Eşimin başına bir şey gelirmi ?

Adamı suçluyorum, ortada ona inanmış bir kız var, ona güvenmiş olmaliki bu igrenç ilişkiyi yaşamış olmalı, kızı pisikopatlıkla suçlayıp, adamı melek yapan sizsiniz ,ya gerçekten adam suçlu ise bir kadın olarak hemcinslerime yapılanları hazmedemiyorum.Dişi köpek kuyruk sallarsa, başına gelenler müstehakdır gibi konuşmuşunuz.İnşaallah konu sahibi kocasına inanarak , hayal kırıklıgına ugramaz...

Peki ne yaptinizda uzaklaştirdiniz banada tuyo verin birde siz bile uc yil dayanmissiniz zaten benimde sabrim bitio artik 5 aydir yoktu ortada gecen gun yine cikti tehdit etmeye
Bana yazdığı mesajların fotoğraflarını çekip ona gönderdim ve yaptığı şeyin anayasa da suç teşkil ettiğini gösteren nasıl hapse gireceğini anlatan maddeleri yazıp yolladım."Benim utanılacak bişeyim yok aen kendini düşün" dedim.
Birde telefon numarasını birkaç abaza net sitesinde yayınladım ismiyle birlikte.Onlarla uğraşıp dursun diye
Sonra defalarca numarasını değiştirdi.
Ve sürekli numara değiştirmek kişiyi şikayet ettiğin de onun adına suçlu olduğunu gösterir.
Savcılığa şikayet ettiğinde "beni sürekli rahatsız ediyor ve her defasında numarasını değiştiriyor" dersin

aman canım dikkat et ben olsam parçalardım kesin suç duyurusunda bulun mesaj filan atıyorsa tehdit içerikli silme ne ezik acaip insanlar var yaa

Bakın hanımefendi ben feminist bir insanım. Hayatta dişi köpek falan laflarını edecek biri değilim. Ama kadınların zavallı gösterilmesinden de hoşlanmam. Bir kadın sevişmişse bu onu kandırılmış zavallı bir kadın yapmıyor. Bir insan eğer evlilik öncesi cinsel ilişkinin günah olduğunu düşünüyorsa sevişmez. Bakın insan diyorum kadın erkekten bağımsız. Sevişiyorsa da eğer tecavüz yoksa istediği için sevişmiştir. Bu bu kadar zor mu ya. Kadınların cinsel dürtüleri yok mu? Sadece kandırıldıkları zaman mı sevişiyorlar. Bu iğrenç ilişki dediğiniz ne onu hiç anlamadım. Sevişmek bir suçsa Allah'ın huzurunda ikisi de suçlu. Erkeği bu konuda daha suçlu yapan ne?
Nasıl ki ben zinanın erkek için de kadın için de eşit olduğunu savunuyorsam. Ben neden bu konuda erkek daha suçludur diyim. Sizin dediğiniz esas hemcinsimizi aptal, kandırılabilen zavallı bir konuma düşürmek. Esas kadın düşmanlığı bu bence.

burls
Türk Ceza Kanununun da 3 çeşit tehdit vardır bunların cezaları şunlardır.
Tehdit suçlarının cezası türüne göre değişmektedir.
Basit Tehdit suçlarında altı aya kadar hapis veya adli para cezası verilir. Basit tehdit suçları ile ilgili davalar Sulh Ceza Mahkemesinde açılmakta iken Sulh Ceza Mahkemelerinin kapatılması nedeniyle bu suçlara da artık Asliye Ceza Mahkemeleri bakacaktır.
Tehdit Suçlarında verilecek ceza ise TCK 106 maddesi gereği 6 ay ile 2 yıl arasında hapis cezasıdır.
Nitelikli Tehdit Suçlarında verilecek ceza ise 2 yıl ile 5 yıl arasında hapis cezasıdır. Cezanın işleniş şekline göre artırılması söz konusu ise de tehdidin halleri birbirinden tamamen bağımsız şekilde kanunda tanımlanmış suçlardır.
Şikayetinizi Cumhuriyet Başsavcılığına yapmanız gerek.
Önce karakola gidip gelen mesajları tutanakla tesbit ettirmeniz gerek.Ve ardından da Savcılığa gidip suç duyurusun da bulunacaksınız.

