Evet evet oyledir. gibi konus. Sinir kupu olur herhalde :)))

Esim sutten cikmus ak kasik demiyorum o herseyi kabul edio zaten kopekler gibide pisman ne zaman konusu acilsa bunu soyluo o dusuncesiz davranio ama esim ne ona zarar gelsin istio nede bize o yuzden sessiz kalio aslinda sonucta ortada insan cani konu biz dusunuyoruz o dusunmuo gibi davraniyo.

Mesajları alan kişiler mesajlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulunacak.Aynı kişi hakkın da ne kadar çok kişi suç duyurusunda bulunursa o kadar etkili ve sonuç odaklı olur.Ayrıca eşiniz savcılığa gidip hayatım tehlike de falanca kişi tarafından ölümle tehdit ediliyorum başıma bir şey gelirse falanca kişiden şikayetçiyim diye dilekçe verecek.
Sonra savcılık bu kişiyi takibe alır mesajları konuşmaları takip eder geri dönük mesajlar dikkate alınarak bu kişiye ihtar ve uzaklaştırma verilir devam ederse hakkında tutuklama kararı çıkar.
Bu kişi şizofrenik belirtiler gösteriyor çok tehlikeli olduğu belli biran evvel önlem almazsanız ileride Ah vah edersiniz iş işten geçtikten sonra ahlar vahlar boşuna.
Ben olsaydım şimdiye dek o kişiyi bulur ağzını burnunu dümdüz ederdim.

Ben olsam kızın söyledikleri gerçek olabilir mi diye dertlenirdim.hayır o deilde ,hep kadınlar suçlu oluyo ,eşinizin hiç mi suçu yoktur sizce.nasıl bi durumda bıraktıysa artık ,kız saplantı haline getirmiş.bence eşinizin anlatmadığı şeylerde olabilir.hemen saf gibi inanmayın derim.(saf kelimesi hakaret değildir şimdi cırlamayın die yazıyorum,saf kalpli düşünmeyin anlamında yazdım)

Teşekkür ederim iste bana boyle çözüm odakli yorumlar lazim gecmiste olup bitene yorum yapacak yorumlar değil.

Ona neden zarar gelecek ki ? Oldururler vs diue mi kizi ? Kiz bu tip seylerden korksa hocalarins dahi mesaj atar mi sence ? Yani ailesinden korksa aksine bu mevzuyu kapatmaya calisir. Esin neden pisman iliski yasadigindan mi yattigindan mi yoksa baska birseyden mi ? Valla ya siz ailecek gorulup gorebilecrgimiz en medeni en iyi yurekli insanlarsiniz ya da bu isin icinde birsey var. Sizi durduran. Siz kizin aramalarından yasadiklsrinizdsn degil de artik esinizin canindsn suphe eder hale gelmissinix. Is ciddiysr esinizin olmesini mi bekliyorsunuz yok degil de bi sikayet dilekcesine bakar hersey. Mahkemeler kadindan yana lafiniza o kadar uzuldum ki anlatamam o kadar uzuldum. Mahkemelet kadindan yana erkekler kadinlarls yatarken yuzmilyon defa dusunsun artik !

Teşekkür ederim iste bana boyle çözüm odakli yorumlar lazim gecmiste olup bitene yorum yapacak yorumlar değil.
Oldu cinim. Avukat bunlari anlatirdi zaten size.konuyu bu yollari ogrenmek icin actiysaniz komik olmus. Siz bedava avukatlık hizmeti mi almak istiyorsunuz. Kaldi ki sizin sikayet etme durumunuz yok kendinizi kandirmayin. Esiniz asla sikayetci olmayacak. Bunu ds buraya yaziyorum.

Esinizin en azindan korkusu yoksa bile sizi rahat ettirebilmek icin biseyler yapmasi gerekir bence. Aman bisey olmaz deyip umursamamasi hic guzel bi davranis degil. Bir an once savciliga verilmeli. En guzel zamanlarinizi bununla harcamamalisiniz.

Anlamadım adamı tam olarak hangi konuda suçluyorsunuz? İki yetişkin insan evlilik dışı cinsel ilişki yaşadılarsa bu onların bileceği iş. İnançları buna engel oluyorsa yapmayacaklar. Madem yaptılar arkasında duracaklar. Seviştiler diye bir psikopatla evlenmek zorunda mı adam?

