kocani salla ikinci anne ve babanada bol bol saril :)
sinir olmazsan belki yapmaz , hani sen sinir olunca seni kizdizrmak hosuna gidiyorsa sen tapkisiz kalirsan belki zmanla vazgeçer
konusmayla çozebielcegini pek sanmiyorum aliskanlik olmus sankim :)
aslinda ben severim oyle tatli tatli atisan çfteleri egnelceli bulurum :)
eşin sana sataşmayı seviyor gibi geldi bana. alınmak yerine ütüsüz giyiyorum dediğinde çok tembelsin kocacım de mesela.Kizlar merhaba, 1 yillik evliyim ve öğrenciyim.. Ne eşimle ne de ailesiyle çok şukur hiç bir problemim yok.. Eşim genel olarak anlayisli ve yumusak huylu bir insandir, bana sesini hic yukselttigini hatirlamiyorum. Benden bir sey de sakinmaz, maasini alir gelir direkt elime verir sende kalsin der.. Tum bunlari anlatiyorum cunku gercekten şu huyu haricinde bir problemimiz yok.. O huyu da şu ; eşim başkalarinin yaninda bana bazen laf vurdurur, evet bunu şaka yollu yapiyor ama tahammul edemiyorum.. Ablamlarin yaninda, enistemlerin yaninda, annesinin babasinin yaninda.. Bi tek benim babamin yaninda yapamaz bunu yemez cunku :)) mesela dun aksam annesine gittik, oturduk gayet guzeldi her sey, bu aralar pek gidemiyoruz ailesine yarim saat mesafede oturuyorlar ama 1 ay olmuştur en sonki ziyaretimizin uzerinden.. Ben son sinifim bu sene yogunlugum biraz fazla, cumartesi gunleri de kursum var.. Bu konudan acildi sohbet, dedim ki iki hafta sonra formasyon derslerim baslayacak zaten, haftasonum tamamiyle dolacak.. E cumartesi kursa nasil gideceksin o zaman dedi eşim.. Ben de cumartesi formasyon derslerine gitmeyi dusunmuyorum pazar gidecegim dedim.. Esim de demek ki o kadar onemli degilmis devam sorunu, sanki annesine gelmemek icin bahane uretiyormus konumuna soktu beni, biseyler dedi de tam hatirlmiyorum, kendini cok yogun gosteriyorsun gibi bir sey dedi.. Kayinvalidem de olsun sen derslerine bak biz hep burdayiz dedi.. Neyse cikarken kapinin orda esim pantolonunu gosterdi, utusuz giyiyorum mu ne dedi tam anlamadim, kayinbabam da sen kendin utuleyeceksin pantolonunu dedi, esim de baba sen hayatinda kac defa utu yaptin dedi, o da annen hic ogrenci oldu mu senin esin ogrenci dedi.. Neyse kizlar arabaya bindik ben aglamaya basladimneden boyle yapiyor anlamiyorum, gunluk hayatta hic dert etmedigi seylerden baskalarinin yaninda yakiniyor.. Mesela evde der ben yaparim utuyu der, yapar da.. Ve hakkini yiyemem utu camasir bulasik yemek her seyi ortaklasa yapariz.. Tek benim sorumlulugumda degildir hic bir sey.. Dun de dedi ben eseklik yaptim bosbogazlik yapiyorum sen affet falan dedi, neyse simdi baristik ama bir daha boyle bi sey olursa nasil davranmaliyim? Nasil bi tepki verirsem bir daha asla boyle bir sey yapmaya cesaret edemez? Evet şaka yapiyor ama ona yuz kere diyorum canim beni baskasinin yaninda ne öv ne de yer diyorum ama tutamiyor kendini :/
Sende aynı şeyi yap ona ailesinin yanında laf çarp anlasin insan neler hissediyor yoksa sonu gelmez bunun