Benim burada ki düşüncem , kadın adamı sürekli arıyorsa ona verdigi sözler oldugudur.Yoksa tek gecelik bir cinsellik olsa, birbirlerini tatmin etmek amaçları olsa bu kadın neyin derdinde, adamın mutlaka anlatmadıgı şeyler oldugu kesin.

Butterfly Deniz ben il zamanlar umursamadigim icin mesajlari sildim gorumceme gelen bir mesaj var onun dışındakiler yok onlari çıkartabilir miyim acaba bilgin var mi

Butterfly Deniz ben il zamanlar umursamadigim icin mesajlari sildim gorumceme gelen bir mesaj var onun dışındakiler yok onlari çıkartabilir miyim acaba bilgin var mi
Şöyle bir durum var hat sizin üzerinize ise mesajları çıkartabilirsiniz ama bağlı olduğunuz operatör şirketi mesajları çıkartmaz ise görümcenizdeki mesajla polise gidip tutanak tutrurun ama tutanağa şikayetçiyim gereken kanuni işlmelerin yapılmasını arz ederim diye belirtmeniz gerek.
Ve size mesaj çeken numarayı da savcılığa verip o numaradan size gelen mesajların mahkeme kararı ile çıkartılmasını talep edin.Mahkeme kararı ile o mesajlar çıkıyor zaten.

Cok teşekkür ederim

ya tabiki de sözler vermiş olabilir. Ünideki ilişkilerimizde hiç mi pembe panjurlu hayaller kurmadık. Misal ben de üni de 3.5 yıllık ilişkim terkedilme ile sonuçlandı. Mezuniyetimde ailemle tanıştıracaktım mezuniyetime 2 ay kala terkedildim. Yani bu yüzden hani bana sözler vermiştin benimle nasıl evlenmezsin diye sülalesini mi arıyım, kaldı ki kız belli ağır psikopat hocalara falan mesaj atmak nedir?

Arama konusunda haklısınız, ortada ciddi bir mesele varsa muhattabı adam olmalıydı.

Ailesi kimdir nedir nerden bilinecek ya psikopatlarsa

Kız eşinizi şikayet ederse ne olur? Mesela bana zorla dahip oldu, o zaman 18 den küçüktüm falan derse başınıza büyük işler açılabilir gibi geldi. Bence hiç bulaşmayın. Onu kışkırtmayın. Savcılığa verirseniz o da bana zorla sahip oldu falan der mazallah. Başınıza daha büyük işler açılabilir

dahaa çok huzurunuzu kaçırır o. tehdit et bi kere dha yazarsan savcılğa gtcem de ve gerçektende git. yarn birgn çocğn olcak ve bu kadın belliki takıntı yapmış. Allah korusun çocuğna bşe yapar fln.. savcılığa gt kökten hallet. bi sürüde şahit var.

Gidin sikayetci olun kızdan. Esinizin üniversitedeki sevgilisi degil mi bu kız. O zaman yaşı en az 16 17 olsun diyelim ki daha büyük olacagını düşünüyorum. Kanun hükmünde 16 yaşında bir kız istegiyle iliski yasayabiliyor. Eşinizin onu zorladigini kanitlayamazsa eşinizde kendisini ne kadar rahatsiz ettigini kanitlarsa size bir sorun yaşatacagını düsünmuyorum. Sonuçta ortada herhangi bir alıkoyma,zorlama vs. yok tamamen kendi istegiyle ve buna sahit olmus insanlar var degil mi? Tabi ki sikayetci olmadan önce kanıt toplayın mesela tehdit mesajları varmış onları aradıgı mesaj attıgı kisilerde duruyorsa onları toplayin hakim kanıta bakıyor. Gerisi hikaye...

Ay biz kiçükken telefon sapıklığı yapardık:)
Çıkan erkekse :))) beni hamile bıraktın hastane paralarımı ödemedin diye işletirdik :))))
Bu kız bu şakanın şizofrwn hali...

bence eşine bişey olmaz...yapmaz yani...kendi kdndine köpürür anca..

Birseyler yapmalisiniz nasil bir bela bu.esiniz sikayet etmek istemiyor mu bence bunun ailesinden falan korkusu yok.aslinda cok tehlikeli bir kiz hersey beklenir o manyaktan.

Olsa olsa zaten çoktaaan olurdu sende ona msj at dalga geç ne manyak hatunlar var ya

Bu ne saçma bir şey allah aşkına.Kızı siz şikayet etsenize kızın aklından zoru var besbelli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…