Tamam gerçekten hiç bir şey kesin değil ama anlamadım siz nerden çıkardınız eşinin de melek olmadığını? En az konu sahibi kadar kesin konuşmuşsunuz. O en azından olayın kahramanlarından birini tanıyor. Biz kimseyi tanımıyoruz.

Yargılamıyorum ama bu tür şeyler evlendikten sonra yaşasam,o an aşkım biterdi herhalde.

1.si Bu kadın senin ailen akrabaların,eşinin akrabalarının isim soyisim bilgisini hepsini nerden biliyor da numaralarını bulabiliyor?

2.si Bu kadın o yıllarda da madem herkese yayıyordu özelini,neden onca yıl eşin devam ettirmiş?

3.sü Bu kızın ailesi madem aşiret ve töreye göre hareket ediyorlar,kız nasıl böyle rahat rahat hareket ediyor?
Hele ki şuanda ailesiyle aynı şehirdeyse.Cidden öyle aile olsa kızı da yaşatmazlar.

Eşin gerçekten temizse gider adam gibisine huzurumu bozuyor diye savcılığa dilekçe verir.

Kız gerçekten ağır saplantılı olabilir ama eşin nerdeyse 2 yıldır susuyorsa,korktuğu bir şey var der herkes.

Oyle hissettim : ) kisisel yorumum bir sakincasi mi var. Boyle agir bir sapikla yillardir ugrasan bir erkek en saftirik erkek bile olsa en sonunda bir yerden patlardi. Ama esi hala psikopat kizi dusunuyor. Benim icin cok supheli.

Canım geçmiş bitmiş bir konuyu deşmenin bir anlamı yok.
Kk da ki herkes gibi kimse mükemmel değil buna senin eşinde dahil.
Yaşanmış bitmiş biz önümüze bakalım değilmi
Velhasıl eşin savcılık konusunda oralı olmazsa ve karşıdaki kişiye zarar vermek istemiyorum gibi bahaneler söylerse bilki karşı tarafı düşündüğü için değil sen dahil bir çok kişinin bilmediği ve bilmek istemediği detaylar var demektir.
Benim de eşimden sebep buna benzer bir olay geldi başıma kadın numaramı dalan bulmuş bana gece vakti abuk sabuk belden aşağı mesajlar atıyordu eşime bişey yap diyordum sen muhattap olmazsan unutur falan diyordu sonun da eşimin kendisi için ses çıkarmadığını anladım ve sustummu?
Tabisi de susmadım kadına öyle birşey yaptım ki bir daha aramadı sormadı çekti gitti hayatımızdan.
Tam 3 yıl boyunca eşimin birşeyler yapmasını bekledim ama yapmadı hep sessiz kaldı.Kadın eşime seni de karını da öldürürüm diyordu

Dediklerinizi dikkate alip kucuk uyarı mesaji aticam anlamazsa gerekeni yapicam cok teşekkür ederim hepinize.
Saplantılı dediğiniz biri sizin uyarınızı dikkate alır mı sanıyorsunuz? Onun eline koz vermekten başka bir işe yaramaz bu yaptığınız.
Bu kadar ortalığa dökülmeden eşinizin baştan bir önlem alması gerekiyordu. Ama adam sadece izlemiş. Şimdi bile savcılığa gerek yok diyor. Siz uğraşıyorsunuz. Kafanıza takıyorsunuz.
İki ihtimal var. Ya siz abartıyorsunuz ortada büyütülecek bir şey yok. Ya da eşinizin anlatmadığı olaylar var ve bu yüzden bir adım atmıyor. İyice öğrenin bu meseleyi.
Çözüm sizde değil eşinizde. Sizin yapabileceğiniz pek bir şey yok.

Peki ne yaptinizda uzaklaştirdiniz banada tuyo verin birde siz bile uc yil dayanmissiniz zaten benimde sabrim bitio artik 5 aydir yoktu ortada gecen gun yine cikti tehdit etmeye

Sikayet et bu insandan hersey beklenir yuvan bile yikilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…