Zaten belli etmişsiniz kızdığınızı. Yerinizde olsam bir dahaki gidişimizde yine laf atmasını beklerim, oradayken yüzüne bakıp cevap vermem. Kalkmaya yakın da 'madem benden şikayetçisin sen burada kal düşün biraz' derim çok sert bir tonla herkesin yanında.
Bir daha yapabileceğini sanmıyorum.
Sonra gelsin kavgalarZaten belli etmişsiniz kızdığınızı. Yerinizde olsam bir dahaki gidişimizde yine laf atmasını beklerim, oradayken yüzüne bakıp cevap vermem. Kalkmaya yakın da 'madem benden şikayetçisin sen burada kal düşün biraz' derim çok sert bir tonla herkesin yanında.
Bir daha yapabileceğini sanmıyorum.
Sende laf sokmayı öğren bence bak kendi anne -babası bile anlayış göstermiş hatta alttan alta laf sokmuş hiçbir şey yapamıyorsan da anne- babası bu tarz söylemlerle sana destek olduğu vakit Anne Baban benim halimden anlıyor da sen çektiğim zorlukları gördüğün halde anlamıyorsun diye serzenişte bulun
Bence de iyi fikirAslinda bir daha yaparsa, şey diyecegim, senin benimle alip veremedigin ne var ki hep buraya geldigimizde bana satasiyorsun, yoksa annen baban beni daha cok sever diye mi korkuyorsun diyecegim gulerek, sanirim ben de alttan alta bu durumdan rahatsiz oldugumu belli etmis olurum herkese. Ve kp hemen zaten ikazini yapar eşine boyle davranma bizim yanimizda diye.. Evet bu yol sanirim benim mizacima en uygun olani, işi şirinlige vurarak kurtarabolirim, hem kimse gerilmez hem istedigim olur
en az 25yasinda falandır esin sürekli böyle davraniyorsa bilmeyerek yaptığını cok dusunemiyorum ama inş öyledir bir daha yapmaz veya bu gidisle sende alisirsin bu tavırlarınaben boyle bir sey yapmak istemiyorum acikcasi, hoş gelmiyor bana.. Yani benim boyle bir sey yapmam esimin yapmasindan daha kotu, cunku o plansiz dusuncesiz yapiyor, zevk aliyor sadece bana takilmaktan.. Ama ben yaparsam fesatça olur, öç almak icin esimi kimsenin yaninda mahcup etmek istemem acikcasi
en az 25yasinda falandır esin sürekli böyle davraniyorsa bilmeyerek yaptığını cok dusunemiyorum ama inş öyledir bir daha yapmaz veya bu gidisle sende alisirsin bu tavırlarına
Adam seni aynı zamanda övüyor da herkesin içinde...
Bunu da ön sayfada belirtmeliydin.
Burada insanlar ilk mesajına göre yorum yapacaklar...
Adamın huyu bu... Hem övüyor hem yeriyor. Huy bu can çıkar huy çıkmaz
Adam seni aynı zamanda övüyor da herkesin içinde...
Bunu da ön sayfada belirtmeliydin.
Burada insanlar ilk mesajına göre yorum yapacaklar...
Adamın huyu bu... Hem övüyor hem yeriyor. Huy bu can çıkar huy çıkmaz
Benim eşimi anlatmışsın sanki karaktrler aynı. Valla kıza kıza azıcık vazgeçirdim ama arada yine gereksiz şakaları oluyor. Ailesinin yanında da ters ters bakıp cevap vermeye başladım aynı şekilde oda rencide oldu tabi ama kavg etmedi benle yanıma gelip ben sana böyle mi yapıyorum diye sordu evet dedim nasıl bi hisdedim kötüymüş dedi dikkat etmeye başladı sonra ama hala yapıyor azda olsa çok değişmiyor yani. Azaltır ama vazgeçmez biz alışıcaz anlaşılan
aslinda bi baskasina bu şekilde davranmiyorlar ki,yani tum ikili ilişkileri bu temel uzerine kurulu olsa anlarim ama sadece eşlerine yapiyorlar. Edinilmiş bir davraniş yanu, o sebeple benim alismaya hic niyetim yok o birakacak bu huyunu,bir de esim zaten arasira yapar bunu, bikac ornek disinda hatirlamiyorum da,bakalim soz verdi ama gorecegiz :) siz de pes etmeyin bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?