aynen burada intikam ya da kısas gereken bir durum yok. hep sevgiden eşinin tavrı. sen de şakalarına aynı yumuşaklıkla cevap ver.ben boyle bir sey yapmak istemiyorum acikcasi, hoş gelmiyor bana.. Yani benim boyle bir sey yapmam esimin yapmasindan daha kotu, cunku o plansiz dusuncesiz yapiyor, zevk aliyor sadece bana takilmaktan.. Ama ben yaparsam fesatça olur, öç almak icin esimi kimsenin yaninda mahcup etmek istemem acikcasi
Kavga etmemek icin baskalarinin yaninda soyluyor ,
Yalnizken konustugunuzda ,sende bagiriyorsun ,konuyu kapatiyor ,
Cunku huzursuzluk istemiyor evde ,
Amma velakin mutlu da degil esin evde ona gore eksik olan seyler var,uluorta soyleyerek kendinize bir sekilde ceki duzen vermenizi saglamaya calisiyor ,
Iletisim kurarken bagirmadan yapici olmaya calisin,
Sonucta yetisme sekli belli bizim erkeklerimiz ,onlara hizmet edilmesine alisik,her ne kadar kendisi yapsa da rahatsiz oluyor belli ,
Evet ogrencisiniz a 7/24 bir is degil bu ,bende ogrenciydim hem okula hem ise gidip gelip evdeki islerimi de yapiyordum,
Sonucta biraz ozveri lazim
Kizlar merhaba, 1 yillik evliyim ve öğrenciyim.. Ne eşimle ne de ailesiyle çok şukur hiç bir problemim yok.. Eşim genel olarak anlayisli ve yumusak huylu bir insandir, bana sesini hic yukselttigini hatirlamiyorum. Benden bir sey de sakinmaz, maasini alir gelir direkt elime verir sende kalsin der.. Tum bunlari anlatiyorum cunku gercekten şu huyu haricinde bir problemimiz yok.. O huyu da şu ; eşim başkalarinin yaninda bana bazen laf vurdurur, evet bunu şaka yollu yapiyor ama tahammul edemiyorum.. Ablamlarin yaninda, enistemlerin yaninda, annesinin babasinin yaninda.. Bi tek benim babamin yaninda yapamaz bunu yemez cunku :)) mesela dun aksam annesine gittik, oturduk gayet guzeldi her sey, bu aralar pek gidemiyoruz ailesine yarim saat mesafede oturuyorlar ama 1 ay olmuştur en sonki ziyaretimizin uzerinden.. Ben son sinifim bu sene yogunlugum biraz fazla, cumartesi gunleri de kursum var.. Bu konudan acildi sohbet, dedim ki iki hafta sonra formasyon derslerim baslayacak zaten, haftasonum tamamiyle dolacak.. E cumartesi kursa nasil gideceksin o zaman dedi eşim.. Ben de cumartesi formasyon derslerine gitmeyi dusunmuyorum pazar gidecegim dedim.. Esim de demek ki o kadar onemli degilmis devam sorunu, sanki annesine gelmemek icin bahane uretiyormus konumuna soktu beni, biseyler dedi de tam hatirlmiyorum, kendini cok yogun gosteriyorsun gibi bir sey dedi.. Kayinvalidem de olsun sen derslerine bak biz hep burdayiz dedi.. Neyse cikarken kapinin orda esim pantolonunu gosterdi, utusuz giyiyorum mu ne dedi tam anlamadim, kayinbabam da sen kendin utuleyeceksin pantolonunu dedi, esim de baba sen hayatinda kac defa utu yaptin dedi, o da annen hic ogrenci oldu mu senin esin ogrenci dedi.. Neyse kizlar arabaya bindik ben aglamaya basladimneden boyle yapiyor anlamiyorum, gunluk hayatta hic dert etmedigi seylerden baskalarinin yaninda yakiniyor.. Mesela evde der ben yaparim utuyu der, yapar da.. Ve hakkini yiyemem utu camasir bulasik yemek her seyi ortaklasa yapariz.. Tek benim sorumlulugumda degildir hic bir sey.. Dun de dedi ben eseklik yaptim bosbogazlik yapiyorum sen affet falan dedi, neyse simdi baristik ama bir daha boyle bi sey olursa nasil davranmaliyim? Nasil bi tepki verirsem bir daha asla boyle bir sey yapmaya cesaret edemez? Evet şaka yapiyor ama ona yuz kere diyorum canim beni baskasinin yaninda ne öv ne de yer diyorum ama tutamiyor kendini :/
