- 17 Şubat 2018
- 101
- 20
- 13
- 35
- Konu Sahibi elvandogancan
-
İnan’ın yoruldum her şeye alınıyor böyle olduğunu bilseydim asla evlenmezdimErkek egemenliği işte yediremiyorsa demek
Di mi garip?? Görümcemde surat asıyor. Eşime dedim ne alaka sana şaka yaptı diyorSana satsın yenge demek ne yaa garip. Araba alınırken katkınız olmasa bile böyle şey olur mu hiç.
Görümce patavatsızlığı canım, takılma eşinle başbaşa konuşamamışsınız ondandır.
Yalnız kaldığınızda güzelce konuş anlayacaktır umarım.
Aynen öyle eşimde bana kızdı niye öyle dedin diye :/ tuhaf malesef bekar ve aynı yaşıtız abisine aşırı düşkünSana satsin derken
Zaten esinizin olan şey sizin değil midir
Hayır hukuken bile böyle
Evlilik de edinilen mal ortaktir diye
Gorumceniz bi tuaf
Olan olmuş artık ya huyuna alışacaksınız ya da karşınıza alıp konuşacaksınız aslında evliliğin alışma aşaması bu galiba zamanla her şey yerine oturur diye düşünüyorum bilemedim ben deİnan’ın yoruldum her şeye alınıyor böyle olduğunu bilseydim asla evlenmezdim
Aaa ben kendi sorunumu büyütüyordum eşim arkamda durmuyor diye ama daha birkere bile ailesine kötülemez bazen susmak zorunda kalıyor saygidanmidir nedir bilemiyorum. Gorumcenede acayip ayar oldum onun ne haddine sana laf sokmak. Bı sıkıntısımi var seninle ? Bu arada kocanla Aran nasıl canm ailesinin doldurusuna çok gelirmi?kızlar merhaba
Eşim yüzünden kendimi acayip ezik hissediyorum. Ailesinin yanında düşüncelerimi söylememi istemiyor hiç kendisine bunu söyleyince de inkar ediyor. Baskılaya baskılaya beni bende artık birşey diyemez oldum. Biz geçen kış 100 bin TL’ye araç almıştık eşimde artık satmak istiyor. Parasınıda eşimle yarı yarıya ödemiştik.
Ama kayınvalideme göre oğlusumun arabası ve bizim araba der:)
Neyse akşam satacağım daha uygun bişey alıcam dedi. Bende aaa falan dedim. Sonra görümcem dedi ki sana satsın yenge dedi. Bende ben aldım nereye bana satıyor dedm. Arkadaşlar falan vardı. Eşim hemen aman elvan a bişey söyleme aman aman dedi. Bir sinir oldum ki sormayın bu aralar iyice sinirime gidyor eşim bilmiyorum neden böyle çünkü hiç bir akşam yalnız kalmıyoruz ondan mı bilmem. Benim öyle demem de bişey var mı sizce iyice takıntılı oldum eşim yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?