Eşimin başkalarinin yaninda bana laf vurmasi :/

Bana da sanki bir seyleri ispat etmeye calisiyor gibime geliyor, ama bakiyorum eşime yok, o tarz dusunecek bir insan degil, yani egosunu tatmin etmek gibi dusunceler aklinin ucundan gecmez.. Sadece diline geleni soyluyor ve dusunmuyor.. Bunu nasil aşabilirim bilemiyorum.. Aglamama asla dayanamaz ve dun agladigimda cok pisman oldu.. Bakalim bir daha yapacak mi.. Ama bir daha yaparsa annesinin yaninda diyecegim ben buraya gelmeyi cok istiyorum ama anlasilan sen benim buraya gelmemden pek hosnut degilsin diyecegim, zaten boyle bi sey desem yani kv ve kp esimin bu tutumundan dolayi onlarin evinde rahatsiz oldugumu hissetse esimin agzini bantlarlar :))

Sende aynı şeyi yap ona ailesinin yanında laf çarp anlasin insan neler hissediyor yoksa sonu gelmez bunun

evet dogru eşim benimle ugrasmayi cok sever, sanki ben kucuk bi kiz cocuguymusum gibi davranir bana, birgariparafcik der :)) ama bunu baskalarinin yaninda yapinca uzuluyorum

eşin sana sataşmayı seviyor gibi geldi bana. alınmak yerine ütüsüz giyiyorum dediğinde çok tembelsin kocacım de mesela.

Sende aynı şeyi yap ona ailesinin yanında laf çarp anlasin insan neler hissediyor yoksa sonu gelmez bunun

ben boyle bir sey yapmak istemiyorum acikcasi, hoş gelmiyor bana.. Yani benim boyle bir sey yapmam esimin yapmasindan daha kotu, cunku o plansiz dusuncesiz yapiyor, zevk aliyor sadece bana takilmaktan.. Ama ben yaparsam fesatça olur, öç almak icin esimi kimsenin yaninda mahcup etmek istemem acikcasi

aynen burada intikam ya da kısas gereken bir durum yok. hep sevgiden eşinin tavrı. sen de şakalarına aynı yumuşaklıkla cevap ver.

Kavga etmemek icin baskalarinin yaninda soyluyor ,
Yalnizken konustugunuzda ,sende bagiriyorsun ,konuyu kapatiyor ,
Cunku huzursuzluk istemiyor evde ,
Amma velakin mutlu da degil esin evde ona gore eksik olan seyler var,uluorta soyleyerek kendinize bir sekilde ceki duzen vermenizi saglamaya calisiyor ,
Iletisim kurarken bagirmadan yapici olmaya calisin,
Sonucta yetisme sekli belli bizim erkeklerimiz ,onlara hizmet edilmesine alisik,her ne kadar kendisi yapsa da rahatsiz oluyor belli ,
Evet ogrencisiniz a 7/24 bir is degil bu ,bende ogrenciydim hem okula hem ise gidip gelip evdeki islerimi de yapiyordum,
Sonucta biraz ozveri lazim

Haklisiniz benim de eksiklerim cok fazla bunu biliyorum, elimden geldigince yapmaya calisiyorum ama bir yandan kpss bir yandan bitirme tezi bir yandan okul, beynimde hep bi meşgaleler var.. Ama ben de kararliyim uzerime dusen gorevleri yapacagim, kendimi hep halsiz hissediyorum b12 eksikligi var buyuk ihtimalle, bu hafta kan testimi yaptiricam

Erkeklerin cogunda var sanırım o. Toplulukta kontrol bende tavirlari. Bence esinde ailesi de iyi insanlar bu konu haric seni kirmiyorlar. Sende guzellikle soyle. Biraz suskun kal uzgun oldugunu anlasin. Biraz daha evle ilgilenmeye calis. Ben kotu niyetle yaptigini dusunmuyorum bnce biraz simariyo:)

aynını bi daha yaparsa sen de onu kendi ailenin yanında harca, kızınca da bilinçli yaptım sen de beni anla diye dersin, iyiki kv kp anlayışlı insanlarmış, başkası olsa bunu sittin sene kullanırdı valla