Kendinizi cok fazla yipratmayin ,sadece esinize daha samimi ve yapici yaklasin,eksikler var biliyorum beni bu sene idare et diyin,Haklisiniz benim de eksiklerim cok fazla bunu biliyorum, elimden geldigince yapmaya calisiyorum ama bir yandan kpss bir yandan bitirme tezi bir yandan okul, beynimde hep bi meşgaleler var.. Ama ben de kararliyim uzerime dusen gorevleri yapacagim, kendimi hep halsiz hissediyorum b12 eksikligi var buyuk ihtimalle, bu hafta kan testimi yaptiricam
Kendinizi cok fazla yipratmayin ,sadece esinize daha samimi ve yapici yaklasin,eksikler var biliyorum beni bu sene idare et diyin,
Iletisimde sakin olmazsaniz, kesilir 5 sene sonra bu hale nasil geldik olursunuz
Mazlum olun prim kazanin,diger turlu hakliyken haksiz duruma dusersiniz ,
Ammaaaannnn erkeklik gostergesi iste ucuz numaralar ..
Bakin benim borum otuyor
Bakin karima nasil da laf soyleyebiliyorum
Evde kuzu
Disarda aslan ...
Aslinda bu da dogru olabilir ama bunun tam aksini gosteren seyler de soyluyor.. Mesela bizim ortak paramiz benim adima olan bi hesapta ve bunu soylerken gocunmuyor.. Ya da kendisini yeren şeyler de soyluyor ama işin ucu bana dokununca uzuluyorum
Ne konusacagini mi bilmiyor
Cok mu heyecanli tip
Kotuluk oldugunu dusunmuyorum
Biraz patavatsiz geldi baba :)
Aslinda oldukca özguvenli bir insan, hatta ben kendimi cok eksik hissederim yaninda, ogrencilik yillari basarilarla dolu, bu basarilar da takdir tesekkur vs degil, ciddi basarilar, sosyal bilimler olimpiyatlarinda birincilikleri var, universite sinavinda derecesi var.. Tum bunlara baktigimda ezik bi tip de degil eşim, ama annesine falan gittigimizde gozune gorunmemek istiyorum simdi sataşacak yer bulur diye :) mesela dun aksam kayinvalidemlerin ust komsusu esini dovuyormus onun konusu acildi, sesler geliyormus.. Esim de bana bakip gulerek sey dedi, hakediyosa da mi dövmesin dedi. Ama esimin asla siddete egilimi yoktur, dedigim gibi sesini dahi yukseltmez bana, ama orda bana sirf takilmak icin boyle diyor :)) kayinababam da bi adamin esini dovmesinin tek bir sebebi vardir o da hayvanliktir dedi. Eşim de bi şey demedi.. Diyorum ya aslinda yasanma ihtimali olmayan seylerde bile beni bulup takiliyor, sanirim bu hosuna gidiyor ama benim hiic hosuma gitmiyor. Şu evden bi cikalim da sana gostericem gununu diye kaş goz yaparken buluyorum kendimi :))[/QUOTE
:)))))
Hem sirin hem sinir bozucu ..
Zamanla duzelir umuyorum
Ama patavatsizlik var biraz
Onu kendisi de kabul ediyor zaten :)) aksam eve gelsin bu konuyu net bir sekilde tekrar konusacagim, beni uzdugunu anlatacagim, toparlar umarim artik bu konuyu, evet patavatsiz ama bu bahane olamaz, ayni zamanda zeki bi insan da, zekasi karisini uzmenin bedelinin ne kadar agir olacagini kavrar umarim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?