Eşimin başka bir kadınla telefon görüşmeleri var :(

gulbeseker

HAYATIMIN TADLARI...BÜYÜYORLAR
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2007
1.525
12
358
55
HANIMLAR Bİ AKIL VERİN LÜTFEN eşimin başka bi kadınla telefon görüşmeleri yaptığını öğrendim. bi dedektif gibi takip edip kadının ismini cismini herşeyini öğrendim. kadını başka bi kadınmışım gibi arayıp görüşmeler devam ederse onu kocasına eşim içinde onuda karısına söylerim dedim. biraz ara verildi sonra tekrar görüşmeler eskisi kadar olmasada devam edildi. eşim benim bildiğimi bilmiyor. tensel bi ilişki şimdilik yok gibi duruyor ama belli de olmaz 3 çocuğumuz var 22 yllık evliyiz ve 45 yaşında.belli edersem evde bi fırtına kopacak ve çocuklar çok olumsuz etkilenecek tam da ergenlik dönemindeler zaten küçük çaplıda olsa bi sıkıntıları var birde babalarının bu durumunu öğrenirlerse sıkıntı artar.dersleri zaten kötü bunu duyarlarsa dibe vurur ... ben kendimce şöyle bi yol izlemeyi düşünüyorum sizler dışarıdan bakan biri olarak bi değerlendirir misiniz lütfen .
ben okullar tatil olana kadar hiç bir şey yokmuş gibi davranayaım. sonra bir hafta veya on gün şöyle annemlerle veya halamlarla köye gidip kafamı toparlayayım. onuda sık sık arayıp herşey normalmiş gibi konuşup güleyim. bu kendini gayet rahat hissetsin. geri döndüğümde eğer ben yokken fırsatı ganimet bilip görüşmeler artmışsa kararımı olumsuz yönde veririrm ama ne zamandan beri bu olayı bildiğimi de belli ederim.
ikinci ise döndüğümde baktım ki görüşmeler kesilmiş " demekki bi boşluğa düştü ve bu yanlışı yaptı kendini sıyırmaya yanlışından dönmeye gayret ediyor derim ve 25 yılın ve çocukların hatırına olumlu yönde karar alır ama yine de bu durumu uzun zamandan beri bildiğimi belli ederim konuşurum diyorum
sizce bu düşüncem nasıl
benimle paylaşın lütfen akıl akıldan üstündür...belki siz daha farklı ve orjinal bi fikir verirsiniz
kendimi kötü hissediyorum

uzağa gidersen daha kötü olur bence, kendi elinle onlara rahat ortam sağlamış olacaksın. bildiğini asla belli etme kocana, yüz göz olmuş olursun boşanamazsan.
kadın kim, iş arkadaşı vs mi? kaç yaşında?

Allah yardımcın olsun ablacım. Bu acı gerçekten yıpratıcı bir şey. Allahım eşini pişman ettirsin. Ne anlar bilmiyorum ki kusura bakma abla ama ben böyle heriflere şerefsiz diyorum babam da olsa.. Gül gibi 2 oğlu bir kızı var. Ne bk var da başkaları ile konuşuyor. Elinde olsa başka şeyler de yapar. Ama sen içini rahat ve temiz tut. O adam için duygulanıp da acı çekme.

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

anladığım kadarı ile şu an aklında boşanma gibi bir durum yok

o halde uzaktan takip etmeye devam edebilirsin,yazın evden uzaklaşman hiç iyi bir fikir gibi gelmedi ama,

bide kadını araman baya işe yaramış olacakki görüşmeleri azalmış buda demek oluyor ki eşin senden korkuyor ama şerefsizlik yapmaktanda geri durmuyor.

eşine bildiğini çaktırmayıp normal hayatına devam etmen akıllıca,ilerde boşanma olursa bu dönemde rahat rahat delil toplayabilirsin,

belki ilerde eşine, ya bugün ayşe ile konuştum (samimi bir arkadaşın olabilir,yada eşinin yakından tanımadığı biri ) bu ayşenin çok yakın bir arkadaşını kocası aldatıyormuş,bana arkadaşıma söyleyeyimmi diye akıl soruyordu bende çok üzüldüm,insan oğlu şaşmaya görsün nasıl bu şerefsizliği yapar gibi bilumum küfürleri edip,eşini gizli gizli tehdit edebilirsin..

yada her hangi bir gün bir yerden konu açıp,sen beni aldatsan mahvederim seni,donuna kadar alırım sülalene rezil ederim,çocukları göstermem,o kadını bulur paralarım gibi alttan alttan tehditler savurabilirsin

ha işe yararmı bilemiyorum ama boşanmayı düşünmüyorsan,eşini azgın teke sendromundan bir an önce çıkarman lazım.

