- 10 Ağustos 2009
- 26.199
- 18.341
- 823
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
vala kocalarınız lüks yaşıyor ya adam çocuk bakımından haberi olmadığından bi tane daha yapalım diyor sorumluluğu eşinizle paylaşmış olsaydınız size bunu söyleyemezdi.mükemmel kadın olacam diye hep kadınlar kendini heba ediyor kadınlar iş hayatına atıldı ama hala hayat erkeklere güzel.artık sorunun erkeklerden kaynaklandığına inanmıyorum kadınlar kendi kendilerini ezdiriyorlar vala. ay kusura bakmayın ama dolmuşum burada patladımMerhaba arkadaslar
benim 15aylik bir oglum var. Ben beceremiyorum galiba bakmayi bebegime. Her dakika aglayan sürekli mizmiz geceleri 7saat uyuyan oda Saat basi agliyarak uyanan bi bebisim var. Vucut olarak beyin olarak gercekten yoruldum. Cok yorgunum. Asil konum ben 2.cocugu suan düsünmüyorum bellki de tek cocuk yeter diye düsünüyorum bazen. Ama esim son günlerde hadi bitane daha ikisi bir arada büyür ne güzel yaslari yakin olsun diye baskI yapiyor. Anlamiyor beni gercekten bakamam gibi hissediyorum yapamam. Ne yapmaliyim sakin sakin konustum sinirli sekildede konustum anlamiyor beni
Tskler yorumlariniz icin onu nsl ikna edcem ? ztn hap kullaniyorum
Merhaba arkadaslar
benim 15aylik bir oglum var. Ben beceremiyorum galiba bakmayi bebegime. Her dakika aglayan sürekli mizmiz geceleri 7saat uyuyan oda Saat basi agliyarak uyanan bi bebisim var. Vucut olarak beyin olarak gercekten yoruldum. Cok yorgunum. Asil konum ben 2.cocugu suan düsünmüyorum bellki de tek cocuk yeter diye düsünüyorum bazen. Ama esim son günlerde hadi bitane daha ikisi bir arada büyür ne güzel yaslari yakin olsun diye baskI yapiyor. Anlamiyor beni gercekten bakamam gibi hissediyorum yapamam. Ne yapmaliyim sakin sakin konustum sinirli sekildede konustum anlamiyor beni
Haplarını hep aynı gün aynı saatte almaya özen göster, alarm hatırlatıcı falan kur hiç ihmal etme olur mu.. en azından bir kaza olmasın bu koşullarda.Tskler yorumlariniz icin onu nsl ikna edcem ? ztn hap kullaniyorum
Inanin sikayet etmiyorum cok sükür Rabbime oglum saglikli eli ayagi düzgün cok sükür ama 15aydir günde en fazla 3saat deliksiz uyuyabiliyorum. OkadarBacim ben dogum yaptigimda buyuk oglum 21 aylikti...
Geceleri bizle yatar sabahlari bizle kalkar , 2.5 aylik oglumda oyle uykuyu sever...
Ben ona ragmen zorlaniyorum...
Kv de de yardim ediyor seni dusunemiyorum canim...
Asiri zorlanirsin...
Kocan herhalde ev isleriyle ve buyuk vocugunla ilgilenecek yardimci alacak ...
Bu kadar istekli olduguna gore...
Bellki bende ilerde sizin gibi isteyebilirim Allah bir avazda kurtarsin sizi. Allah yavrularimiza uzun ömürler versin.Benim eşimde çocuk 1 yaşına gelince başlamıştı ikisi bir büyüsün laflarına ama benim kızımda çok zor bi çocuktu.onun için kesinlikle istemedim.ben kendimi 4 sene sonra hazır hissettim ve ben ne zaman istiyosam o zaman oldu.şimdiye kadarda kendim korunduö.bence bakamam diyosan kesinlikle yapma.hem sana hem çocuklara yazık.eşinin umru bile duymaz.
Amin canım saol.illaki istersin.çocuğun bile istiyo bi kardeşim olsun.ama önce ilki büyüsün biraz.anne baba ilgisi sevgisine ihtiyacı var onun.daha o bebek.o büyüyüp yükü kalkınca istiyosun bidaha olsun.inşallah eşin ikna olur canım.Bellki bende ilerde sizin gibi isteyebilirim Allah bir avazda kurtarsin sizi. Allah yavrularimiza uzun ömürler versin.
Denedim verdim ben brz uyuyayim su cocuga bakta diye inan 10dak sonra yanimda durmuyor agliyor kalk diyeNiye beceremeyesin ya çocuk bakmak zor is kendine yüklenme bu kadar arada çocuğu eşine pasla bak bakalım bi daha istiyor mu
Denedim verdim ben brz uyuyayim su cocuga bakta diye inan 10dak sonra yanimda durmuyor agliyor kalk diye
Hadi hamilelik dogum tamam bi sekilde gecerde bunun büyütmesi var hastalaniyor uyumuyor hic aklim kesmiyor.kusura bakmasın hayat onun istekleri ile olmuo sadece bunun hamileliği var doğumu var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?