- 16 Haziran 2016
- 570
- 643
- 18
- 40
Adamı suçluyorum, ortada ona inanmış bir kız var, ona güvenmiş olmaliki bu igrenç ilişkiyi yaşamış olmalı, kızı pisikopatlıkla suçlayıp, adamı melek yapan sizsiniz ,ya gerçekten adam suçlu ise bir kadın olarak hemcinslerime yapılanları hazmedemiyorum.Dişi köpek kuyruk sallarsa, başına gelenler müstehakdır gibi konuşmuşunuz.İnşaallah konu sahibi kocasına inanarak , hayal kırıklıgına ugramaz...Anlamadım adamı tam olarak hangi konuda suçluyorsunuz? İki yetişkin insan evlilik dışı cinsel ilişki yaşadılarsa bu onların bileceği iş. İnançları buna engel oluyorsa yapmayacaklar. Madem yaptılar arkasında duracaklar. Seviştiler diye bir psikopatla evlenmek zorunda mı adam?
Bana yazdığı mesajların fotoğraflarını çekip ona gönderdim ve yaptığı şeyin anayasa da suç teşkil ettiğini gösteren nasıl hapse gireceğini anlatan maddeleri yazıp yolladım."Benim utanılacak bişeyim yok aen kendini düşün" dedim.Peki ne yaptinizda uzaklaştirdiniz banada tuyo verin birde siz bile uc yil dayanmissiniz zaten benimde sabrim bitio artik 5 aydir yoktu ortada gecen gun yine cikti tehdit etmeye
Adamı suçluyorum, ortada ona inanmış bir kız var, ona güvenmiş olmaliki bu igrenç ilişkiyi yaşamış olmalı, kızı pisikopatlıkla suçlayıp, adamı melek yapan sizsiniz ,ya gerçekten adam suçlu ise bir kadın olarak hemcinslerime yapılanları hazmedemiyorum.Dişi köpek kuyruk sallarsa, başına gelenler müstehakdır gibi konuşmuşunuz.İnşaallah konu sahibi kocasına inanarak , hayal kırıklıgına ugramaz...
Benim burada ki düşüncem , kadın adamı sürekli arıyorsa ona verdigi sözler oldugudur.Yoksa tek gecelik bir cinsellik olsa, birbirlerini tatmin etmek amaçları olsa bu kadın neyin derdinde, adamın mutlaka anlatmadıgı şeyler oldugu kesin.Bakın hanımefendi ben feminist bir insanım. Hayatta dişi köpek falan laflarını edecek biri değilim. Ama kadınların zavallı gösterilmesinden de hoşlanmam. Bir kadın sevişmişse bu onu kandırılmış zavallı bir kadın yapmıyor. Bir insan eğer evlilik öncesi cinsel ilişkinin günah olduğunu düşünüyorsa sevişmez. Bakın insan diyorum kadın erkekten bağımsız. Sevişiyorsa da eğer tecavüz yoksa istediği için sevişmiştir. Bu bu kadar zor mu ya. Kadınların cinsel dürtüleri yok mu? Sadece kandırıldıkları zaman mı sevişiyorlar. Bu iğrenç ilişki dediğiniz ne onu hiç anlamadım. Sevişmek bir suçsa Allah'ın huzurunda ikisi de suçlu. Erkeği bu konuda daha suçlu yapan ne?
Nasıl ki ben zinanın erkek için de kadın için de eşit olduğunu savunuyorsam. Ben neden bu konuda erkek daha suçludur diyim. Sizin dediğiniz esas hemcinsimizi aptal, kandırılabilen zavallı bir konuma düşürmek. Esas kadın düşmanlığı bu bence.
burls
Türk Ceza Kanununun da 3 çeşit tehdit vardır bunların cezaları şunlardır.
Tehdit suçlarının cezası türüne göre değişmektedir.
Basit Tehdit suçlarında altı aya kadar hapis veya adli para cezası verilir. Basit tehdit suçları ile ilgili davalar Sulh Ceza Mahkemesinde açılmakta iken Sulh Ceza Mahkemelerinin kapatılması nedeniyle bu suçlara da artık Asliye Ceza Mahkemeleri bakacaktır.