40 ından sonra azanı teneşir paklar diye boşuna dememişler. Köye gidip uzaklaşman iyi sonuçlar getirmeyebilir. Senin yokluğunu fırsat bilip daha da ileri gidebilirler, eşin senden soğuyabilir. Bence meydanı boş bırakma.

ne denir ki....
yeni evlenmiş olsanız,çocuğunuz olmasa ayrıl kurtul denilir ama sizin açınızdan zor da zor.
22 senelik evlilik 3 tane,en kritik zamanında olan evlat...
sizin durumunuzdaki bir bayana ayrıl demek kolaya kaçmak olacak.
anladığım kadarıyla ev hanımısız,
ne yazık ki eşe bağımlılık gururuda çöpe atıyor böyle durumlarda.
eğer ayrılmama konusunda kararınız netse evide bırakmayın,ekmeğine yağ sürersiniz.
eşinizin yapısı nasıl?
yani ayrılmak istiyorum derseniz,gözünü biraz korkutsanız tepkisi nasıl olur?
bir de...düzelmezse ayrılacağım dediğinize göre aslında çok da sıkışmış sayılmazsınız.
kanıtlarsanız bu ilişkiyi eşiniz nafaka vermek zorunda zaten.
ama dediğim gibi 3 çocuk olunca insan ne diyeceğini bilemiyor.
yazınızda çaresizliği gördüm ve bir kadının ne olursa olsun ayakları üzerinde durması gerektiğini bir kez daha anladım.
umarım siz ve çocuklarınız eşinizin bu kötülüğünü en az hasarla atlatırsınız.

Yorum yapamadan geçemicem.Eşiniz hemen hemen babam yaşında.Bi an çocuklarınızın yerine kendimi koydum da.Babam böyle bşy yapsa o psikolojiyi kolay atlatamazdım.Bu yüzden çocuklarınızı düşünerek şimdilik konuyu açmadığınızı takdir etttim.Tabi bi kadın için çok gurur kırıcı bşy.Rabbim kimseye yaşatmasın.Ama ben de arkadaşların dediğine katılıyorum.Eğer evi bırakıp köye gidersen rahat bırakmış olursun onalara da gün doğar.Eşinin tepkisini ölç derim.Başka insanlardan örnek ver.Yaptığı şeyin ne kadar alçakça olduğunu anlamasını sağla.Ben karşı kadını anlayamadım o da evli demişsiniz.Pes doğrusu.

belli yaştan sonra heyecan aramaya başlamış galiba eşiniz. o hayal dünyasından indirip kafasına okkalı darbeler indirmekte fayda var uzun vadeli ilişki düşünüp başladığını düşünmüyorum, şu an heyecan mesafe onu bunu yapmaya itiyor galiba. bence görmezden gelmeye devam etmeyin. uygun bir fırsatı kollayıp onu itiraf ettirin. hem böylece onu gizliden gizliye takip ediyor gibi değilde biraz şüphelerim vardı ama sen doğrulamış oldun gibi olur ve daha iyi de olur. ha bu nasıl olacak derseniz.

ağzından laf almaya çalışacaksınız ama bunu sanki önemsiz birşeymiş gibi göstereceksiniz. sizin konumunuzda bunu nasıl yaparsınız diyaloglarınız nasıl bilmiyorum ama muhabbbet arasında sanki sıradan birşeyden bahseder gibi konuyu bir şekilde bağlayıp ona itiraf ettirin. eğer kendi söylerse sonra oturup konuşursunuz. bu davranışların amacı ne. isteğin ne. evliliği bitirmek mi istiyorsun vs. evliliği bitirmek istediğini sanmıyorum dediğim gibi bu tarz bir diyalogla bağları tamamen koparabilir. kısaca sizi ve çocukları kaybedebilecğeini anlasın ki bu saçma davranışlara bir son versin.

siz gitmeyin, çocukları gönderin memleketinize. sonra sağlam bir olay çıkarın, gerekirse o kadının kocasına söylemekle tehdit edin.. hatta tehdit etmeyin direkt açın telefonu söyleyin.. o adamın da bunu bilmeye hakkı var.. ama bu olaylar olurken çocuklar duymasın ve bilmesin.. haklısınız ergenlik dönemi (özellikle yeni jenerasyon için ) en kritik ve hassas dönem.. ne yapacağınıza sakin kafayla karar verirsiniz, çocuklar yanınızda olmadan..

öncelikle Allah yardımcınız olsun bu olayı cocuklarınıza hıssettırmeyın kendınız konusun çözün haberınız yokmus gıbı dawranmak sızı daha cok yıpratır nasıl durabılıceksınız bu sekılde? alın esınızı karısınıza konusun. köye gıtme fıkrı yanlıs onlar ılıskıyı daha da ılerletırler dıye dusunuyorum ben..

