- 19 Kasım 2014
- 3.003
- 2.995
- 333
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Isin ilginc yani kalkiyo bazen ama cogunlukla ben kalkiyorum gercekten zorlaniyorum bilmiyorum cok yoruldumGeceleri saat başı eşin kalksın baksın çocuğa o Zaman hala istiyorsa o zaman yaparsın ikinciyi
Mamasini yediriyor geceleri bazen kalkiyor ama ben yapamam bakamamyardım etmiyomu kendisi hiç
Yardim ediyor ama cogunlukla ben yoruluyorum. Suan düsünmüyorum kesinlikleEşiniz bebeğinize bakma konusunda iş bölümü yapıyor mu peki? Anne de insan yani, makine değil. Anneliği beceremiyorum diye düşünmemelisiniz ayrıca. Belki de eşiniz babalığı beceremediği için, üstünüze bir ton iş yükü bindiği için böyle hissediyorsunuzdur, olabilir mi? Eğer eşiniz düşündüğüm gibiyse, ikinci çocuk istemeye hakkı yok. Eve bir yardımcı alacak gücü varsa, konuyu masaya tekrar yatırın tabi bence. Haa, iş bölümünden kaçınmayan bir babaysa, o zaman kendinize biraz daha zaman verin. Belki bir kaç sene sonra, ilk çocuğunuz biraz daha büyüyünce, sıkıntıları azalınca, siz de istersiniz.
Ben yapamam eminim bundan 2gün geciksem depresyona giriyorumArka arkaya olması bence çok güzel ama bakımıda bi o kadar zor
Ben çok istedim ama olmadı Allah kısmet etmedi .Ben yapamam eminim bundan 2gün geciksem depresyona giriyorum
Aminnn Allah yavrularimiza uzun ömürler versin isteyenlere versin RabbimBen çok istedim ama olmadı Allah kısmet etmedi .
Allah kızıma uzun ömürler versin
Ne güzel cok sanslisiniz evt esimde ilgilenir ama altini acmakmis Technik yapmakmis asla yapmaz yaniBenin esim evin temizligibe kadar yapar yardim eder oglumun yemesine altina kadar bakar ama yinede ben kendimi hic hazir hissetmiyorum. Sonucta sizin elinizde guzel bir dille anlatip gercekten hazir degilim zmani gelince bende isterim diyerek ikna edebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?