esimin baskIsI

Söylesin dursun sen kendi bildiğini okuyacaksın , senin bedenin senin kararın , akşam olunca poposunu dönüp yatıyordur ,
aman sakın eşinin söyledikleri yapma zorunda olduğu hisse kapılma he,he deyiver geç ,
anlamayana böyle davranacaksın madem ki adam empati kurma özürlüsü

vala kocalarınız lüks yaşıyor ya adam çocuk bakımından haberi olmadığından bi tane daha yapalım diyor sorumluluğu eşinizle paylaşmış olsaydınız size bunu söyleyemezdi.mükemmel kadın olacam diye hep kadınlar kendini heba ediyor kadınlar iş hayatına atıldı ama hala hayat erkeklere güzel.artık sorunun erkeklerden kaynaklandığına inanmıyorum kadınlar kendi kendilerini ezdiriyorlar vala. ay kusura bakmayın ama dolmuşum burada patladım

Bacim ben dogum yaptigimda buyuk oglum 21 aylikti...
Geceleri bizle yatar sabahlari bizle kalkar , 2.5 aylik oglumda oyle uykuyu sever...
Ben ona ragmen zorlaniyorum...
Kv de de yardim ediyor seni dusunemiyorum canim...
Asiri zorlanirsin...
Kocan herhalde ev isleriyle ve buyuk vocugunla ilgilenecek yardimci alacak ...
Bu kadar istekli olduguna gore...

Sen yemek yaparken eşinde çocuğu besleyecek, poposunu yıkıyacak görev ver ona baktın yapmıyor sende o zaman bebek yok diyeceksin zaten işin çoğu sen yaptığına göre onun rahatını bozacaksın
Tskler yorumlariniz icin onu nsl ikna edcem ? ztn hap kullaniyorum

Bakacak olan o degilya sonucta siz istemezseniz cocuk olmaz, cocuk istemiyorsaniz korunma yonteminizi birakmayin.

Inanin sikayet etmiyorum cok sükür Rabbime oglum saglikli eli ayagi düzgün cok sükür ama 15aydir günde en fazla 3saat deliksiz uyuyabiliyorum. Okadar

Çevremden duydugum kadarı ile ikinci cocuk özellikle ilk cocuk daha kucukken olunca cok daha fazla yıpratıcı oluyormus

Siz bilirsiniz ama daha da yıpranırsınız

Benim eşimde çocuk 1 yaşına gelince başlamıştı ikisi bir büyüsün laflarına ama benim kızımda çok zor bi çocuktu.onun için kesinlikle istemedim.ben kendimi 4 sene sonra hazır hissettim ve ben ne zaman istiyosam o zaman oldu.şimdiye kadarda kendim korunduö.bence bakamam diyosan kesinlikle yapma.hem sana hem çocuklara yazık.eşinin umru bile duymaz.

Bellki bende ilerde sizin gibi isteyebilirim Allah bir avazda kurtarsin sizi. Allah yavrularimiza uzun ömürler versin.

Bellki bende ilerde sizin gibi isteyebilirim Allah bir avazda kurtarsin sizi. Allah yavrularimiza uzun ömürler versin.
Amin canım saol.illaki istersin.çocuğun bile istiyo bi kardeşim olsun.ama önce ilki büyüsün biraz.anne baba ilgisi sevgisine ihtiyacı var onun.daha o bebek.o büyüyüp yükü kalkınca istiyosun bidaha olsun.inşallah eşin ikna olur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…