Döndügüm zaman görüsme yoksa bosluktan cikmis derim diyorsunuz. Peki baska bir bosluga düserse? Bu isi kökten cözmek lazim. Esinizin cocuklarla arasi nasil? Cok ilgili cocuklarina kiyamayan bir babaysa otur da anlat rezilligini diyebilirsiniz. Kimin yüzünden ve niye aile dagilacak kendin söyle cocuklara deyin. Dersleri, okullari, sinavlari alt üst olacaksa bedelini ödeyeceksin deyin. Tabi ki blöf amaciyla yaziyorum. Anneyiz cocuklarimizin beden ve ruh sagligi herseyden önemli. Ben kadinin birak kocasina; isyerindekilerin, kendisinin ve esinin ailesinin, akrabalarinin, oturdugu binadakilerin bile ögrenmesini saglardim.

Evi birakip gitmeniz büyük hata olur. Hatta sizin gidis tarihinize göre plan bile yapiyordur. Gidecekmissiniz gibi bir hava verin ve birden vazgecin gitmekten. Yapmaniz gereken hic belli etmeden delil toplamak. Sessizce kuyularini kazmak. Mesela kadindan gelen aramalarin mesajlarin resimlerini cekin, yeni bir mail adresi yaratin ve kendinize mail gönderin. Destekleyen telefon olmasa da olur. Fotograf makinalariyla da kablo araciligiyla görüntü aktarabilirsiniz. Esinizin telefon dökümlerini alin kaydedin bir yere. Canim madem cocuklarin yüzünden birsey belli etmedin, arastirma yaparken de sabirli ol acik verme. Sabah bir arkadas yazmis yine aldatma üzerine. Hemen sordugu icin kocasi inkar edip aninda numarayi silmis.

Bu islere zaten kizarim bir de üstüne evli barkli kadin yapiyorsa daha cok kizarim. En güzeli bunu yapan adamin telefonundan bu tip kadina mesaj gönderip "yarin surada öglen yemegi yiyelim, ama bana cevap yazma dikkat ceker" yazmak, ertesi gün de diger kocayi bulusma yerine cagirmak. Bir güzel kanitlari ortaya koyup anlatin biz de bilelim ne haltlar dönüyor demek. Siz yapin demiyorum aman ha. Madem ayrilmayi düsünmüyorsunuz cok yüzgöz olmayin siz. Ben olsam zevk alirdim rezil etmekten.

Ben de aldatılmış biri olarak yazmak istedim. Eşinize bildiğinizi söyleyip hala bu evliliğe devam ederseniz nasılsa biliyor diye artık daha rahat hareket edecektir. Ben eşime söylediğimde inkar edip beni ruh hastası olmakla suçladı. Ben de aldattığı kişiyi aradım. İçimde kalmasın, ben kendi kendimi yiyeceğime diye. Kadın o kadar pişkin çıktı ki zavallısın sen deyip telefonu suratıma kapattı, bir de açmış kocasına söylemiş ağlayarak. Adam da beni arayıp beni kıskançlık hastası olmakla suçladı, sen gözünle gördün mü dedi. Yani anlayacağın adamın midesi çok geniş çıktı.
Ne desem bilmem ki. Bu iş eşiniz istediği sürece devam eder. Eşiniz istemezse kadın ne kadar ararsa arasın eninde sonunda biter. Önce eşinizin anlaması gerekiyor.

kesinlikle arkadaşıma katılıyorum bende bu yolu izlemeni tavsiye ederim
allah sabır versin ablacım

Eger uzaga giderseniz bulusmalar vs olabilir
bence gitmeyin ve Esinize bildiginizi söyleyin firtina mi kopacak artik ne kopacaksa kopsun
tabi cocuklariniza belli etmeden

köye gitmenizi fırsat bilip , görüşmeler ve hatta buluşmalar olabilir bence.. tatilde çocukları köye gönderip o zaman konuşsan..? koparsa da kopsun kıyamet , çocuklarda evde olmaz , rahat rahat sorarsın hesabını.. ne doyumsuz şu erkekler ya , dışardaki belkide doğru düzgün tanımadığı bi kadın için , 3 çocuğunun annesi , yıllarını vermiş bi kadına şu yaşattıklarına , düşündürdüklerine bak..

Çok geçmiş olsun ablacım. Allah yar ve yardımcın olsun. O kadar yıl geçirmişsin o kişiyle az değil haliyle bi anda silip atamıyorsun. Çocuklarda bunun cabası. Bence Eşini al karşına açıkça konuş ne yapmak istediğini ve sebeplerini sor. Seçim Yapmasını iste. Buna rağmen hala o kadın diyorsa zaten zorlamanın anlamı olmaz oLmuyorsa zorlamayacaksın ne zamana kadar tek kişi olarak yürütebilirsinki Bu benim naçizane fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…