Kendinizi cok fazla yipratmayin ,sadece esinize daha samimi ve yapici yaklasin,eksikler var biliyorum beni bu sene idare et diyin,
Iletisimde sakin olmazsaniz, kesilir 5 sene sonra bu hale nasil geldik olursunuz
Mazlum olun prim kazanin,diger turlu hakliyken haksiz duruma dusersiniz ,

Ammaaaannnn erkeklik gostergesi iste ucuz numaralar ..
Bakin benim borum otuyor
Bakin karima nasil da laf soyleyebiliyorum
Evde kuzu
Disarda aslan ...

Allah korusun eşimle aramin kotu olmasini asla istemem, zaten tartistiktan sonra da kiyamam genelde giderim hemen dizine yatarim o da benim sacimi sever ve direkt kapatiriz mevzuyu.. Ama haklisiniz sanirim tartismadan sonraki degil de tartisma esnasindaki tavir cok daha belirleyici.. Aslinda genel olarak ikimiz de yumusak huylu insanlariz ama ben daha dişliyim sanirim.. Törpulemem lazim o halde bu huyumu.. Hic bu acidan bakmamistim tesekkur ederim..

Ammaaaannnn erkeklik gostergesi iste ucuz numaralar ..
Bakin benim borum otuyor
Bakin karima nasil da laf soyleyebiliyorum
Evde kuzu
Disarda aslan ...

Aslinda bu da dogru olabilir ama bunun tam aksini gosteren seyler de soyluyor.. Mesela bizim ortak paramiz benim adima olan bi hesapta ve bunu soylerken gocunmuyor.. Ya da kendisini yeren şeyler de soyluyor ama işin ucu bana dokununca uzuluyorum

Ne konusacagini mi bilmiyor
Cok mu heyecanli tip
Kotuluk oldugunu dusunmuyorum
Biraz patavatsiz geldi baba :)

Ne konusacagini mi bilmiyor
Cok mu heyecanli tip
Kotuluk oldugunu dusunmuyorum
Biraz patavatsiz geldi baba :)

Aslinda oldukca özguvenli bir insan, hatta ben kendimi cok eksik hissederim yaninda, ogrencilik yillari basarilarla dolu, bu basarilar da takdir tesekkur vs degil, ciddi basarilar, sosyal bilimler olimpiyatlarinda birincilikleri var, universite sinavinda derecesi var.. Tum bunlara baktigimda ezik bi tip de degil eşim, ama annesine falan gittigimizde gozune gorunmemek istiyorum simdi sataşacak yer bulur diye :) mesela dun aksam kayinvalidemlerin ust komsusu esini dovuyormus onun konusu acildi, sesler geliyormus.. Esim de bana bakip gulerek sey dedi, hakediyosa da mi dövmesin dedi. Ama esimin asla siddete egilimi yoktur, dedigim gibi sesini dahi yukseltmez bana, ama orda bana sirf takilmak icin boyle diyor :)) kayinababam da bi adamin esini dovmesinin tek bir sebebi vardir o da hayvanliktir dedi. Eşim de bi şey demedi.. Diyorum ya aslinda yasanma ihtimali olmayan seylerde bile beni bulup takiliyor, sanirim bu hosuna gidiyor ama benim hiic hosuma gitmiyor. Şu evden bi cikalim da sana gostericem gununu diye kaş goz yaparken buluyorum kendimi :))

Onu kendisi de kabul ediyor zaten :)) aksam eve gelsin bu konuyu net bir sekilde tekrar konusacagim, beni uzdugunu anlatacagim, toparlar umarim artik bu konuyu, evet patavatsiz ama bu bahane olamaz, ayni zamanda zeki bi insan da, zekasi karisini uzmenin bedelinin ne kadar agir olacagini kavrar umarim:)

Eminim kavrar
Zamanla da bu azalir
Soyledigi seyleri sizde her zaman duymayin
He canim he deyip gecin
Full utulu pantolon ,bal dok yala ev isteyen erkekler maalesef ev hanimlariyla evlenmeyi sececek
Yapacak bi sey yok deyin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…