Tehdit Suçlarında verilecek ceza ise TCK 106 maddesi gereği 6 ay ile 2 yıl arasında hapis cezasıdır.
Nitelikli Tehdit Suçlarında verilecek ceza ise 2 yıl ile 5 yıl arasında hapis cezasıdır. Cezanın işleniş şekline göre artırılması söz konusu ise de tehdidin halleri birbirinden tamamen bağımsız şekilde kanunda tanımlanmış suçlardır.
Şikayetinizi Cumhuriyet Başsavcılığına yapmanız gerek.
Önce karakola gidip gelen mesajları tutanakla tesbit ettirmeniz gerek.Ve ardından da Savcılığa gidip suç duyurusun da bulunacaksınız.
Şöyle bir durum var hat sizin üzerinize ise mesajları çıkartabilirsiniz ama bağlı olduğunuz operatör şirketi mesajları çıkartmaz ise görümcenizdeki mesajla polise gidip tutanak tutrurun ama tutanağa şikayetçiyim gereken kanuni işlmelerin yapılmasını arz ederim diye belirtmeniz gerek.Butterfly Deniz ben il zamanlar umursamadigim icin mesajlari sildim gorumceme gelen bir mesaj var onun dışındakiler yok onlari çıkartabilir miyim acaba bilgin var mi
Cok teşekkür ederimŞöyle bir durum var hat sizin üzerinize ise mesajları çıkartabilirsiniz ama bağlı olduğunuz operatör şirketi mesajları çıkartmaz ise görümcenizdeki mesajla polise gidip tutanak tutrurun ama tutanağa şikayetçiyim gereken kanuni işlmelerin yapılmasını arz ederim diye belirtmeniz gerek.
Ve size mesaj çeken numarayı da savcılığa verip o numaradan size gelen mesajların mahkeme kararı ile çıkartılmasını talep edin.Mahkeme kararı ile o mesajlar çıkıyor zaten.
Benim burada ki düşüncem , kadın adamı sürekli arıyorsa ona verdigi sözler oldugudur.Yoksa tek gecelik bir cinsellik olsa, birbirlerini tatmin etmek amaçları olsa bu kadın neyin derdinde, adamın mutlaka anlatmadıgı şeyler oldugu kesin.
Arama konusunda haklısınız, ortada ciddi bir mesele varsa muhattabı adam olmalıydı.ya tabiki de sözler vermiş olabilir. Ünideki ilişkilerimizde hiç mi pembe panjurlu hayaller kurmadık. Misal ben de üni de 3.5 yıllık ilişkim terkedilme ile sonuçlandı. Mezuniyetimde ailemle tanıştıracaktım mezuniyetime 2 ay kala terkedildim. Yani bu yüzden hani bana sözler vermiştin benimle nasıl evlenmezsin diye sülalesini mi arıyım, kaldı ki kız belli ağır psikopat hocalara falan mesaj atmak nedir?
olsa zaten çoktaaan olurduArkadaslar esimle 1.5 yillik evliyiz esimin benimle evlenmeden once üniversitede bir kiz arkadaşı olmus yaklaşık 4 5 senelik bir birliktelik kizla herseyi yaşamışlar tabiki kizinda gönül rizasiyla kiz kucucuk kavgada üniversite hocalarına mesaj atiomus benimle birlikte oldu die yetmio ailesine mesaj atio anlatio hepsine tek tek tabi bunlar aralıklarla olan şeyler kustukletinde genelde yapiomus esimde bu tavirlarindan dolayi kizdan sogumus ve ayrilio telini degistirio falan sonra biz tanıştık evlendik evlilik arafesinde benim tum sulaleme de ayni mesajlari atti hatta beni gizli numaradan arayip kocami aldin benden uc cocugumla biraktin deyip bir suru yalan yanlis şeyler soyledi bende yüzüne kapattim. Suan bile uc dort arayla Gorumcemlere mesaj atio tehdit edio herseyi ailesine anlatip esimi öldurtecekmis daha bir sürü tehditler esim pek umursamio ama ben başına bisey gelmesinden cok korkuyorum ne yapmaliyim. Polise git diceksiniz bu kiz bizim huzurumuzu bozmak icinde yapio olabilir aklima geldi ama is polise yansirsa ailesi mutlaka duyar ve olacaklari dusunmek bile istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?